Boşanmada ses kaydı?fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Bence annen silmesin o ses kaydini ohh bi guzel nafaka alirsiniz ahlaksiz herif

Bunda korkulacak bir durum yok. mağdur olan sensin. O ceza alacağını bildiği için karşı atağa geçmiş. Kesinlikle ölümle tehdit edildiğin içinde dava açmalısın. Adam beni sinir etti gece gece. annen de ne yapsın ya kadın bir utanla kalmış ben olsam o kadar sakin kalkamazdım ilk anda .Fakat artık sakin sakin davanıza bakın. Geçmiş olsun.

Eğer başka türlü delil elde etme imkanı yoksa gizli ses kaydı delil kabul ediliyor. Avukatınıza bunu araştırmasını söyleyin ve bu şekilde savunmanızı gerçekleştirin

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis. Karaktersize bak tehdit et kufur et sonra utanmadan sen dava ac. Yok yok hep adalet sistemimizin b.kluğundan bunlar..

Kendisinin veya bir yakınının suçsuzluğunu, yahut kendisine-bir yakınına karşı işlenen bir suçu ispatlama amacıyla tarafı olduğu, ani gelişen-tesadüfi bir konuşmayı gizlice kayıt eden kişi, kayda aldığı konuşmaları, adli makamlar dışında üçüncü kişi ya da kişilerle paylaşmadı ise, kaydı içeren CD’yi ve görüşme dökümlerini çoğaltarak başkalarına dağıtmadı ise yani delili elde ederken ve sonrasında hukuka aykırı bir bilinçle hareket etmedi ise hakkında dava açılsa da mahkumiyetine karar verilemez.

Sizin durumunuzda hakkınızda bir mahkumiyet kararı verilmesinin mümkün olmadığı kanaatindeyim.

Ses kaydı habersizce alınmış olsa da geçerli olabilmesi için tesadüfen-ani gelişen bir konuşmaya ilişkin olmalıdır.

Bu durumda tavsiyem bu ses kaydına dayanarak hem hakaret ve tehditten savcılığa şikayette bulunun, hem de boşanma davanızda delil olarak kullanın. Mahkemenin delil olarak kabul edeceğini düşünüyorum.

Yok kimseye göndermedikk sadece annem bi ksmini gönderdi adamlar bunu komplo kurmak amaçlı zannediyorlar mahkemeyede gerekli görülürse ses kaydını suncamizi söledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…