Borca yatırdık ikimizin borcu dedi vermez onu da .halbuki aldığı arabınn kredi borcunu ödedi arabayı da sonra sattı şimdi araba yokDügün videosu var kuyumcuya sattığı dekont var
2 yaşında daha almazlar kreşe ki Çok küçük yinede çalışıyorum geceleri kalkıp falan ama yeterli olmuyo cocuklaçocuk kreş için uygun yaşta anaokulun ver bu sene sıkıca çalış sonra boşan
Anladım anlaşmalı boşanma olursa 6 bin TL verecek olmuştu bi kere tabi altınlar hariçNafakayla geçinmen mümkün değil. Hele de çekişmeli boşanırsan 3 kuruş nafaka çıkar. Ben iki
Çocuğuma 5638 lira alıyorum icrayla zorla. Dava açmış sadece 300 lira verebilirmiş her çocuğa. Toplam 600 lira.
Not bir çocuğumun kreşi 6500.
Neyse işte ailen arkandaysa çalışacaksan geçinirsin. Elden gelen öğün olmuyor
Yeni katıldım öncelikle herkeee selamlar.Rabbim kimin derdi varsa kalbine ferahlık versin.
5 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var .Eşimle hiç anlaşamıyoruz.sürekli saçma sapan şeylerden kavga çıkar evde hep benim istediğim olsun modunda eşim.herşeyime karışıır .kıyafetimden tut takıma makyajıma kadar ,geçen kavga ettik makyaj malzemelerimi çöpe attı .kıyafet yüzünden kavgamızda.hep bir kavga içindeyiz kavga edince de baya büyük oluyor kavgamız uzayıp gidiyor.kısaca ne yapsam batıyor ona .bu 5 yılda çok kötü günler yaşadım güzel günlerde yaşadım ama artık ,bana saygı duymayan biri yaşamak istemiyorum.bir gelirim yok KPSS hazırlanıyorum.eşimde uzman çavuş nafaka çocuk için para ne kadar verir mahkeme bilmiyorum.bu süreci yaşayanlar n’aptınız
Haklısınız daha dün çocuğu sahile götürdük durmuyor diye saçlarım dökülüyor benim stresten saçlarımla oynuyordum .dökülen saçlarımı alıyordum .o yüzde benimle kavga etti bağırdı o kadar kişinin içinde dışardan hiç iyi gözükmüyormuş oynamayacakmışım .gıcık oluyormuş oynamama .Allah bilir aklından ne geçtiyse öyle dedi demekki kendi saçlarıyla oynayan kzlar için ne düşünüyorsa .böyle saçma sapan şeyler yüzünden kavga eder benimle makyaj malzemelerimi çöpe aldı tekrar almayacaksın dedi .makyaj yapmam yasakmış artık.bunalıyorum artık konuşmuyorum.ama çocuk olunca illaki bir şekilde bir tartışma ckartıyor evde saçma sebeplerden benim de tahammülüm bitmiş kavga büyüyor gidiyor.kavga çıkaran kendi trip atan tavır yapan yine kendi,kendini hep haklı görür.şiddete gelince de ona da dayanmak zorundayım sınava kadar baba evinde çalışamam sınava .kreşe almazlar ne kadar desemde en küçük yaş 4 yaş kreşler için kreş ücretini ödeyecek imkanımda yok hemSize bir abla nasihatı vereyim, şiddet yoksa tabii,bir süre ev arkadaşın gibi düşün,Yemen'e içmene bak,iletişimin minimum olsun,kendi çıkarın için az huyu git,sınavına çalış mutlaka,atanmak kolay değil ama imkansız da değil.Lakin şiddet olursa aile evine git,kreşlerde bakıcı ablalar oluyor durumunu anlat çocuğunu kabul ettirmeye çalış.İşkura,Aile ve Sosyal Hizmetlere durumunu mutlaka bildir.
Aaaa çok sevindim korunuyorum zaten yazıyorum özelden eğer sizin içinde sorun yoksaİlk tavsiyem ikinci çocuğu yapma.
Canım avukatım aklına takılanları özelden sorabilirsin.
Amin çok severek evlenmiştim ama tanıdım insan sanki bu insan değil çok değişti,çok şaşırıyorum en basiti markete tek gidemem tek gidersem bekar sanarlarmış beni konuşan olurmuş.o kadar saçma düşünceleri var ki yoruldum yıprandım artıkUzman cavus.. asker polis. Yine sasirtmadi. Uzak durun kizlar eger cok buyuk bir ask yoksa. Size de Allah kolaylik versin. Evladinizla cok mutlu olursunuz insallah bundan sonraki yasaminizda.
Bu delil oluyor takılarını geri talep edebilirsin. Hemde altın olarak diye biliyorum. Maddi gücün yoksa barodan adli yardım ile avukat alabilirsin ben o şekilde avukat talep ettim yardımcı da olabilirim bu konuda sana nasıl talep ettim nasıl bir yol izledim şeklinde anlatarakDügün videosu var kuyumcuya sattığı dekont var
Öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüm Allah yardımcınız olsun tez zamanda boşanıp kendi hayatınızı kurmanız dileğiyle...Özel güvenlik koruma mezunuyum önlisans çocuk gelişimi mezunuyum önlisans
Paranoyak sanırım ne yazıkkiAmin çok severek evlenmiştim ama tanıdım insan sanki bu insan değil çok değişti,çok şaşırıyorum en basiti markete tek gidemem tek gidersem bekar sanarlarmış beni konuşan olurmuş.o kadar saçma düşünceleri var ki yoruldum yıprandım artıkaşk da olsa istemiyorum artık saygı yok ki
Umarım kazanırsınız. Bende aynı durumda sayılırım. Ailemın yanındayım 1 oglum var 6 yasında okul vs var 4000 kabul etmıyor. Malı mulkude var onun ustune degıl. Dedıgın gıbı banada bişi vermıyor yazık.Yeni katıldım öncelikle herkeee selamlar.Rabbim kimin derdi varsa kalbine ferahlık versin.
5 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var .Eşimle hiç anlaşamıyoruz.sürekli saçma sapan şeylerden kavga çıkar evde hep benim istediğim olsun modunda eşim.herşeyime karışıır .kıyafetimden tut takıma makyajıma kadar ,geçen kavga ettik makyaj malzemelerimi çöpe attı .kıyafet yüzünden kavgamızda.hep bir kavga içindeyiz kavga edince de baya büyük oluyor kavgamız uzayıp gidiyor.kısaca ne yapsam batıyor ona .bu 5 yılda çok kötü günler yaşadım güzel günlerde yaşadım ama artık ,bana saygı duymayan biri yaşamak istemiyorum.bir gelirim yok KPSS hazırlanıyorum.eşimde uzman çavuş nafaka çocuk için para ne kadar verir mahkeme bilmiyorum.bu süreci yaşayanlar n’aptınız
Ziynet eşyaları kadına aittir sizden alamazYok yardım etmez benim eşikmiş boşanırken cok çirkin birine döner gönderdiği paranın da hesabını sorar ayrılsak dahi param falan yok hiç altınları sattı borca yatırdı onu bile vermem dedi elimde sadece parmagımdakki 9 bin TL yüzük var onuda giderken alır parmağımdan
Bana özelden yazar mısınBu delil oluyor takılarını geri talep edebilirsin. Hemde altın olarak diye biliyorum. Maddi gücün yoksa barodan adli yardım ile avukat alabilirsin ben o şekilde avukat talep ettim yardımcı da olabilirim bu konuda sana nasıl talep ettim nasıl bir yol izledim şeklinde anlatarak
Mersindeyim ben KPSS 2022 de girmemiştşm ben alımlardan da haberim yoktu olsada giremem kımlık kartımvarÖncelikle yaşadığınız durum için üzgünüm Allah yardımcınız olsun tez zamanda boşanıp kendi hayatınızı kurmanız dileğiyle...Ben de Çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Bir arkadaşım da hem Çocuk Gelişimi mezunu. Hem de özel güvenlik kursuna gitti sertifika aldı silahsız özel güvenlik kimlik kartı aldı. Her yıl Kpss ile kamuya özel güvenlik ataması oluyor galiba. 60 üzeri puanla alıyorlar. Hatta bu yıl diyanete bağlı özel güvenlik sınavı, mülakatı vardı. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
Öncelikle kendinizi mutsuz bir evliliğin içine hapsetmediğiniz için tebrik ederim. Bir kadın ne kadar mutluysa, çocuklarını da o kadar mutlu büyütüyor, o kadar sağlıklı bireyler oluyorlar.. Umarım sonrası da hep sizin dilediğiniz gibi gelişir.Yeni katıldım öncelikle herkeee selamlar.Rabbim kimin derdi varsa kalbine ferahlık versin.
Daha alamadım K almak için çabalıyorum inşallh bir gün buraya boşandım demek içinde geleceğim ben mutsuzken çocuğuma karşı hiçbir şeyi tam yapamıyorum bazen.elimden geleni yapmam için mutlu olmam şart.cocgumun için katlanmak istedim ama babası olsun diye annesinden olacak .evde ruh gibi gezen bir anne var insam yerine bile koyulmayanÖncelikle kendinizi mutsuz bir evliliğin içine hapsetmediğiniz için tebrik ederim. Bir kadın ne kadar mutluysa, çocuklarını da o kadar mutlu büyütüyor, o kadar sağlıklı bireyler oluyorlar.. Umarım sonrası da hep sizin dilediğiniz gibi gelişir.
Öncelikle o "parmağımdan alır" dediğiniz yüzüğü boşanmadan önce götürüp bir banka kasasına koyun. Almasına engel olun. Her bankanın kiralık kasaları var. Boşandıktan sonra zorluk çekerseniz satabilirsiniz. Zaten altınlarınızın üzerine çökmüş, en azından bu güvenceniz olsun.
Sonra da, kendinizi ve çocuklarınızı mutsuz bir evden kurtaracak gücü/cesareti göstermiş olduğunuz için lütfen kendinizle gurur duyun. Ne kadınlar var yıllarca eziyet çekip susan. Susmadınız ve hayatınızın iplerini kendi elinize aldınız. Bundan sonrasını da başaracaksınız hiç korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?