- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Basaknur10
Sizi istemeyeni sizde istemeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turkiye kızTürkiy'den bir avukat bulun,ona anlatın her şeyi,o yardımcı olur.
Turkiye değil TürkiyeTurkiye kız
Açığını yakaladım naber
+1Zorla evli kalmaya ikna edecek haliniz yok,
Zaten sizi aptal yerine koyup arkanızdan iş çeviren, ergen gibi herşeyi ailesine anlatan üstelik abartarak hararetlendiren (ki bu durumda da sizin gıybetinizi yaparak yine arkanızdan iş cevirmiş) bi adamla evli kalmamak isabet olur. Bu adamla yaşlanabileceginize inanıyor musunuz?
Hemen Turkiyeye dönün ve hayatınızı kurun.
Turkiye değil Türkiye
Açık dediğin türkiyeden yazılsaydı olurdu.
Türkiy denince belli ki eksik basılmış harf var.
Profesyonel yerine profosyonel yazmamışım,evdeki derken -ki ekini ayırmamışım
Moral yerine morel yazmamışım,
Açık arayınca böyle yanlış yerden yakalıyorsun demek.
Al buyur,açık yine sana döndü
sana türkiyeye dön diyenler olmus sakın ola onları dinleme suan ellerind efırsat olsa arkadasna bakmadan kacarlar bi kereMerhabalar,bosanmış ve bu süreci yaşayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var?
Ben iki yıl önce evlenerek Hollandaya geldim.Eşim beni bu yaz Türkiyeye yolladi güya ailemle vakit gecireyim diye.Yaklasik bir ay sonra da o geldi.Türkiyedeyken gayet iyi konusuyoduk,dönüş biletimiz bile vardi.Ben daha yuzunu goremeden geldiginde bosanmak istedigini soyledi.Ailesiyle ortak karar almislar.Beni onden gondermesinin sebebi ise beni oyalamakmis.Avukat ayarlanmis...Beni Hollandaya geri goturmek istemediler.Turkiyedeki evimize de almadilar.Ben de onlardan habersiz Hollandaya geldim.Onlarsa Turkiyede tatilllerini yaptilar,gezdiler ve iki aydir eve geldigi yok.Calismiyorum.Bosanma davasi turkiyede olacak.Anlasmali bosanmaya zorladilar kabul etmedim.Her ailede oldugu gibi bizim de tartismalarimiz vardi ama bosanacak derecede buyuk degildi.Bu evin icinde olan herseyi ailesine abartarak anlatan biri.Ve benim Hollandada kimsem yok.Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardiminiza ihtiyacim var.
hollandanın neresindesinMerhabalar,bosanmış ve bu süreci yaşayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var?
Ben iki yıl önce evlenerek Hollandaya geldim.Eşim beni bu yaz Türkiyeye yolladi güya ailemle vakit gecireyim diye.Yaklasik bir ay sonra da o geldi.Türkiyedeyken gayet iyi konusuyoduk,dönüş biletimiz bile vardi.Ben daha yuzunu goremeden geldiginde bosanmak istedigini soyledi.Ailesiyle ortak karar almislar.Beni onden gondermesinin sebebi ise beni oyalamakmis.Avukat ayarlanmis...Beni Hollandaya geri goturmek istemediler.Turkiyedeki evimize de almadilar.Ben de onlardan habersiz Hollandaya geldim.Onlarsa Turkiyede tatilllerini yaptilar,gezdiler ve iki aydir eve geldigi yok.Calismiyorum.Bosanma davasi turkiyede olacak.Anlasmali bosanmaya zorladilar kabul etmedim.Her ailede oldugu gibi bizim de tartismalarimiz vardi ama bosanacak derecede buyuk degildi.Bu evin icinde olan herseyi ailesine abartarak anlatan biri.Ve benim Hollandada kimsem yok.Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardiminiza ihtiyacim var.
Önünde iki seçenek var eğer istiyorsan boşanıp hayatına hollanda da devam edeceksin.. bunun icin once bir dil kursu lazim...yaşamış birisin hangi ulkenin hayat şartları daha iyi geliyorsa sana... yada hollanda da yalnız devam edemem deyip yine boşanıp Türkiye ye yerleseceksin... İki türlü de bosanacaksin zaten...Ben bosanmak istemiyorum.Gercekten severek evlendik ve Turkiyede ogretmenlik yaptim.Meslegimi birakacak kadar da sevdim.Ama su hale gelecegimi bilseydim hic gelmezdim.Hatta Turkiyeye donmeyi bile dusunuyoduk.O arastiriyordu ne is yapabilirim Turkiyede diye.Burda da diplomam gecerli fakat is icin dilimin cok iyi olmasi gerek.Arkamdan bu kadar is cevrilmesi cok zoruma gitti.Ailesinin etkisinde biliyorum.Her seyimi birakip onun icin geldim ve donup tekrardan baslayabilir miyim bilmiyorum.O gucu kendimde bulamiyorum.
Haberin olmadan olmaz o iş.. Hiç ortalıkta görünme kaybol en az iki yıl. .. Hakim iki tarafında dinlemek için uzayabilir mahkemeye. . Sende takıp edeceksin avukat ayarlayacan kendine ama önce nerede yasamak istediğine karar verKendimi savunmak için,haberim olmadan bosarlar da belli olmaz.
Kadın sığınma evine de gidebilir,durumunu anlatıp bir sure sonra sana belediye evi verip maas bağlıyorlar mis gibi gecirnir gidersin....sana türkiyeye dön diyenler olmus sakın ola onları dinleme suan ellerind efırsat olsa arkadasna bakmadan kacarlar bi kere
hollandadaya bende gittim gördüm ne olursa olsun türkiyeden cok daha iyi yasarsın hele ki esin ayrılmak istiyosa seni ortada bıraktı diye mecbur tazminat ödicek altınlarını al evindeden sakın cıkma hollanda devleti türk gibi degil cocugun varmı bilmiyorum ama sakın türkiyeye dönme zaten ailende pek istekli degilmis hollanda bırakılıp türkiyeye döülmez gez gitsin ajber hejan da primarkta amsterdamda hafta sonları volemdem yap ohhhh balık ucuz miss gibi gez tabi önce biraz dil ögren gerci 2 yıldır ordasın az cok kelime ögrenmissindir