- 5 Haziran 2022
- 11
- 13
- 30
- Konu Sahibi kupakralcesss
Merhaba kızlar, burayı sırf bunu sormak için açtım umarım aradığım cevabı alırım. Ben evlendiğimde eşimin annesi düğün gecesi takılan ne varsa bütün altınların torbasını aldı ( almak için ısrar etti biz de güvendik ne bilelim) neyse akşamında altın falan vermiyorum diye rezillik çıkardı ne var ne yok onda kaldı o da altınları görümceme vermiş guya. Eşim ANNEM ALTINLARI ABLAMA VERDİ diye şikayet etti vs vs. Yani ordata bi altın var ama kimde olduğu belli değil yüzünü bile görmedim hevesimi bile alamadım. neyse aradan yıllar geçti biz artık maalesef boşanıyoruz fakat sorun şu ki, ben altınlarımı geri isteyeceğim mahkemede fakat eşim daha evvelki şkayetini delil olarak kullanıp ALTINLARI ANNEM BİZDEN ALDI ABLAMA VERDİ BEN DE MADURUM gibi bir savunma yaparsa hakim bana altınlarımı vermeyebilir mi çünkü eş dışında başka biriyle alakalı bir sorun varsa ona başka bir dava açmak gerekiyor diye biliyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız hukukî olarak yol gösterirseniz çok sevinirim herkese hayırlı geceler.
Allah hepimizin ve sevdiklerimizin karşısına dürüst ahlaklı namuslu vicdanlı insanlar çıkarsın
Allah hepimizin ve sevdiklerimizin karşısına dürüst ahlaklı namuslu vicdanlı insanlar çıkarsın