- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi lifegoeson_
Bence annen silmesin o ses kaydini ohh bi guzel nafaka alirsiniz ahlaksiz herif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahkeme kabul ederse tabi ses kaydini onlar ailecek komplo kurduğumuzu solemislerBence annen silmesin o ses kaydini ohh bi guzel nafaka alirsiniz ahlaksiz herif
Bende eski sozlume laf ederdim benden daha beterleri varmis..Mahkeme kabul ederse tabi ses kaydini onlar ailecek komplo kurduğumuzu solemisler
Sizin kaydettiğiniz ne malum. Bir yere sunmamışsınız. Neyse ölüm korkusu nedeniyle, ailemi ikna etmek için yaptım dersiniz. Ailem öyle kabul etti dersiniz.Annem ses kaydini gönderdi utan diye o sekilıde öğrendi
Yok kimseye göndermedikk sadece annem bi ksmini gönderdi adamlar bunu komplo kurmak amaçlı zannediyorlar mahkemeyede gerekli görülürse ses kaydını suncamizi söledikKendisinin veya bir yakınının suçsuzluğunu, yahut kendisine-bir yakınına karşı işlenen bir suçu ispatlama amacıyla tarafı olduğu, ani gelişen-tesadüfi bir konuşmayı gizlice kayıt eden kişi, kayda aldığı konuşmaları, adli makamlar dışında üçüncü kişi ya da kişilerle paylaşmadı ise, kaydı içeren CD’yi ve görüşme dökümlerini çoğaltarak başkalarına dağıtmadı ise yani delili elde ederken ve sonrasında hukuka aykırı bir bilinçle hareket etmedi ise hakkında dava açılsa da mahkumiyetine karar verilemez.
Sizin durumunuzda hakkınızda bir mahkumiyet kararı verilmesinin mümkün olmadığı kanaatindeyim.
Ses kaydı habersizce alınmış olsa da geçerli olabilmesi için tesadüfen-ani gelişen bir konuşmaya ilişkin olmalıdır.
Bu durumda tavsiyem bu ses kaydına dayanarak hem hakaret ve tehditten savcılığa şikayette bulunun, hem de boşanma davanızda delil olarak kullanın. Mahkemenin delil olarak kabul edeceğini düşünüyorum.