Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Allah yardımcın olsun umarım bian önce ayrılırsın kurtulursun o adamdanda ama iyi bir avukata ihtiyacın var bence

Merhaba, ben de 2 yıl önce boşandım. 4 yıl peşimde koşmuştu. Razı oldum, evlendik. 2 yıl evli kaldık. Danışmandı kendisi. Sürekli seyahatteydi. Bir arada olamıyorduk ve benim yaşım 32di. Tüp bebek merkezine başvurduk. Yaptıranlar bilir çok sancılı bir süreç, transferim yapıldı. Herşey çok iyiydi aslında ben öyle sanıyordum ya da. Transferimin 7. gününde 50 yaşında, Diyarbakır’da yaşayan (ben Ankara’da yaşıyorum) evli bir kadınla aldatıldığımı öğrendim.Konuyu öğrenmek için kadını aradığımda Geylani aşiretinin kızı olduğunu söyleyerek üstüne bir de tehdit etti. Arzu Geylani Transferi sürpriz olsun diye kimseyede söylememiştik, evde tek başıma ağlarken Kanamam oldu. Boşandım. Yalnız yaşıyorum, kariyerli bir mesleğim var. Anlaşmalı ayrıldım. Evlilik tekrar istiyorum ve düşünüyorum. Çocuk çok istiyorum. İmtihan büyük. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Niye bu kadar anlattım bilmiyorum.

Ayy ne güzel anlaşmalı boşanmışsın bitmiş gitmiş. Benim davam halen devam ediyor. Adam benden hâlâ para istiyor.

calis bacim. işe gir. para kazanmak icin degil. degismek icin. starbucksa barista gir haftada 10 saat. hayata bakis acini degistir yavas yavas.

Ama yani sizde iyice abartmissiniz adam eve giren disi sinegi kacirmamis gozunuzle bile gormussunuz ona ragmen barismissinuz.

calis bacim. işe gir. para kazanmak icin degil. degismek icin. starbucksa barista gir haftada 10 saat. hayata bakis acini degistir yavas yavas.
Çalışıyorum zaten ama yaşadığım şeyler çalışan olunca daha hafiflemiyor maalesef. hepimiz etten kemikten insanlarız.yıllarca eşim dedigin her fedakarlığı yaptigin tanidigini sandığın asla sunu yapmaz dedigin insan kendi hatalari kapatmak için sana iftira atmaya çalışıyorsa büyük bir travma yasaman neredeyse kaçınılmaz.bunun parayla pulla yaşam tarzıyla alakası yok.Ben ne yapsam da onun bakış açısından bakamam.benle aynı şeyleri yasamyan da benim bakış açımdan bakamaz..ama bu bir süreç bunu da yaşayacağım varmsi.bana çok şey öğretti. Karakterli gorunen insanlar aslinda omurgasiz olabiliyorlarmis.yaralarim Allah in izniyle iyileştirmeye başladı..bu güne şükür diyorum .benim vicdanim cok rahat.herkes birgun hesabini Allah a verecek.Allah büyük...

Merhaba hanımlar boşananlarr boşanamayanlar boşanma aşamasında olanlar ohhh çok şükür kurtuldum bu pi.likten diyenler yada hala özleyenlerrr....

Nasılsınız? Ben hala duygu karmaşasındayım.
Dava hala bitmedi..

cok cok haklisiniz. ben yalnizca kafanizin baska seylerle mesgul olmasi ve belki bunun sizi biraz rahatlatmasini umarak yazmistim. lutfen yanlis anlamayin.

Şimdi neler hissediyosunuz, durum nedir

Nasil toparlandiniz isiniz var miydi

Bende ayni sekilde ailemin evindeyim uzatip uzatip duruyorum esimin tayin cikinca flan diye de ne zaman patliycam bakalim herkes sormaya basladi

Çekişmeli boşanmak çok zormuş, her aşaması ayrı yıprandırıcı. 2 ay oldu davayı açalı hala duruşma tarihi bile belli değil. Önümü görmek istiyorum artık. Var mı benimle aynı durumda olan?

Adalet sıradan insana yavaş işliyor maalesef. Sabırlı olmaya çalış.

Davayı açtıktan 3 ay sonraya gün verildi bana cekismelide

Merhaba arkadaslar.1,5 yildir ayri yasiyoruz ve 1ay sonra mahkememiz var ve ben asiri gerginim.O ortami kaldiramayacagimi hissediyorum... Anlasmali bosanma olacagi icin hakim ille de orda olmamizi istiyor.Nasil bas edicem bilmiyorum. Kendimi öyle zayif hissediyorum ki Aslinda bosanmak istedigimden bile emin degilim ama dönüsü olmayan yollara girdik. Rabbim güc kuvvet versin benim gibi bu surecin icinde olan herkese

Nedeni neydi bosanmanizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…