Boşanmadan sonraki hayat

Anladım anlaşmalı boşanma olursa 6 bin TL verecek olmuştu bi kere tabi altınlar hariç

İlk tavsiyem ikinci çocuğu yapma.
Canım avukatım aklına takılanları özelden sorabilirsin.

Haklısınız daha dün çocuğu sahile götürdük durmuyor diye saçlarım dökülüyor benim stresten saçlarımla oynuyordum .dökülen saçlarımı alıyordum .o yüzde benimle kavga etti bağırdı o kadar kişinin içinde dışardan hiç iyi gözükmüyormuş oynamayacakmışım .gıcık oluyormuş oynamama .Allah bilir aklından ne geçtiyse öyle dedi demekki kendi saçlarıyla oynayan kzlar için ne düşünüyorsa .böyle saçma sapan şeyler yüzünden kavga eder benimle makyaj malzemelerimi çöpe aldı tekrar almayacaksın dedi .makyaj yapmam yasakmış artık.bunalıyorum artık konuşmuyorum.ama çocuk olunca illaki bir şekilde bir tartışma ckartıyor evde saçma sebeplerden benim de tahammülüm bitmiş kavga büyüyor gidiyor.kavga çıkaran kendi trip atan tavır yapan yine kendi,kendini hep haklı görür.şiddete gelince de ona da dayanmak zorundayım sınava kadar baba evinde çalışamam sınava .kreşe almazlar ne kadar desemde en küçük yaş 4 yaş kreşler için kreş ücretini ödeyecek imkanımda yok hem yanı kısaca bazen çocuğu bile bırakıp gidip ölmek istiyorum o kadar doluyum

Uzman cavus.. asker polis. Yine sasirtmadi. Uzak durun kizlar eger cok buyuk bir ask yoksa. Size de Allah kolaylik versin. Evladinizla cok mutlu olursunuz insallah bundan sonraki yasaminizda.
Amin çok severek evlenmiştim ama tanıdım insan sanki bu insan değil çok değişti,çok şaşırıyorum en basiti markete tek gidemem tek gidersem bekar sanarlarmış beni konuşan olurmuş.o kadar saçma düşünceleri var ki yoruldum yıprandım artık aşk da olsa istemiyorum artık saygı yok ki

Dügün videosu var kuyumcuya sattığı dekont var
Bu delil oluyor takılarını geri talep edebilirsin. Hemde altın olarak diye biliyorum. Maddi gücün yoksa barodan adli yardım ile avukat alabilirsin ben o şekilde avukat talep ettim yardımcı da olabilirim bu konuda sana nasıl talep ettim nasıl bir yol izledim şeklinde anlatarak

Özel güvenlik koruma mezunuyum önlisans çocuk gelişimi mezunuyum önlisans
Öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüm Allah yardımcınız olsun tez zamanda boşanıp kendi hayatınızı kurmanız dileğiyle...Ben de Çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Bir arkadaşım da hem Çocuk Gelişimi mezunu. Hem de özel güvenlik kursuna gitti sertifika aldı silahsız özel güvenlik kimlik kartı aldı. Her yıl Kpss ile kamuya özel güvenlik ataması oluyor galiba. 60 üzeri puanla alıyorlar. Hatta bu yıl diyanete bağlı özel güvenlik sınavı, mülakatı vardı. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz

Paranoyak sanırım ne yazıkki

Umarım kazanırsınız. Bende aynı durumda sayılırım. Ailemın yanındayım 1 oglum var 6 yasında okul vs var 4000 kabul etmıyor. Malı mulkude var onun ustune degıl. Dedıgın gıbı banada bişi vermıyor yazık.

Ziynet eşyaları kadına aittir sizden alamaz

Bana özelden yazar mısın

Mersindeyim ben KPSS 2022 de girmemiştşm ben alımlardan da haberim yoktu olsada giremem kımlık kartımvar

Öncelikle kendinizi mutsuz bir evliliğin içine hapsetmediğiniz için tebrik ederim. Bir kadın ne kadar mutluysa, çocuklarını da o kadar mutlu büyütüyor, o kadar sağlıklı bireyler oluyorlar.. Umarım sonrası da hep sizin dilediğiniz gibi gelişir.

Öncelikle o "parmağımdan alır" dediğiniz yüzüğü boşanmadan önce götürüp bir banka kasasına koyun. Almasına engel olun. Her bankanın kiralık kasaları var. Boşandıktan sonra zorluk çekerseniz satabilirsiniz. Zaten altınlarınızın üzerine çökmüş, en azından bu güvenceniz olsun.

Sonra da, kendinizi ve çocuklarınızı mutsuz bir evden kurtaracak gücü/cesareti göstermiş olduğunuz için lütfen kendinizle gurur duyun. Ne kadınlar var yıllarca eziyet çekip susan. Susmadınız ve hayatınızın iplerini kendi elinize aldınız. Bundan sonrasını da başaracaksınız hiç korkmayın.

Daha alamadım K almak için çabalıyorum inşallh bir gün buraya boşandım demek içinde geleceğim ben mutsuzken çocuğuma karşı hiçbir şeyi tam yapamıyorum bazen.elimden geleni yapmam için mutlu olmam şart.cocgumun için katlanmak istedim ama babası olsun diye annesinden olacak .evde ruh gibi gezen bir anne var insam yerine bile koyulmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…