Bosanma sonrasi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Merhabalar. Eşimden ayrıldım. 3 hafta önce mahkeme oldu ocsk ayından beri de evleri ayirmistik. Aklıma geçmiş zaman geliyor Iyi güzel anılar..Nereden baksan 10 yılık bir gecmis nasıl böyle oldu. Ne kadar çok güvenmiştim. Çok çabaladım bu evde beni de gör diye. Ilgi sevgi bekledim hep. Birlikte uyuyalım birlikte bir seyker yapalım istedim olmadı.
Beni insan yerine koymadı. Sürekli eleştiri laf söyleme ev işinden çocuktan her şeyden. Her şeyi eksik hatalı yaoan benim. Beni ezen tavırlarından laflarından o kadar bıkmıştım.
Hep bir umut düzelir diye bekledim. Ne merhamet kalmış onda ne anlayış.
Gündüz bir sekil geçiyor ama geceleri hep bu kararımı sorguluyorum ve her şeyle başa çıkmak zor geliyor. Çocuk ev iş.. cocuklayim evimdeyim düzenim bozulmadı ama yalnızlık ağır geliyor bu sefer de. Gunlerim hep boyle geçiyor.

Zamanla kendi değerinizi fark edip sizinkini fark etmeyen bir adamdan kurtulduğunuz için sevinmenizi diliyorum. Zamanla kendinizi bulursunuz, yeni insanlarla tanışırsınız, eskileri unutursunuz

Bazen ne kadar sevseniz de olmuyor . Sevgiden daha önemli şeyler olduğunu öğreniyor insan bazı şeyleri yaşadıkça. Boşanma daha çok taze. Gece kafanızı yastığa koyunca daha çok hatırlamanız normal. Zamanla alışacaksınız elbet. Bu süreçte yalnız kalmamaya çalışın. Varsa arkadaşlarınız evinize gelsin ya da dışarda görüşün. Çocuğunuz kaç yaşında? Tazminat falan aldınız mı anlaşmalı mi boşandınız?

E kolay değil tabi. Tüm duyguları geç yılların alışkanlığı vardır. Bu duygular çok normal. Bunları yaşarken yavaş yavaş yeni hayatınıza ve kendinize odaklanın.
1 tane hayatımız var ve ne zaman biteceği belli değil. Bu hayatı oldurmaya çalıştıklarımıza harcamamalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…