Boşanma sürecinde kararsızım korkularım var desteğinize ihtiyacım var

meyrasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
19
3
44
Hanımlar Merhaba! 10 yıllık evliyim ilk yıllardan sanal aldatıldım başlangıçta işim olmadığı için boşanmadım sonrasında bir çalışmaya başladım fakat cesaret edemedim,3 sene hersey yolundayken sanal sevgili yakalandığım anda affet diye yalvarmalarına kandım çünkü gidecek psk cesarete sahip değildim çok duygusalım yaşadığım acıları içime atıp affetmek için sebepler yarattım 2 çocuğum var ve aldatmasına rağmen evde bana iyi davranması yakalamazsam çok huzurlu bir evimizin olması beni bu günlere kadar getirdi,ben biraz birikim yapıp araç aldım bu süreçte maaşımı da eve verdim araçtan sonra kendini ezik hisseden kocam bana sert davranmaya başladı en son 2 sene önce sanal sitelere girmeyi denetken yakaladım bana da sert davranması artınca dava açtım davayi duyunca melek gibi oldu çalıştığım için evde bir çok işe yardım etmesi ben söylemeden evi çekip çevirmesi beni çok rahatlatiyor küçük oğlumda otizm şüphesi var mahkeme günü çok yakın sizce davadan feragat etmeli miyim,bu süreçte bana ilgili davranmaya gayret ediyor boşanmak istemiyor çünkü tek başına yeni bir ev tutmak onu zorlayacak bende kira dayım ve 25 bin tl kiram nafaka ile bu kısmını ondan alırım diye düşünüyorum fakat çok zorlanacağım maddi manevi ailemden uzak metropol bir şehir deyim,lütfen yorum yazarken mantıken doğru olan ne olur çocuklarım açısından da değerlendirin şuan sağlıklı düşünemiyorum

Kamuda memurum,tayin hakkım yok şuan,üstelik kocam evden gitmiyor belki hakim boşamaz diye çünkü delillerim sağlam değil ,beni neden aldattığına dair ses kayıtları ve telefonunda birine gönderilmek üzere hazırlanmış hazır Google mesajı

Bence de geri çekmeyin. Daha uygun bir eve geçin ve alacağınız tazminatla daha iyi geçinebilirsiniz diye düşünüyorum. Memursunuz da zaten nafakayla birleşince daha iyi olur. Bir kere yapan yine yapar. Önce sanal sonra da reele geçer, belki de geçmiştir bile...

Cevabınız için teşekkür ederim sürekli düşünüyorum ve hep boşanmalıyım derken buluyorum kendimi yine de insan acaba diyor ekonomik olarak zorlanacağım çocuklar hastalansa tek olacağım bunlar zorlayacak beni ayrıca tansiyon hastasıyım aniden tansiyonum düşerse onlarla ilgilenemek ve onların yaşayacağı korkularda beni korkutuyor

Boşanmalısınız çünkü tekrar aynı sebepten dava açamazsınız diye biliyorum. Daha sonra tekrar birleşmek isterseniz, işler yolunda giderse değiştiyse sonra yolunuza bakın. Davayı geri çekin diye yapıyor bile olabilir çünkü

Yani daha önce yapmamış olsa çocuklar için bir şans verebilirsiniz derdim belki, ama demezdim gibi geliyor. Öncesi de var, sonrası da olacak. Şu anki hali sizi yanıltmasın

Boşanmalısınız çünkü tekrar aynı sebepten dava açamazsınız diye biliyorum. Daha sonra tekrar birleşmek isterseniz, işler yolunda giderse değiştiyse sonra yolunuza bakın. Davayı geri çekin diye yapıyor bile

Ben boşanmayın derim, iki çocuğun tüm yükü sizin üzerinize kalıyor.
Bende bu açıdan da düşünüyorum şimdi boşanmak istemese de o karınlarla gününü gün edecek ben çocuk bakacağım ama yine de beni unutacak bir adama bu evde kocam diyesim gelmiyor

Davayı geri çekerseniz sanırım 1 yıl boşanma davası tekrar açamıyorsunuz sizi fiziksel aldattıysa çekmeyin ,aldatmadıysa yatağınızı ayırın önce ve düzelme ihtimaline karşı çocuklar için savaşın. Bu durumlardan en çok çocuklar etkileniyor. Sanal olaylarını saklayın ilerde gerekebilir.Para biriktirin evede 1 kuruş yardım etmeyin hepsini karşılasın,tabiri caizse e..ş..k gibi baksın çoluk çocuğuna

Kocanız davanın verdiği gerginlik/korkuyla ve de maddi kaygılarla bunu yapıyor olabilir. Şimdi davayı çekerseniz gene eski haline dönerse o zaman ne yapacaksınız? İkinci kez aynı süreçlerle baş edebilecek misiniz?

Davayı geri çekerseniz sanırım 1 yıl boşanma davası tekrar açamıyorsunuz sizi fiziksel aldattıysa çekmeyin ,aldatmadıysa yatağınızı ayırın önce ve düzelme ihtimaline karşı çocuklar için savaşın. Bu durumlardan en çok çocuklar etkileniyor. Sanal olaylarını saklayın ilerde gerekebilir.Para biriktirin evede 1 kuruş yardım etmeyin hepsini karşılasın,tabiri caizse e..ş..k gibi baksın çoluk çocuğuna
Fiziksel aldatma yok sanal aldatma 10 aydır yatağımız ayrı dava büyük şehirlerde uzun sürüyor yeterki boşanma bu şekilde ayrı yaşayalım sen istemeden sana dokunmam hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sana daha hassas davranacağım diyor

Fiziksel aldatma yok sanal aldatma 10 aydır yatağımız ayrı dava büyük şehirlerde uzun sürüyor yeterki boşanma bu şekilde ayrı yaşayalım sen istemeden sana dokunmam hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sana daha hassas davranacağım diyor
Niye elalemin kadınlarıyla konuşup yuvanı bozuyorsun utanman yok mu dediniz mi

Kocanız davanın verdiği gerginlik/korkuyla ve de maddi kaygılarla bunu yapıyor olabilir. Şimdi davayı çekerseniz gene eski haline dönerse o zaman ne yapacaksınız? İkinci kez aynı süreçlerle baş edebilecek misiniz?
Zaten duygusal anlamda benden nefret etmese de canı ciğeri değilim eniştem yakın zamanda vefat etti ablam Anadolu kadini öyle bakımlı birisi değil ama ise giderken rabbim ne güzel yaratmış seni dermiş ablama,benim kocamla böyle içten bir evliliğim yok severek evlenmemize rağmen resmi davranan bir adam ve kesinlikle ev tutmak ayrı bir masraf ona bu yüzden tavrı değişti ama bu korku ile aldatmayabilir kaldı ki aldatmasa da artık sevgisiz bir şekilde aynı evde olacağız bu güne kadar da sevgisiz ama saygılı ve huzurlu bir evimiz oldu

Niye elalemin kadınlarıyla konuşup yuvanı bozuyorsun utanman yok mu dediniz mi
Yakalandığım da ben konuşmadım ne bileyim bana ait değil bu yazışmalar diyor sen tuzak kurdun belki de diyor bir de senelerce sahte hesaplardan açtığı hesapları ona isnat etmekle uğraştım kanıtlayınca neden yaptım bilmiyorum diyor böyle salak davrandığına bakmayın aşırı zeki sayısal zekası çok iyi bu sorun yaşasam da eli kolu uzun hemen halleden bir adam

Zaten duygusal anlamda benden nefret etmese de canı ciğeri değilim eniştem yakın zamanda vefat etti ablam Anadolu kadini öyle bakımlı birisi değil ama ise giderken rabbim ne güzel yaratmış seni dermiş ablama,benim kocamla böyle içten bir evliliğim yok severek evlenmemize rağmen resmi davranan bir adam ve kesinlikle ev tutmak ayrı bir masraf ona bu yüzden tavrı değişti ama bu korku ile aldatmayabilir kaldı ki aldatmasa da artık sevgisiz bir şekilde aynı evde olacağız bu güne kadar da sevgisiz ama saygılı ve huzurlu bir evimiz oldu
Anladım. Çocuklarınız da olduğu için eliniz kolunuz daha bağlı ve onlar öncelikli. Ama daha 44 yaşındasınız size de yazık. Belki sizi enişteniz gibi sevebilecek biriyle evlenebilirsiniz ve mutlu olabilirsiniz. Ben anne değilim belki ondan böyle düşünüyorum ama bence biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Herkesin sevme biçimi farklıdır mesela benim eşim asla seni seviyorum demez ,resmidir.Ama hareketleriyle sevgisini gösterir.Herkesi olduğu gibi sevmek lazım .Huzurlu isen saygı varsa bence biraz daha sabret çocuklarının yükü hafilediğinde bırak

Kira zamanı yarısını gönderir misin param yetmiyor diyor,çocuğun okul parası yine ortak ödedik taksitlerin tamamını ben ödüyorum market elektrik su ona ait böyle sessiz bir anlaşma gibi konuşmadan oluştu

Yakalandığım da ben konuşmadım ne bileyim bana ait değil bu yazışmalar diyor sen tuzak kurdun belki de diyor bir de senelerce sahte hesaplardan açtığı hesapları ona isnat etmekle uğraştım kanıtlayınca neden yaptım bilmiyorum diyor böyle salak davrandığına bakmayın aşırı zeki sayısal zekası çok iyi bu sorun yaşasam da eli kolu uzun hemen halleden bir adam
Tam çıldırmalık :KK62:

X