Boşanmak doğru karar mı ?

Bu büyük konuşmaya girer, yapmayın derim.

Rest cekmeyi düşünüyorsan,çok sevdiği anasının yanına gönder.Cocugunun düzenini bozma.İyi bir reste ihtiyacı var belli ki.Sonucuna göre karar verirsin artık.

Şu anda zaten kızınız yaşı gereği ağzı var dili yok konumunda o nedenle eşinizin bir bebekle iyi anlaşabilmesi şaşırılacak bir şey değil. İleride kızınız büyüdüğünde, genç olduğunda, okul ve özel hayatıyla ilgili sorunları olduğunda iyi anlaşabileceklerini pek sanmıyorum. Şimdi karısına hakaret eden, şiddet uygulayan adam daha sonra bunları kızında da devam ettirir. Karakteri bozuk birinden aksini bekleyemeyiz.

ben çok üzüldüm böylesi saygısız bir tutuma maruz kaldığınıza. yalnız şunu bilmeniz lazım ki çocuk bir noktada babasından ne öğrendiyse size o tutumu yansıtacaktır. dolayısıyla çocuğa kıyamayışınızı bahane ederken tamamen kendinize saygısız bir çocuk yetiştirirsiniz.

Şöyle düşünün bu adam bu gün size yaptığınız çok yakın bir gün kızınıza yapacak..
Çok uzak değil biraz daha bebeklikten çıksın maksimum 3 yaşında kendini ifade etmeye başladığında aynısını ona da yapacak..
Nasıl ki size sinirlendiğinde kendisini tutamıyor, bir gün kızınızın yaramaz döneminde tahammül edemeyip ona bağırıp çağırıp hakaret edecek..

teşekkür ederim inanın isteyeceğim son şey o, en iyi şekilde yetiştirmek için tüm çabam. Ama o bi tarafı eksik büyür mü ilerde anne baba ayrı büyümenin eksikliğini çeker mi o korkutuyor beni.

Boşan...

Bu kadar yeterli değil,ciddi bir derse ihtiyacı var.Seni kaybetmeyeceğine emin sanki.Bazen bazı kavgaların edilmesi,restin çekilmesi lazım;yoksa böyle devam eder.Adam olur ama senin aklını başına getirmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…