• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası Ankara’da katılabileceğim etkinlikler!!!üımıöı

brcankara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
103
132
103
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Kızlar,sizlere bir şey sormak istiyorum.Bu konuda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kısa süre önce boşandım.Çocuğum yok,çalışıyorum.Vaktimin pek çoğunu işim almakla birlikte özellikle hafta sonları kendimi dinlememek için etkinlik,kulüp,kurs vs gibi bir şeylere katılmak istiyorum.Ankara’da önerebileceğiz etkinlik,kulüp vs (aman düzgün olsun lütfen) var mı?Yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Kızlar,sizlere bir şey sormak istiyorum.Bu konuda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kısa süre önce boşandım.Çocuğum yok,çalışıyorum.Vaktimin pek çoğunu işim almakla birlikte özellikle hafta sonları kendimi dinlememek için etkinlik,kulüp,kurs vs gibi bir şeylere katılmak istiyorum.Ankara’da önerebileceğiz etkinlik,kulüp vs (aman düzgün olsun lütfen) var mı?Yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben de boşanmayı düşünen biri olarak aynı şeyler hep kafamda , Çayyolu bisikletçileri ile tanışmıştım sürekli bisiklet turları yapıyorlar , bi rde ney kursu bulmuştum ama ikisine dahil olabilmiş değilim henüz , ne tarafta yaşıyorsun

Ben de boşanmayı düşünen biri olarak aynı şeyler hep kafamda , Çayyolu bisikletçileri ile tanışmıştım sürekli bisiklet turları ya44&apıyorlar , bi rde ney kursu bulmuştum ama ikisine dahil olabilmiş değilim henüz , ne tarafta yaşıyorsun
Eryaman’da yaşıyorum.Bisiklete binmeyi çok becerebilen biri değilim,neyi de üflemesi çok zor,meşakkatli ama çok iyi fikirler teşekkür ederim.Yorumunuz için.

Teşekkür ederim .Umarım güzel etkinlikler bulurum ve sizlerle de paylaşırım.Paylaşım yapan arkadaşlar olursa da çok mutlu olurum.

Ben bekarken spinnige gidiyordum haftanin 3 4 gunu cokta memnundum enerji aliyordum zevkliydi tavsiye ederim bir arastirin isterseniz spor salonlarinda spinnig dersleri oluyor.

Çok teşekkür ederim,çok güzel bir öneri.hem de biraz göbeğim var o da gider.
Spor yapmaktan sikilan bir insan oldugum halde spinnigi dort gozle beklerdim ben kendimi muzige kaptirip birsey dusunemez eve gelincede yorulmus oldugum icin oylece uyurdum bir donem bunalim zamanlarimi oyle atlattim :)

Yoga. Bir atölyeye kaydolun, İstanbul da yazın haftasonları genelde park/orman/sahil gibi yerlerde derslerini yapıyorlar.
Bol toplanmalı, açık havalı, sakin, bir de meditasyon falan eklerseniz şahane :)
Ankara’da da mutlaka vardır diye hayal ettim :)

Kızlar e,herkese çok teşekkür ederim.Boşanma ister çekişmeli ister anlaşmalı olsun,taraflar için ister istemez sancılı bir süreç.Bu süreci en iyi atlatmanın yolu da kendini dış dünyaya çok kapatmamak sanırım.Ben şu dönemde bol bol kitap okuyorum.Ama sadece bu da yetmito

Kızlar e,herkese çok teşekkür ederim.Boşanma ister çekişmeli ister anlaşmalı olsun,taraflar için ister istemez sancılı bir süreç.Bu süreci en iyi atlatmanın yolu da kendini dış dünyaya çok kapatmamak sanırım.Ben şu dönemde bol bol kitap okuyorum.Ama sadece bu da yetmito
Kesinlikle ciddi aktivite gerek , fiziksel ... beyin değil vücut çalışsın , biz de şuan ayrıyız , dönüp dolaşıp kendimi öfke ve çaresizlik Kazan’ının içinde buluyorum , kesinlikle fiziksel aktivite şart

Back
X