Evet o anın şeyiyle kontrol edemedik .. haklısınız.. içime bosalma olmadi ama insan gene de korkuyormuşHata ya da değil sizin hayatınız, siz doğru gördüyseniz doğrudur derim normalde ama koskoca kadınsınız korunmasız ilişki gibi saçma sapan bi şey yaptığınız için aklınız yerinde değil gibi geldi kusura bakmayın. Bi süre daha tanıyın kendinize o yüzden
Ya acaba onun psikolojisiyle öyle diye yazdım bosanmayi ..Isterseniz bosanmanin ertesi gunu yapin yani kimseyi ilgilendirmez de boşanmanizla ne alakasi var korunmadan seks yapacak kadar libidonuzun? Evlenmeden önce nasil sabrediyormussunuz hayret.
Cantaniza bir kondom atin bari bulunsun madem.
Aynı şeyi merak ettim vallaKorunmanız gerekiyor olabilir BÖyle durumlar bekarsın artık. Benimde merak ettiğim yaşlarınız kaçtı ve o nasıl bakir kalabilmiş
Aynı şeyi merak ettim valla
Tabi tabi neden boşandı vsBirde çocuk var mı kaç senelik evliydi
Ben de bunu soracaktımKorunmanız gerekiyor olabilir BÖyle durumlar bekarsın artık. Benimde merak ettiğim yaşlarınız kaçtı ve o nasıl bakir kalabilmiş
Karabük’te yakın zamanda kara kara veleetler veya melezler göreceğizKarabük olaylarının meşhur olduğu bu günlerde iyi cesaret korumasız ilişki yaşamak, gerisi size kalmış herkes de farklıdır
Korunmanız gerekiyor olabilir BÖyle durumlar bekarsın artık. Benimde merak ettiğim yaşlarınız kaçtı ve o nasıl bakir kalabilmiş
28 ve 30 yaşlarındayiz..Korunmanız gerekiyor olabilir BÖyle durumlar bekarsın artık. Benimde merak ettiğim yaşlarınız kaçtı ve o nasıl bakir kalabilmiş
Haklısınız kesinlikleIstediğiniz zaman istediğiniz kişiyle cinsellik yaşayin ama lütfen korunun.
Taş devrinde yaşiyormuş gibi davranmayin.
Ertesi günü hapi gebeliği önler (önlerse) bulaşici hastaliğa karşi fayda göstermez.
Sonra HPV, HIV, Mantar oldum diye gezersiniz. Libodoya yazik