Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar güzel anlattınız ki dönüp o an kü ben le şuan ki ben arasında dğlar kadar fark görüyorum vay be diyorum kendime ben herşeyi yapabilirmişim beni bastırmış sadeceGeçmiş olsun inşallah geçecek bu durumlar. Boşanmaya siz karar verdiyseniz zaten içinizde sevgi saygi kalmamış demektir.
Bu şimdiki hisleriniz kadınlık gururunuz için. Sizde bir eksiklik yoktu tam tersi siz çok iyi bir eştiniz o sizi kendisine fazla buldu aşağılık kompleksi ile aldattı sizi. Şiddetlerde aynı şekilde sizi ezmek pıstırmak istedi kendine fazla bulduğu için sizi o şekilde çökertmek istedi.
Bu duygu durumları da elbet bir gün son bulacak bunları şuan yaşamanız gayet normal.
Allah sizi kurtarmış. Yeni hayatınız hep mutlu ve huzurlu geçsin inşallah![]()
O kadar güzel anlattınız ki dönüp o an kü ben le şuan ki ben arasında dğlar kadar fark görüyorum vay be diyorum kendime ben herşeyi yapabilirmişim beni bastırmış sadece
Ben çok tuhaf hissediyorum boşanmak üzereyim ama daha önce hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hiç acı pişmanlık yok hep bakarmışım gibi geliyor yani kimse sormasa eski eş kişisi aklıma bile gelmiyor çok mutluyum kuş gibiyim kendimi ve hayatı çok seviyorum iy ki boşandımMerhaba arkadaşlar 5 ay önce boşandım hem psiklojik şiddetten hemde aldatılmadan dolayı isteyerek boşandım ama bana yapılanları hazmedemiyorum bazen bi ağlama hissi bi bi çaresizlik hissi geliyor başka işlerle meşgul oluyorum ama aklımdan gitmiyor bu hal normal mi nezaman geçer
Teşekkür ederim bi kızım var onun gözlerine ağlayarak bakamam güçlü olmaya çalışıyorum onun yanında ben iyiysem oda iyi biliyorum sanırım içime attığım için ama inanıyorum bugünleri atlatacağım ilk fırsatta da psikolog desteği alacağımBoşanmadım, o yüzden tecrübe paylaşamayacağım. Ama geçtiğiniz süreç kolay değil, bu kararı alıp kendinizi bu vaziyetten kurtarmış olmanız bile güçlü olduğunuzu gösteriyor. Bu sürecin geçici olduğunu bilin, buna tutunun. Çok çıkmaza girerseniz psikolojik destek alabilirsiniz. Yalnız hissetmeyin, size burdan sarılıyorum.
Çok güzel sizin adınıza sevindim kesinlikle ama hazmedemiyorum aldatılmayı sanırım hala keşke şunuda deseydim bunuda diye kafamda tilkiler dolaşıp duruyor ama iyiki boşnmışım gençliğimin baharında doyasıya tadını çıkaracağım sanki yeniden doğmuşum gibiBen çok tuhaf hissediyorum boşanmak üzereyim ama daha önce hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hiç acı pişmanlık yok hep bakarmışım gibi geliyor yani kimse sormasa eski eş kişisi aklıma bile gelmiyor çok mutluyum kuş gibiyim kendimi ve hayatı çok seviyorum iy ki boşandım
Bende kendim istedim, ama arada yapılanlar aklıma geliyor, sinirleniyorum zamanla azalıyor ama . Başlarda kendi kendime konuşurdum sinirimdeneskiyi konuşmamaya çalış, ne olursa olsun eskiyle alakalı kimseyi takip etme. Bir süre sosyal medya kullanmamakta baya iyi geliyor. Kendinide suçlama , inanki kendi evi, duzeni var diye bile bir kadın boşanmak istemez.
Hem de ne kötü dönüp baktığımda ben ne yaşamışım bu pisliğe nasıl sabretmişim diyorumYeni hayat bize mutluluklar getirsin. Geçmişte kaldığına göre kötüymus demekki öyle düşün.
Ben de ilk zamanlar böyle oldum,mutfakta yemek yaparken vs ağlıyordum aklıma geldikçe söyledikleri ve yaptıkları.Zamanla tabiki geçiyor,boşanma yıpratıcı bir süreç ve yaşadıklarıniz da o sürecin bir parçası,öyle düşünün.Merhaba arkadaşlar 5 ay önce boşandım hem psiklojik şiddetten hemde aldatılmadan dolayı isteyerek boşandım ama bana yapılanları hazmedemiyorum bazen bi ağlama hissi bi bi çaresizlik hissi geliyor başka işlerle meşgul oluyorum ama aklımdan gitmiyor bu hal normal mi nezaman geçer
Kesinlikle bunun farkına varmanız, iyileşme sürecine girmişsiniz demektir.O kadar güzel anlattınız ki dönüp o an kü ben le şuan ki ben arasında dğlar kadar fark görüyorum vay be diyorum kendime ben herşeyi yapabilirmişim beni bastırmış sadece
Güzel dilekleriniz beni yüreklendirdi sizi gönülden seviyorum Allah razı oşsunKesinlikle bunun farkına varmanız, iyileşme sürecine girmişsiniz demektir.
Kadınlar herşeyi içinden bitirir sonrasında arkasına bakmadan gider. Şuan ki üzülmeleriniz Onsuzluk. Ama onsuzluk derken ona duyduğunuz aşk sevgi değil bedenen onun varlığına alışkanlık.Onca sene yaşanmışlıklar var normal bu şekilde hissetmeleriniz.
Erkekler ise, biten evliliklerinden daha çok bekarlık rahatlık falan geliyor akıllarına. Henüz idrak edemiyorlar. İdrak ettiklerinde de iş işten geçmiş oluyor. Rahat görünmesinin sebebi tamamen bu sebepler. Yakında dank eder kafaya ama onun kafaya dank edene kadar, sizin yaralarınızdan eser kalmayacak tamamen iyileşip zaten güzel olan kendinize daha da güzellikler katarak yolunuza devam edeceksiniz
Bu arada ben evliyim. Bunları nereden biliyorum peki? Görümcem de boşandı benim evlendigim yıl. 10 sene oldu. İlk zamanlarını anlatsam benimkiyle aynı dersiniz ama şuan çok çok mutlu. Sizde bir gün çok ama çok mutlu olacaksınız...
Aaa yok yok ben 12 sene gördüm göreceğimi ondan çıkabilecek kalıp bu gözü dışarda evlilik sorumluluğunu taşıyamacaka kadar zayıf bi karakter babalık bile ağır geldi oyüzden önüme bakıyorum böyle bi insanıda hayatıma asla almam tekrarBöyle erkeklet pişman falan olmaz olmadimi olmaz bundan güç almayın sadece kendinize sarılın bundan sonra gözünüzü dört açın böyle birini hayatınıza sokmayın o pişmanlıklar falan şehir efsanesi herkes bakıyor hayatına sizi kurtaracak iyi edecek tek şey sizde içinizde