Ahhh... Etraf zaten başlı başına dert duyma deseniz De insanız kafamıza takıyoruz yaraya tuz basıyorlarEtrafta size ölmüş evi yanmış kolunuz kopmuş gibi ah vah yazık diyenleri ciddiye almayın hep olumlu düşünün inadına olurmu etrafimizda şeytan da çok Sizi o boş laflariyla gömmelerine izin vermeyin.Uzerinize toprak attırmayın ne eski eşe ne akrabalara ne bundan zevk alacaklara boş teselliyide bosverin Kimse bilmiyor bu hayatda sonunu kimin başına ne gelir ne zaman gelir hiç kimse.Sizi uzenleri Allah'a bırakın siz dimdik yola devam silin o gözyaşlarını bence yeter aktığı.Biliyormusunuz bazen birşeye ne kadar önem verirsek o kadar kötü oluyor berbat çoğu evlilik bunların hiçbirisinin size üstünlüğü yok çoluk çocuk için sürünüyor zaten çoğu gormuyormuyuz bı kaç tane birbirine tam uyan makine dişlisi gibi birbirini seven sayan sayılı çift kaldı zaten.Bu kadar iyi değilse kötü birşey bitti diye niye karalar baglanacaksinizki
Evet çekişmeli açıldı. Altınlarımı sakladı, onları vermeyi kabul ederse anlaşmaya yanaşırsa anlaşmalıya dönecek. Sizin ki?Allah yardımcınız olsun basima gelmez sanıyor çeken bilir hele ki çocuk varsa çekişmeli mi sizinki
Çekişmeli nafaka da anlaşamadıkEvet çekişmeli açıldı. Altınlarımı sakladı, onları vermeyi kabul ederse anlaşmaya yanaşırsa anlaşmalıya dönecek. Sizin ki?
Aldatılmış ve şiddet görmüşsunuz. Bunlarla ilgili mahkemeye sunacak delillerinin varmı? Birde eşiniz boşanmak istemiyor mu yoksa nafaka filan vermeden mi boşanmaya çalışıyor?Çekişmeli nafaka da anlaşamadık
Benden özür ve adim bekliyormuş beyimiz delil yok nafaka çok istiyorum diye anlaşmalı ya dönmüyorAldatılmış ve şiddet görmüşsunuz. Bunlarla ilgili mahkemeye sunacak delillerinin varmı? Birde eşiniz boşanmak istemiyor mu yoksa nafaka filan vermeden mi boşanmaya çalışıyor?
Sakın yüz verme o pis herife. Boşan defolsun gitsin. Umarım istediğin kadar nafaka alabilirsin.Benden özür ve adim bekliyormuş beyimiz delil yok nafaka çok istiyorum diye anlaşmalı ya dönmüyor
İnşallah bakalım yok vermiyorum zatenSakın yüz verme o pis herife. Boşan defolsun gitsin. Umarım istediğin kadar nafaka alabilirsin.
Herkese iyi akşamlar boşanma surecideyim 2 bebegim ve 8 yaşında oğlum var bilen bilir belki lohusa iken zor dönemler geçirdim boşanma kararı aldık.
Diyeceğim şu ki dönem dönem kedimi toparladım iyiyim güçlüyüm diyorum kendimi iyi hissediyorum. Ama 3 4 gündür içimde tuhaflık var ağlıyorum öyle zamansız içim acıyor,pişmanlık ve kendimi sorgulama fazlası ile arttı. Başaramadım hissi var yorgun ve çok fazla omuzlarım da yük hissediyorum. Bu dönem ne zaman geçer ne zaman kendimi toparlarım bu duygular normal mi? Bu süreci geçirenler veya süreçte olanlar fikirleriniz çok önemli.
Çok guclusunuz Allah yardım etmiş rabbim daha da güç kuvvet nasip etsin teşekkür ederim yorum için geçecek inşallahGeçecek merak etme bende doğuma çok yakın sürede bosanmistim çocuğumun hayati tehlikesi vardı dogumda , bebeğinin ameliyatinda bile yanımızda olmadı. 4 ayda alışıyorsun 2 yıl olacak çok mutluyum. 3 çocuğumla yaşıyorum o hata yapan insanda peşimde dolaşıyor hav hav gibi. Bunları belki tek olmadığını anlarsın biraz rahatlarsın diye yazdım güçlü ol bütün kadınlar çok güçlü.
Bende tşk ederim sende oylesin olmak zorundasın kendi elinde bu çocukların var güçlüyüm de kendine hep ayakta dimdik durdugun zaman karşı tarafın acısını göreceksin ve o acı seni daha güçlendirecek hakkınızda hayırlısı olsunÇok guclusunuz Allah yardım etmiş rabbim daha da güç kuvvet nasip etsin teşekkür ederim yorum için geçecek inşallah
Aminnn inşallah o günleri görürüm inşallah göreceğime çocuklarımn ihtiyacı varBende tşk ederim sende oylesin olmak zorundasın kendi elinde bu çocukların var güçlüyüm de kendine hep ayakta dimdik durdugun zaman karşı tarafın acısını göreceksin ve o acı seni daha güçlendirecek hakkınızda hayırlısı olsun
Amin cnmAminnn inşallah o günleri görürüm inşallah göreceğime çocuklarımn ihtiyacı var
Boşanma kararı verildiğinde ve tamamen bittiğinde bu kötü hisleriniz geçiyor. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor şu an biliyorum anlıyorum sizi ama boşandığınız zaman rahatlayacaksınızHerkese iyi akşamlar boşanma surecideyim 2 bebegim ve 8 yaşında oğlum var bilen bilir belki lohusa iken zor dönemler geçirdim boşanma kararı aldık.
Diyeceğim şu ki dönem dönem kedimi toparladım iyiyim güçlüyüm diyorum kendimi iyi hissediyorum. Ama 3 4 gündür içimde tuhaflık var ağlıyorum öyle zamansız içim acıyor,pişmanlık ve kendimi sorgulama fazlası ile arttı. Başaramadım hissi var yorgun ve çok fazla omuzlarım da yük hissediyorum. Bu dönem ne zaman geçer ne zaman kendimi toparlarım bu duygular normal mi? Bu süreci geçirenler veya süreçte olanlar fikirleriniz çok önemli.
Zaten dönem dönem oluyir anlam veremiyorum normal sanirimBoşanma kararı verildiğinde ve tamamen bittiğinde bu kötü hisleriniz geçiyor. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor şu an biliyorum anlıyorum sizi ama boşandığınız zaman rahatlayacaksınız
Çok normal tabi ki bütün hayatınız düzeniniz alışkanlıklarınız değişiyor ve çocuklarınız var hatırlamanız daha sık oluyor çocuksuz insanlaea göre ama hepsi bitecekZaten dönem dönem oluyir anlam veremiyorum normal sanirim