• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma surecinde olan bosanan arkadaslar mutlumusinz hikayelerinizi yazin moral olsn

Bosanmadim ama biraz konunu acsaniz daha iyi yardimci oluruz.Kacyillik evlisiniz cocugunuz varmi. Bosama sebebiniz nedir?

Mutsuzum. Adam boşandıktan sonra çirkefleşti. Velayet davası açıp demediği şeyi bırakmadı. Bütün emeklerim haram olsun. Bu dava yüzünden tatilim iptal oldu. Psikolojim bozuldu. Onu özlemiyorum artık sadece haksızlıklar canımı yakıyor. Oğlumun totosuna kurban olsun.

Bosanmadim ama biraz konunu acsaniz daha iyi yardimci oluruz.Kacyillik evlisiniz cocugunuz varmi. Bosama sebebiniz nedir?
2 çocuğum yok aile çok giriyo sonra sürekli tartisma aşağılık kompleksi vs vs ailesi ne derse o ben hep yalnız kalıyorum ayrı şehirlerde calisioz mecbur isimiz gereği tayin olmadan Bosaniyorum

Mutsuzum. Adam boşandıktan sonra çirkefleşti. Velayet davası açıp demediği şeyi bırakmadı. Bütün emeklerim haram olsun. Bu dava yüzünden tatilim iptal oldu. Psikolojim bozuldu. Onu özlemiyorum artık sadece haksızlıklar canımı yakıyor. Oğlumun totosuna kurban olsun.
:(

Bosanma arefesindeyim mutsuzum oglum babasini sorup duruyor babasi adimizi bile anmiyor aklina bile gelmiyoruz muhtemelen yaptigi kotulukleri degil kirk yilda bir yasattigi guzellikler geliyor aklima nedense bayram etmem lazim ama ben aglamakliyim surekli Allah yardimcimiz olsun lnsallah :(

Bosanma arefesindeyim mutsuzum oglum babasini sorup duruyor babasi adimizi bile anmiyor aklina bile gelmiyoruz muhtemelen yaptigi kotulukleri degil kirk yilda bir yasattigi guzellikler geliyor aklima nedense bayram etmem lazim ama ben aglamakliyim surekli Allah yardimcimiz olsun lnsallah :KK43:
Bende çok mutszm disariya karsi güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor

Back
X