- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
-
- Konu Sahibi Musmutluuu
Evet haklısınız izi kalıyor malesefBenim de aynı sebeplerdi aileyi ben abarttıkça daha çok ailesine yöneldi biz kadınların yaptığı en büyük hatalar.. siz gayret etseydiniz ne olacaktı ki. şu an eşim günde iki defa ailesini arar bir saat konuşur ağzımı açıp tek kelime etmem, aile olaylarına eğer sana bir zararı etkisi yoksa karışmamak gerekiyormuş.. Şu an mutluyum yanlış bir şey yazıp eşime haksızlık etmek istemem seviyorum da. ama tabi 3 yıl evli kalmıştım ben anılar o insanla oturmuş düzenin vs. Üzerimden atmak çok zor oldu. Duygusal anlamda evet unuttum eski eşimi ama biz insanız yaşanan her şeyin hayatımızda izi kalıyor.
Valla iyi sayılmam pek hafızam resmen oyun oynuyor resmen unutuyorum her şeyi o hariçSiz de ya bu insanlar bir adım atın ya da hayatınıza önünüze bakın, arada kalmak çok zor bir duygu ne ilerleyebiliyorsunuz ne de geriye dönebiliyorsunuz. Ve ileride keşke dedirtecek ne varsa yapım gitsin, barışmaksa gidip konuşmaksa sizin için bu ger ne olacaksa artık
İyiydim aslında yakın zamanda tekrar konuştuğumuz için sarsıldım ama unutkanlığım niye başladı bilmiyorumÇok iyi anlıyorum sizi ama böyle durmak çözüm değil, toparlanmazsanız bu süreç uzar gider geçen zamanınıza yazık olur..
Boşandığınız halde neden tekrar konuşuyorsunuz?İyiydim aslında yakın zamanda tekrar konuştuğumuz için sarsıldım ama unutkanlığım niye başladı bilmiyorum
Yazdı bende cevap verdim zaten takip ediyor biliyorumBoşandığınız halde neden tekrar konuşuyorsunuz?
Yanlış anlaşıldım sanırım yoğun saatim olduğu için hızlıca cevap verdim amacım ters cevap vermek değildiBen size yardımcı olmak için yazmıştım ama cevap verme tarzınız falan şu anki ruh halinize bağlıyorum. Çözün odaklı değilsiniz ne istediğinize de karar vermiş değilsiniz.Umarım her şey dilediğiniz gibi olur bu günleri kolaylıkla atlatırsınız
Yanlış anlaşılmalar olabiliyor teşekkür ederim açıklamanız içinYanlış anlaşıldım sanırım yoğun saatim olduğu için hızlıca cevap verdim amacım ters cevap vermek değildi
Neden konuştuğumuzu sormuşsunuz bende en kısa şekilde cevap verdim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Hakkımızda hayırlısı olsun gönlümden neyin geçtiği belliYanlış anlaşılmalar olabiliyor teşekkür ederim açıklamanız içinHer şey gönlünüzce olsun