Boşanma süreci

Evet yelken açmış ama hepsi seks işçisi onlarla bir iki oyalanır gönlünü eğler hadi eğlesin o gönlümü eğlicek die ben tek göz odada sürüncem
canim o sex iscisi dediklerine asik olup evlenen de var, ama mesele bu degil, mesele senin kocanin baska biri icin seni kovmasi hic dusunmeden sana ne olacagini. sen kendinden taviz verme gitsin ne hali varsa gorsun.

Birde çocuğumu göstermiyorum desem adam ölür bilio ki bn çocuğumu babasız büyütmicem ona güvenior zaten

Ben d

Burunun sürteceğini bilsem gerçi gidecek yerimde yok onca eşyamla babamın evine sığamayız onlar zor sığdılar bir de biz imkansız

Evet yelken açmış ama hepsi seks işçisi onlarla bir iki oyalanır gönlünü eğler hadi eğlesin o gönlümü eğlicek die ben tek göz odada sürüncem
Kadinin ne oldugunun bir onemi yok ki ister seks iscisi olsun ister senin gibi bir kadin olsun
Onemli olan esinin bu hataya dusmesi
Sen evini terk etme ama o adami da eve alma defolsun gitsin

Benim de evliliğim bir hiç uğruna bitiyor. Ailesi sebep oldu. Bebeğim 10 günlüktü eşim evden gitti. Mahkemeye başvurduk, anlaşmalı bitiyor. Şimdi 40 günlük bebeğim. Çok zor günler geçirdim, zamanla alışmaya çalışıp, ayrılığın ben ve bebeğim için olumlu yanlarını görmeye çalışıyorum. Çok iyiydik eşimle, nasıl böyle olduk hiç anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…