sorunlarımz var tabi...
kavgalı oldugumz zaman hic sygısı yok bana küfür eder.. küfürleri onda ögrendim diyebilirim. ben yurtdısında büyüdügüm icin onla tanısmadan duyduugm en agır küfür 'domuz' :)..
zamanında cok el kaldırdı... simdi tutuyor kendisini ama bence ilerde yine el kaldırabilir..
cinsl hayatmz sıfır.. daha dogrusu ben istemiyrm hic cnm istemiyor.. 2 cocuk beni cok yoruyor bütün gün evin icinde bir kosturmaca.. aksam sadece yatmak istiyrm.
tek iyi taraf iyi arkadas olduk sohbetler, gezmeler, vs vs.. bukadar.
evlilk bumudur yani? ben cok mu bekledim acaba?!
sorunlarınız vardı da niye yakınlarda çocuk yaptınız ki
1,5 yaşında çocuğum var diyorsunuz
o çocukların psikolojisini tahmin edebiliyor musunuz?
Ne evlilikten ne beklediğiniz belli, ne de temelde hangi konudan şikayetçi olduğunuz.. Bu şekilde size yardımcı olabilecek biri çıkacağını sanmam..
Kafanızı toparlamalısınız..
bana burdada önceden herkes boşan demişti.. hatta iyi yönlerini saydıgım için bana çok kızan cahil diyen oldu... eşimin bana karşı cok hataları oldu... dayak,küfür ,saygısızlık,.. ama ben hep iyi yanlarını düşünmeye çalıştım.. ama boşuna.. insan bukdar kırıldıktn sonra ki ben hayatımda annemden babamdan dayak yemedim, küfür duymadım,..evlilginde mutlu olamıyor... zaten kendimce cözmem gereken sorunlarım var.. birde eşimin bana böyle davranması ihtiyacım olan son şey gercktn! çocuklarını düşün diceksiniz ama cocukların önünde dövdüğü de oldu.. o an oglumunun bakişini hic unutmicam.
tek sorunum şu ki herşeye rağmen cok korkuyorum.. alıştım nede olsa.insan olarak da cok seeviyorum herseye ragmen. ama bu bi evlilik mi? bence hayır...
ve bunu merak ediyrm.. boşanan herkes giderken acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünerek mi boşanıyor?
eşiniz sizi ne kadar kırdıysa da bence ona karşı hala sevgi var içinizde alıştım diyosunuz iyi yönlerinden bahsediyosunuz mesela ..
belki bu sadece bi kafa karışıklığından ibarettir acele etmeyin...
sorunlarınızı eşinizle detaylı olarak konuşup birlikte karar verin ama bence evliliğiniz bitecek gibi gelmiyo..
inşallah da bitmez bir yuvanın yıkılması kolay bi durum değil her iki taraf için de çok ağır bi bedel..
çözülmesi imkansız sorunlarınız yoksa eğer çocuklarınız için karşılıklı özveride bulunun ve ne siz mutsuz olun ne de mutsuz çocuklar yetiştirin...
haaa bu arada bir kadın olarak iki çocuğu tek başına yetiştirmek hiiiiiiç de kolay değildir hele ki destekçiniz yoksa...
bakıcı ücretini bilmem ama sevgisiz bir bakıcının kollarına bırakmayın çocuklarınızı yapmayın yazık etmeyin
umarım her şeyin hayırlısı olur
Evet canım sanırım boşanan herkes "acaba yanlış mı yapıyorum" diye düşünür. Bende eşimin yüzlerce yanlışına rağmen iyi yönlerini düşünerek ayrılamıyordum ama iyi bir arkadaş, iyi bir dost olmak iyi bir evlilik için çözüm olmuyor. Gerçi benim çocuğum yoktu o yüzden daha kolay oldu ayrılmak, siz çocukta yapmışsınız. Sanırım boşandıktan sonra çocuklarla birlikte sizin için yaşam biraz zor olur. Ben çocuksuz olduğum halde, ailemin yanında hayatıma kaldığım yerden devam ettiğim halde sorunlar yaşayabiliyorum, o yüzden bence bu dayak sorununu çözmeye çalışın, yani dışarda sizi çokta iyi erkekler beklemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?