• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Kesinlikle bitir bu işi yani bende karşımdaki insan iyi vs diyerek duruyorum şuan da ama kavga esnasında İnanlı çok başka birine dönüşüyor benimde söyleyebildigim tek şey boşanmak istiyorum oluyo harici bir şey diyemiyorum bak onun bana kullandığı laflar hiç duymadığım laflar benimde yaşım 25 yani bu hayati bir defa yasicaz ben son bir şans verdim o da hastalığımda yanımda olduğu için ama tabiki ailemde yanımda ama işte vefaliyim maalesef fakat kendi mutluluğum daha önemli hala hastayım da belki de ailesi yüzünden hasta oldum bunu bilemiyorum şuan.
Başka birine dönüşme kısmını ben de çok iyi bilirim malesef Allah yardımcınız olsun

Düşünüyodum düşünmesem asalak gibi beklemem aylardır ama o da yapacak olsa yapardı aylardır
Estağfurullah.Kendinize asalak demeyin.Yuva kolay kurulmuyor.Siz de belki düzeltmeye çalışır diye beklediniz.Ama dediğiniz gibi 4 ayda adım atmamış.

Estağfurullah.Kendinize asalak demeyin.Yuva kolay kurulmuyor.Siz de belki düzeltmeye çalışır diye beklediniz.Ama dediğiniz gibi 4 ayda adım atmamış.
Kendine sorsanız attı güya şartlı vs mesajlar ben artık eskisi gibi yapıcı olmicam verici olmicm vs

Herkese merhaba öncelikle sağduyulu ve mantıklı arkadaşların yorumlarını bekliyorum zor bi süreçten geçiyorum ve düşünmeden ya da incitmek için yazacak tiplerin yazmamasını özellikle rica ediyorum.Bazen bişey gözünüzün önünde olur da göremeyek duygu durumunda olursunuz ya belki o durumdayım da bi aydınlanma yaşarım diye paylaşmak istiyorum yasadiklarimdan paylasabileceklerimi şimdiden teşekkürler.
Eşimle onun beni ikna etmesiyle evlendik kendi odaklı olmayan biriyimdir benim için herseyi yaptı inandim sevgisine şefkatine merhametine vs sinirlenince olan hali hoşuma gitmiyordu ama geçer dedim bi sorun olarak gördüğüm bu vardı o da nişanlılıktan bi ay sonra çıktı ses yükseltme olarak ki sonrasında ağlamalar sana böyle davrandığım için seni haketmiyorum ayrilalimlar vs ayrilmadm tabi ki düğüne yakın öfke durumu kalp kıran kelimeler biraz daha arttı onu gözümde canlandırdığım şeyden çıkmaya başladığı için ben ayrılalım dedim yüzükleri verip yine ağlayıp yere yığıldı ki o noktada ailem nişan bozulursa biz akrabalarin yuzune bakamayiz vs deyince bana tekrar devam etti.
Geldik evliliğe evlilik hiç hayal ettiğimiz gibi olmadı hep tartışma vs ama vazgecemezdik birbirimizden bu defa ben de çünkü bi kadın için evlilik sevgililik gibi olmuyor malum ama her küçük tartışmada bal olmuyo işte diye başlardı konu boşanmaya gelirdi daha bi aylik evliyken ailesinin yanindayken valizini toa goturcem seni ilk orda çatladı bidaha da birleşmedi evlilik ikimiz için de ama vazgecemezdi dediğim gibi öfkeli anı karar veren sonra hiç bisey olmamış gibi davranan sonra en küçük sorunda tum sorunlari ilk günden baslayarak anlatan biriydi ben de tam tersi en son çok basit anlaşmazliklardan birinde yine baskasinin gülüp geçeceği bu büyük büyük tepkiler verdi ben uzaklaşmak istedim yanından öyleyken kaciyorum genelde bağırmaya başladı duyaym diye normalde arkamdan gelir bağırdı ben de gidip yapma dedim tahrik etti aileme küfür etti gitmiym diye tuttu ben de vurdum bi tane sonra 2 üç gün boşanma ve ağzına ne geliyorsa söyledi hicbikadinin kaldiramayacagi ben de evden gittim.4 ay oldu dava yok ama barışma da yok bazen sert sert şeyler yaziyo bazen oyaliyo sizce ne yapmaya calisiyo
Butun yanlislari geciyorum, 4 ay boyunca barisma adimi atmiyorsa zaten istemiyordur, bu sekilde tipis tipis eve donerseniz de zaten olmayan saygisi size hayati daha da zindan eder. Siz bosanma davasi acin.

Butun yanlislari geciyorum, 4 ay boyunca barisma adimi atmiyorsa zaten istemiyordur, bu sekilde tipis tipis eve donerseniz de zaten olmayan saygisi size hayati daha da zindan eder. Siz bosanma davasi acin.
Malesef siz de haklısınız.süreyle ilgili tek acabam uzağız belki ondandır diyorum görse ya da aynı yerde olsak yapamazdi diyorum

Malesef siz de haklısınız.süreyle ilgili tek acabam uzağız belki ondandır diyorum görse ya da aynı yerde olsak yapamazdi diyorum
Yok bitanem, uzagi yakini farketmez 🤷🏻‍♀️ insanlar ne mesafelerde iliski yurutup evleniyorlar sorunsuz. 4 ay kus kalmak icin cok uzun bir sure. Kafasinda bitirmis ya da inatlasiyor. E 4 ay inatlasan insani da benim kalbim kabul etmezdi mesela.

B
Yok bitanem, uzagi yakini farketmez 🤷🏻‍♀️ insanlar ne mesafelerde iliski yurutup evleniyorlar sorunsuz. 4 ay kus kalmak icin cok uzun bir sure. Kafasinda bitirmis ya da inatlasiyor. E 4 ay inatlasan insani da benim kalbim kabul etmezdi mesela

Yok bitanem, uzagi yakini farketmez 🤷🏻‍♀️ insanlar ne mesafelerde iliski yurutup evleniyorlar sorunsuz. 4 ay kus kalmak icin cok uzun bir sure. Kafasinda bitirmis ya da inatlasiyor. E 4 ay inatlasan insani da benim kalbim kabul etmezdi mesela.
Haklısın sadece uzak kaldıkça yokluğa alıştı demek istedim.ergenin teki inatlasiyo da olabilir dümdüz istemiyo da olabilir inan tanıdığımı düşünmüyorum artık. Ben de istemiyorum da adım atmadikca zaman geçti zaman geçtikçe de adım atmam zorlasti

Çok kritik bir dönemdesiniz. Hata yapmayın siz davayı açın lütfen. Bana biraz barışmaya meyilli geldiniz.
Boşanmıyor, iletişimi koparmıyor çünkü belki bir ara dönerim diye düşünüyor sizi delirtip boşanma davasını sen açtın demek ki beni hiç sevmedin diye manipüle edecek ama kanmayın bunlara garantisi veririm ki düzelse de 1 ay sonra aynısı olacak.

sizce ne yapmaya calisiyo

Ne önemi var?
Şu aşamada onun değil, sizin ne yapmaya çalıştığınız, daha doğrusu ne istediğinizi bilmeniz önemli olan.
O, belli ki, dengesiz.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bu ilişkine? Neyi amaçlıyorsunuz?
Neye tutunuyorsunuz?
Devam etmekteki motivasyonunuz ne?
Bırakın onun amacını, sonucunu…
Sizi konuşalım.
Hayatınızdaki çok önemli kararları bir başkasının keyfine, dengesizliğine emanet etmeyin.
Evlenirken onun istediği olmuş, ona tâbî olmuşsunuz.
Yine ona mı uyumlanacaksınız?
Siz nerdesiniz bu ilişkide?

Herkese merhaba öncelikle sağduyulu ve mantıklı arkadaşların yorumlarını bekliyorum zor bi süreçten geçiyorum ve düşünmeden ya da incitmek için yazacak tiplerin yazmamasını özellikle rica ediyorum.Bazen bişey gözünüzün önünde olur da göremeyek duygu durumunda olursunuz ya belki o durumdayım da bi aydınlanma yaşarım diye paylaşmak istiyorum yasadiklarimdan paylasabileceklerimi şimdiden teşekkürler.
Eşimle onun beni ikna etmesiyle evlendik kendi odaklı olmayan biriyimdir benim için herseyi yaptı inandim sevgisine şefkatine merhametine vs sinirlenince olan hali hoşuma gitmiyordu ama geçer dedim bi sorun olarak gördüğüm bu vardı o da nişanlılıktan bi ay sonra çıktı ses yükseltme olarak ki sonrasında ağlamalar sana böyle davrandığım için seni haketmiyorum ayrilalimlar vs ayrilmadm tabi ki düğüne yakın öfke durumu kalp kıran kelimeler biraz daha arttı onu gözümde canlandırdığım şeyden çıkmaya başladığı için ben ayrılalım dedim yüzükleri verip yine ağlayıp yere yığıldı ki o noktada ailem nişan bozulursa biz akrabalarin yuzune bakamayiz vs deyince bana tekrar devam etti.
Geldik evliliğe evlilik hiç hayal ettiğimiz gibi olmadı hep tartışma vs ama vazgecemezdik birbirimizden bu defa ben de çünkü bi kadın için evlilik sevgililik gibi olmuyor malum ama her küçük tartışmada bal olmuyo işte diye başlardı konu boşanmaya gelirdi daha bi aylik evliyken ailesinin yanindayken valizini toa goturcem seni ilk orda çatladı bidaha da birleşmedi evlilik ikimiz için de ama vazgecemezdi dediğim gibi öfkeli anı karar veren sonra hiç bisey olmamış gibi davranan sonra en küçük sorunda tum sorunlari ilk günden baslayarak anlatan biriydi ben de tam tersi en son çok basit anlaşmazliklardan birinde yine baskasinin gülüp geçeceği bu büyük büyük tepkiler verdi ben uzaklaşmak istedim yanından öyleyken kaciyorum genelde bağırmaya başladı duyaym diye normalde arkamdan gelir bağırdı ben de gidip yapma dedim tahrik etti aileme küfür etti gitmiym diye tuttu ben de vurdum bi tane sonra 2 üç gün boşanma ve ağzına ne geliyorsa söyledi hicbikadinin kaldiramayacagi ben de evden gittim.4 ay oldu dava yok ama barışma da yok bazen sert sert şeyler yaziyo bazen oyaliyo sizce ne yapmaya calisiyo
Psikolojik değilseniz Hiçbirşey düzelmez.Neden evinizden gidiyorsunuz? Eşiniz biliyor ki döneceksiniz.Küfür etmek aşağılamak da bir tür şiddettir.Arayın polisi uzaklaştırma alsın o gitsin evden.Çalışmıyorsanız iş bulun çalışın hayatınıza devam edip gidin.

Ne önemi var?
Şu aşamada onun değil, sizin ne yapmaya çalıştığınız, daha doğrusu ne istediğinizi bilmeniz önemli olan.
O, belli ki, dengesiz.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bu ilişkine? Neyi amaçlıyorsunuz?
Neye tutunuyorsunuz?
Devam etmekteki motivasyonunuz ne?
Bırakın onun amacını, sonucunu…
Sizi konuşalım.
Hayatınızdaki çok önemli kararları bir başkasının keyfine, dengesizliğine emanet etmeyin.
Evlenirken onun istediği olmuş, ona tâbî olmuşsunuz.
Yine ona mı uyumlanacaksınız?
Siz nerdesiniz bu ilişkide?
Psikolojik olarak boş bi anıma denk gelmişti kendiyle doldurdu daha sonra da işten ayrıldım evlilik süreci sadece o ve evdi yani bi süredir sağlıklı bi mentalde değilim isteklerime dair aslında bosanmada adım atmamamin bi sebebi de buydu şuan çok iyi değilim sonra pişman olmayaym vs diye ama bu kadar ayrı kalabilme halini bastiramiyorum ve canıma tak etmek üzere acacagm davayi

Kocam dediğim insanla 4 ay ayrı kalabiliyorsak ve durumu düzeltmek için adım atmıyorsa kocam olamaz. Uzatılacak, üstüne düşünecek bir şey göremedim. Boşanın.

Psikolojik değilseniz Hiçbirşey düzelmez.Neden evinizden gidiyorsunuz? Eşiniz biliyor ki döneceksiniz.Küfür etmek aşağılamak da bir tür şiddettir.Arayın polisi uzaklaştırma alsın o gitsin evden.Çalışmıyorsanız iş bulun çalışın hayatınıza devam edip gidin.
Hic evim gibi hissedemediğimden sen git ya da gitmiyorum diyemedim

Kocam dediğim insanla 4 ay ayrı kalabiliyorsak ve durumu düzeltmek için adım atmıyorsa kocam olamaz. Uzatılacak, üstüne düşünecek bir şey göremedim. Boşanın.
Muhtemelen biri yazmış olsa ben de aynısını yazardım akıl kâri değil çünkü ama insanın başına gelince farklı oluyomus durum

Hukuken 4 ay “evden terk” için kritik bir süreç. Bu süreçte eşinizden gelen mesajların içeriğini, kusur durumlarınızı bilmiyorum ancak bunu da değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Asil siz ne yapmaya çalışıyorsunuz oturup bekleyerek

Başta bu sevgililik değil evlilik deyip kendine gelmesini bekledim şimdi Dr harekete gecemiyorm
Gecmelisin
Suruncemede kalmaniz ' sen ne istersen yaparım' demek oluyor
İpler ona bırakılmış böyle olmaması gerekiyor

Bak nasıl sinirlendim suan

Gecmelisin
Suruncemede kalmaniz ' sen ne istersen yaparım' demek oluyor
İpler ona bırakılmış böyle olmaması gerekiyor

Bak nasıl sinirlendim suan
Ben de kendime sinirliyim.güçsüz biri de değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum o yüzden yazdım aslında görmediğim şeyler mi var diye.bigün lanet olsun bu hayatı haketmiyorum acıcam diyorum bigün evlilik bu acaba yapılacak bisey var mı ilerde pişman olur muyum diyorum kalakaliyorm özetle

Back
X