• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci nasıl işliyor?

tirami_su

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
117
41
13
31
Anlaşmalı boşanma protokolü imzalandıktan sonra işlemler başlatılmış mı oluyor? Mahkemede hakim ne soruyor, neler konuşuluyor beni aydınlatır mısınız

Anlaşmalı boşanma protokolü imzalandıktan sonra işlemler başlatılmış mı oluyor? Mahkemede hakim ne soruyor, neler konuşuluyor beni aydınlatır mısınız
Anlaşmaliysa her konuda anlaşma sağlandiysa 1 ay bile atmıyor...hakim de bu imzalar size mi ait bu protokolde yazılanları kabul ediyor musunuz diye sesli soruyor evet diyorsun bitiyor yaklaşık 1 ay sonra net olarak boşanma sağlanmış oluyor

Merkezi bir yerde değilseniz çok kısa sürede gün verirler. Protokolde çocuk veya ortak mal yoksa çok daha kısa sürüyor.
Merkezi yerdeyim. Çocuk ve ortak mal yok şükür. Şükür diyorum çünkü eğer olsaydı süreç daha uzayacakti anladığım kadarıyla. Peki duruşma tarihi belli olunca eve tebligat mi geliyor nasıl olacak?

Merkezi yerdeyim. Çocuk ve ortak mal yok şükür. Şükür diyorum çünkü eğer olsaydı süreç daha uzayacakti anladığım kadarıyla. Peki duruşma tarihi belli olunca eve tebligat mi geliyor nasıl olacak?
Sms ile bildiriliyor. E devlet üzerinden de aile mahkemelerinde çıkıyor her şey. Protokole özel bir not düşüldü ise kalemden sizi ararlar teyit ederler.

Ayrıca evet şükür ki arada çocuk ziyan olmamış. Dilerim yeni hayatınız bir daha sizi bu noktaya getirmez 🤍

Sms ile bildiriliyor. Protokole özel bir not düşüldü ise kalemden sizi ararlar teyit ederler.

Ayrıca evet şükür ki arada çocuk ziyan olmamış. Dilerim yeni hayatınız bir daha sizi bu noktaya getirmez 🤍
Evet kesinlikle. Daha birkaç ay önce çocuk olmuyor diye uzuluyorken şu an yok diye seviniyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🌸

Evet kesinlikle. Daha birkaç ay önce çocuk olmuyor diye uzuluyorken şu an yok diye seviniyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🌸
Özel değilse neden ayrılıyorsunuz çünkü çocuk düşünürken bi anda bu hale gelmeniz zor olmalı özellikle kadınlar için bir kadin gitmeyi seciyorsa mutlaka vicdaninda yapabileceğim herseyi yaptım gönlüm rahat diye vazgeçiyor sizi bu noktaya ne getirdi

Back
X