• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası

O kızları ekliyorsa siz de erkekleri ekleyin o nasıl hayatına devam ediyorsa siz de etmelisiniz bu anne baba gibi yerine konmayan bir şey değil bir sürü yedeği var.Bosandiktan sonra ben de kimseyi sevemem alisamam güvenemem diyordum köpekler gibi başka bir adama aşık oldum hayatımda kimse tarafından sevilmedigim kadar sevildim dünyada tek bir erkek yok sizin duygularınız da tek kullanımlık degil
Çok sevindim adiniza. Evet haklısınız.

Peki bunlari yaomayip ne yapmam gerek. Degismek nasil degisebilirim yani?

Ablacım bu herif peygamber mi ki dedikleri doğru çıksın? Boşver bu iti hem adam olamamış hem tekmeyi yiyince zırvalamış ... Kızları eklediyse de kızlara geöiş olsun başka şey diyemem:deli:

Dışarı çık, giyin süslen, arkadaşlarınla gez hayatını yaşa yeni insanlar tanı ... 28 çok çok genç bir yaş önünde koca bir hayat var. ne yapacaksın çıkıp hayatını yaşayacaksın tabi ki

Peki bunlari yaomayip ne yapmam gerek. Degismek nasil degisebilirim yani?
Her seyi kafanızda bitireceksiniz. Siz daha kafanızda bitirememissiniz zaten. Kafanızda bitince otomatikmen önünüze bakmıs oluyosunuz. Degismek istiyo musunuz? Evet. Yeni bir hayata baslamak istiyor musunuz? Evet. İstek var mı? Var ilk önce beyninizi meşgul etmekle baslayın. Düzenli yürüyüşe koşuya çıkın spora çıkın. Düsüncelerden uzaklasmanın bir yolu spordur.
Yeni insanlar tanıyın. Zor olacaktır belki ama zamanla zamanın geçtiğini görünce bi bakmıssınız unutmussunuz. Korkularınızla yasamaya devam ederseniz dibe batarsınız.

Boşandım. Eski esim bana bosanirsan leş bir hayat yaşacaksın demişti. Vebali sende demişti. Tabi boşanınca hemen kızları eklemeye başladı.

Benimse umudum gitti. Hayallerimi yitirdim. Korku ve endişe sarıyor içimi. Açıkçası gelecekten baya bir korkuyorum.
Evliligimden sadece sevmek ve sevilmek beraber ortak vakit gecirmek beraber eglenmek uzanip film izlemek dizi izlemek sohbet etmek destek olmak destek gormek gibi isteklerim hayallerim vardı. Fakat ilgici bir insan oldum.Benden beklendi cogu sey kadinim diye. Evinde gözü olmayan bir insan oldum.

Evet ben bu evliliği bitirdim 5 aylık evlilikte çoğu şeyi yaşayamadım.

İnsanlar önce çok ilgili düşünceli özenli gösterip kandırıp kendilerini farkli gosteriyorlar diye dusunuyorum. Ve insanlari tanidikca elbet birseyleri cikiyor sanki artik birine nasil guvenirim bilmiyorum.

Resmen evliliğim bir platonik evliliğe dönüştü severek evlenmemize ragmen.

Gerçekten mutlu bir evlilik var mı? Ben çok mu bir şey bekliyorum evlilikten?. Yine uzulucem diye cok korkuyorum. Ve boyle bir secim yaptim evlendim ve evlenmeden onceki adamla evlendikten sonrasi adam asiri farkli oldu diye bosandim diye (konularimi ayrintili bilenler neler yasadigimi bilir ) yalniz olmek anne olamamak yuva sahibi olamamak durumunda kalma ihtimalim geliyor aklima. Umudumu yitirdim. Sadece öylesine yasiyor gibiyim.
Bosaninca neden umudunuz , hayalleriniz gidiyor. Ne oldu bosaninca , öldünüz mü?? Sakat mı kaldınız , felç mi gecirdiniz?
Siz kendinizi ezdirmeye meyilli iseniz, sizi ezmek için sıraya girerler. Bosanmissininz artık , kimi eklendiğinden size ne ?
Bosaninca dünya yıkılacak, mahvolacagim diye düşünecek bir insansanız , boşanmasaydiniz. Üzülüyorum sizin gibi kadınları görünce , kızıyorum da. Ne erkek bağımlısı , ne evlenince başı göğe eren insanmissiniz ki , bosaninca böyle oldunuz. Bir kızım var , sizin gibi bağımlı ve ezik olmaması için var gücümle uğraşacağım .

Her ewlılık mutlu degil her ewlılık mutsuz da degil.ben de bosanmayı dusunuyprum uzun suredir.ailem biraz engel.kucuk bebegım var diye.ama sevilmediğinde, bi sarılan olmadıgında bi içten söz duymadıgında bu eeliliğin anlamı ne.karsında her seyi zorla yapan her yaptigini konusam bir adam olunca ne anlamı kaldı.pişmanlıgım maddiyata hiç önem bermeden evlenmek oldu. İleride cocugum olursa gelecegi ne olur demedim.sevdigim için maddi durumunu çnemsemedim.evliliğim mutsuşasınca elimde bir sey kalmadı. Gecim sıkıntısı kaldı. ne cinsellık var ne sohbet muhabbrt.boyle evlı kalsam ne olur. Siz cesur davranmıssnız,tebrık ederim.
Her sıkıntının ardından ferahlık vardır.uzulmeyın yenıyse alısması zaman alır. Bı bosanan arkadasım sekız ay falan cok kotuydu depresyondaydı .guzel biş denk geldi. Simdi stroy paylasıyor mutlu arkadaşlarıyla vakıt gecırıyor.cocuguyla gezıyor.parasını kazanıyor.onune de iyi biri cıkar umarım. sizin gibi mıtsuz kadın varsa mutsuz erkekler de var. Umarım karsınıza size deger veren biri cıkar ve cıkacaktir.
Kendınızı salmayın
Çok teşekkür ederim 1 ay oldu bosanali. Evet evli kalmanin bir anlami kalmiyor malesef bu sekilde yalniz birakilinca.

Her seyi kafanızda bitireceksiniz. Siz daha kafanızda bitirememissiniz zaten. Kafanızda bitince otomatikmen önünüze bakmıs oluyosunuz. Degismek istiyo musunuz? Evet. Yeni bir hayata baslamak istiyor musunuz? Evet. İstek var mı? Var ilk önce beyninizi meşgul etmekle baslayın. Düzenli yürüyüşe koşuya çıkın spora çıkın. Düsüncelerden uzaklasmanın bir yolu spordur.
Yeni insanlar tanıyın. Zor olacaktır belki ama zamanla zamanın geçtiğini görünce bi bakmıssınız unutmussunuz. Korkularınızla yasamaya devam ederseniz dibe batarsınız.
Haklisiniz. Endise etmek korkmak istemiyorum.Arkadaslarimla vakit geciriyorum. Vaktimi ayirdigim evde yaptigim youtube hobim var. Ama gelecek aklima ister istemez gelince bir korku saliyor icimi her evlilik mi boyle vs diye. Ama olan oldu yoluma bakmam lazim dediginiz gibi

Aynen!
Boşanma ağır bir travma kabul ediyorum da adamın bu ağır cümleleri sarfetmesine nasıl izin veriliyor bir de kendisi stalklamaya devam ediliyor hiç anlamadım.
İlk basta bana bosanmamiza ragmen yaziyordu. Bende merak ettim profiline baktim. Aslinda onu o gun tamamen tarihe dommus oldum. Onu bitirdim icimde ama ondan geriye kalan umutsuzluk ve korkular kalmis oldu. Bunu asmaya calisiyorum.

Ablacım bu herif peygamber mi ki dedikleri doğru çıksın? Boşver bu iti hem adam olamamış hem tekmeyi yiyince zırvalamış ... Kızları eklediyse de kızlara geöiş olsun başka şey diyemem:deli:

Dışarı çık, giyin süslen, arkadaşlarınla gez hayatını yaşa yeni insanlar tanı ... 28 çok çok genç bir yaş önünde koca bir hayat var. ne yapacaksın çıkıp hayatını yaşayacaksın tabi ki
Haklisiniz. Yani garezi banaydi zaten onlari elde tutabilmek icin cok iyi davraniyordur. Haklisiniz benimde toparlanmak icin birseyler yapmam lazim.Arkadaslarimla gorusuyorum. Ama icim rahat olmali dimi. Ben gelecek korkusundan zehir ediyorum sanirim.

Zaman herseyin ilacı lafı boşa denmemis.
Bu hayat hadsiz insanlar yüzünden çekilmiyor.
O yuzden uzak durmak lazım.

Neden artık önüne bakmıyorsun? Seni içten sevmeyen, eş gibiyi bırak insan gibi muamele etmeyi çok gören o adam devam ediyor hayatına, mutlu da olur biliyor musun, çünkü kendini seviyor. Arabesk bir işe yaramaz, çık şu kafalardan.

bu sersefıl adamın bu zavallı adamın sızınle boyle konusmasına neden ızın verıyorsunuz
evet yenı bır evlılık ve ayrılmıssınız keske daha farklı olsaydı ama olmamıs ? onunuze bakıp kendınıze ıstedıgınız gıbı bır yasam surmenız ıcın sansınız var karalara baglamanızın sıze faydası yok
destek alın bır sure
hobı falan edının soyle bır cıkın yuruyun allah askına havanız degıssın hadı

Neden artık önüne bakmıyorsun? Seni içten sevmeyen, eş gibiyi bırak insan gibi muamele etmeyi çok gören o adam devam ediyor hayatına, mutlu da olur biliyor musun, çünkü kendini seviyor. Arabesk bir işe yaramaz, çık şu kafalardan.
Tamam bende bu sebeple bosandim zaten hayatina devam ettiginide biliyorum. Ben sadece korkularimdan ve endiselerimden bahsediyorum. Arabesk bi kafada degilim daha bir ay oldu ve bende zaten toparlayabilmek icin burda konu actim

bu sersefıl adamın bu zavallı adamın sızınle boyle konusmasına neden ızın verıyorsunuz
evet yenı bır evlılık ve ayrılmıssınız keske daha farklı olsaydı ama olmamıs ? onunuze bakıp kendınıze ıstedıgınız gıbı bır yasam surmenız ıcın sansınız var karalara baglamanızın sıze faydası yok
destek alın bır sure
hobı falan edının soyle bır cıkın yuruyun allah askına havanız degıssın hadı
Aslinda calismadigim icin destek alamiyorum bir ara ucretsiz bir psk yardimci oldu. is bulamiyorum kucuk bir ilde oldugum icin. Yapabilceklerimde sınırlı oluyor haliyle. Evet beni caydirmak icin geri dondurmek icin demisti. Gel evine diye ekledi sonrasinda.

Aslinda calismadigim icin destek alamiyorum bir ara ucretsiz bir psk yardimci oldu. is bulamiyorum kucuk bir ilde oldugum icin. Yapabilceklerimde sınırlı oluyor haliyle. Evet beni caydirmak icin geri dondurmek icin demisti. Gel evine diye ekledi sonrasinda.
utusunu yemegını yapacak ona kadınlık yapacak bırı lazım tabıı
en bastan kıymetınızı bılseymıs öküz utanmadan gel dıyor bırde terbıyesız yemın ederım tokatlamak ıstıyorum boyle adamları

Tamam bende bu sebeple bosandim zaten hayatina devam ettiginide biliyorum. Ben sadece korkularimdan ve endiselerimden bahsediyorum. Arabesk bi kafada degilim daha bir ay oldu ve bende zaten toparlayabilmek icin burda konu actim
Adam harıl harıl aranırken sen onun zırvalarını kafanda döndürürsen 1 yıl da olsa 2 yıl da olsa kendine gelemezsin.

canım, bütün konularına yorum yaptım. Bende boşandım. Maddi ve manevi çok zorluklar yaşadım. Benim çocuğumda vardı. Zor günler geçirdim. inanki Hiç bir dert kalıcı değil. Önünde yeni bir hayat var. İlerde karşına sevebileceğin, güvenebileceğin bir kişi çıkar, inşaAllah anne de olursun. Bu günleri unutursun. Ama bu kadar yıpratma şu anda kendini.
merhaba şimdi nasılsınız

Back