Boşanmada ses kaydı?fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
32
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.bi kaç konuda yardiminiza ihtiyacim var bu tarz şeyleri yaşayan arkadaslar varsa lütfen yardmcı olabilir mi
Ben evleneli 6 ay oldu ama evliligim cook kötüyddu eşim denecek insan bana ve aileme Surekli küfür ediyodu iğrenç davraniyodu sürekli sinir krizleri geciriyodu disariya ve ailemn yüzüne karşı inanilmaz derecede iyi gorunuyodu sürekli psikolojik şiddet uyguluyodu artı fiili de siddet oluşturmaya başladı ben bunu ailemle paylaştım onlar bile inanmadi böle bole şeyler yaşıyorum evliligimn ilk aylarından beri artık kafayi yemek üzereyim dedim şok oldular o görünüşteki insan bunları nasıl yapar (bana o... k... ş... bu tarz aşsalik şeyler dilim varmiyo solemeye)bende bi akşam bunu gizli sesini kaydettim böle sınır krizi gecirrken aileme bana küfürler havalarda ucuyo ve ben buna 6 ay boyunca bu sekilde cektim oturdugumz yerde sadece biz vardik şahit olcak 1 tane bile komşu yoktu daha tamamlanmsms evdi yani bi nevi mecburdum (beni burda öldürse kimsenin duymayacagini beni öldürüp camdan aşsa atcagna varana kadar sesini kayıt altina aldm)şuan ailemn ama bunlar sesini kaydettigmi öğrendiler bana dava acmslar bilerek yaptigimi şantaj yapmism ailemle hazirlamsm bunu diye hiç biyerde paylaşmadım ses kaydini sosyal medyada ne başka biyerde bu durumda ben mağdur olurmuyum hakim bunu nasl karşılar suçmudur benm başka çarem yoktu ses kaydini mahkeme kabul edermi ?işte böle arkaslar bu konu hakkında bilgi görüşlerinizi yazarsanz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl öğrendi karşı taraf?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni nasıl dava ediyor anlamadım ses kaydı aldigin içinmi kayıttaki konuşmalar belli zaten seni tehtit etmiş nerden buldu ses kaydını

Kaydı ortak yaşadığınız evinizde aldıysanız bir şey olmaz.
Can güvenliğim yoktu, gerçek yüzünü kimseye anlatamıyordum, ailemi ikna etmem gerekiyordu falan diye savunma yaparsınız.
Keşke davanızı açsaydınız en azından kaydı alma amacınızı ispat eder nitelikte bir fiil olurdu.

Telefonunu mu karıştırdı? Nasıl öğrendi ses kaydını? Bunlar kim? Karşı taraf ve ailesi mi?

Davayı açtık ses kaydinida hakim gerekli görürse suncaz dedik

Ses kaydını ya sen ya da ailen söyledi. Madem böyle birşey yapıyorsun gizli tutsaydınız bari.

Mahkemede birşey olacagını sanmıyorum. Sen de nedenını anlatırsın. Beni ölümle tehdit ediyordu ama kendi ailem inanmıyordu. Aileme ispat etmek için yaptım dersin olur biter.

Boşanma davası acıldı mı?

Evet ortak konutta aldim gizlice aileme dinletmek için bana inanmıyorlardı sora annm dinledi esime gönderdi utan bunları soyledign ddi öle öğrenmiş oldular

Annenin savunması ne oldu peki? Ne dedi sen tepki gösterince? Ayrıca utan nedir yahu! Senin kızını tehdit edecek, bir ton küfür edecek sen utan diyeceksin. Yıkarım başına o evi!

Annenin savunması ne oldu peki? Ne dedi sen tepki gösterince? Ayrıca utan nedir yahu! Senin kızını tehdit edecek, bir ton küfür edecek sen utan diyeceksin. Yıkarım başına o evi!
Inanin biz zor durdurduk sırf haklıyken haksız duruma dusmeyelm diye ama avukat bisey olmaz ddi tehdit yok ddi bisey ckmaz ddi ama bilmiyorum

Davayı açtık ses kaydinida hakim gerekli görürse suncaz dedik

Avukatınızla da görüşün. Bir şey olmaz bundan.
Adam küfür kıyamet hakaret ederken iyi, ses kaydı alınınca siz mi kötü? Panik yapmayın. Evinizde ve arabanızda alınınca delil sayılıyor zaten diye hatırlıyorum.
Bence madem böyle yaptı, aileniz ve siz de hakaret davası açın.

Evet açtık davayi

Evet ortak konutta aldim gizlice aileme dinletmek için bana inanmıyorlardı sora annm dinledi esime gönderdi utan bunları soyledign ddi öle öğrenmiş oldular
Annenize de sahip çıkın. Böyle dava süreçleri işgüzarlık kaldırmaz.
Laf sokacağım diye sizi zor durumda bırakmış.

Babam suç ve ceza ya dava açalım diyo iskence için diyo ama inanin ne yasadiklarimi bir ben bi allah bilir kendimi zor attim evime arkama dahi bakmadım birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…