Biraz zaman tanımak en iyisi. Eşiniz çabalarsa bi orta yol bulunabilir belki, daha hiçbirşey oturmamış çünkü. Ama eşinizden bir adım gelmezse tek taraflı ne kadar uğraşabilirsiniz ki. Belki büyükler oturup etraflıca konuşup bi orta yol bulabilirler. Keşke büyükler büyük gibi davransa, küçüklerle yarışa girmeyip olgun olsalar hiç böyle olmazdı . Hakkınızda hayırlısı olsun, doğru düzgün bir problem bile Yok ortada, kayınvalidenin saçma kaprisleri eşinizin olgunlaşmamış oluşu durduk yerde yıkacak bu yuvayı.Söylenenleri yaptım bacak bacak üstüne atmadım denildikten sonra
Eşime mesafe koymamiz gerektiğini belirtim ama dinlemedi. Gerekirse kendisinin gideceğini ama benim gitmek istemediğimi belirttim ama dinlemedi. Tabiiki hatalarım var ama eşimin sogudugunu hissetmedim. Evlenmeden önce sorunlarını oturup çözeceğimizi konuştuk buna güvendim boşanma aşamasından önce terapi de önerdim ama o da cvp bulmadı sanırım o benin gibi çabalamak istemiyor.
Bakın ana kuzularıyla evlilik olmuyor. Dilerim barışır ve çok mutlu olursunuz herkes bir değil.. benim eşimde ana baba kuzusu pısırık.. iyidir dedim kalbi güzel dedim diye diye 4 yılı devirdim.. değişir koca oldugunu anlar dedim anlamadı.. boşanmaya kalkmıstık vazgeçtik aklıma tükiriyim insanın cocukları olunca dank ediyormus iş işten geçince.. keşke zamanında boşansaydım ! İyi kalp yetmiyor azıcık "yahu benim eşimde haklı bakın şurda yanlış düşünüyorsunuz deseler belki bu kadar ileri gidemicekler. Şunuda eklemek istiyorum benım sevgili kv de de kınama ota çöpe herseye burnunu sokmustu eşimle birbirimize girmiştik. Bizim verdiğimiz akıl sana olmaz ne kadar yaşadık bilemeyiz inan dilim varmıyor boşan demeye ama keşke ben boşansaydım.. uzun oldu kusura bakmayın şu ana kuzuları konusunda doluyum
Anne demek zorunda değil bugün bunun için kavga cikaran insan yarin her istediğini yaptirmaya çalışacak baştan susmamasi iyi olmuşSizin kayınvalide ile cok lacka olmus iletişiminiz. Cok kısa surede cok hızlı adımlar atmışsınız. Mesafe koymamışsınız.Üstüne size rahatsızlığı duyulan konular söylendiği halde devam etmissiniz. Kayinvalidenize neden anne demedinizki? Rahatsız oluyorsa bacak bacak ustune atmayiverseydiniz. Olayı sidik yarışına cevirmissiniz. Sizi saygısız
bulmuslar. Kocanızda sizden soğumuş. Bence once siz kendinizi sorgulayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?