• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Boşandım. Eski esim bana bosanirsan leş bir hayat yaşacaksın demişti. Vebali sende demişti. Tabi boşanınca hemen kızları eklemeye başladı.

Benimse umudum gitti. Hayallerimi yitirdim. Korku ve endişe sarıyor içimi. Açıkçası gelecekten baya bir korkuyorum.
Evliligimden sadece sevmek ve sevilmek beraber ortak vakit gecirmek beraber eglenmek uzanip film izlemek dizi izlemek sohbet etmek destek olmak destek gormek gibi isteklerim hayallerim vardı. Fakat ilgici bir insan oldum.Benden beklendi cogu sey kadinim diye. Evinde gözü olmayan bir insan oldum.

Evet ben bu evliliği bitirdim 5 aylık evlilikte çoğu şeyi yaşayamadım.

İnsanlar önce çok ilgili düşünceli özenli gösterip kandırıp kendilerini farkli gosteriyorlar diye dusunuyorum. Ve insanlari tanidikca elbet birseyleri cikiyor sanki artik birine nasil guvenirim bilmiyorum.

Resmen evliliğim bir platonik evliliğe dönüştü severek evlenmemize ragmen.

Gerçekten mutlu bir evlilik var mı? Ben çok mu bir şey bekliyorum evlilikten?. Yine uzulucem diye cok korkuyorum. Ve boyle bir secim yaptim evlendim ve evlenmeden onceki adamla evlendikten sonrasi adam asiri farkli oldu diye bosandim diye (konularimi ayrintili bilenler neler yasadigimi bilir ) yalniz olmek anne olamamak yuva sahibi olamamak durumunda kalma ihtimalim geliyor aklima. Umudumu yitirdim. Sadece öylesine yasiyor gibiyim.

Her ewlılık mutlu degil her ewlılık mutsuz da degil.ben de bosanmayı dusunuyprum uzun suredir.ailem biraz engel.kucuk bebegım var diye.ama sevilmediğinde, bi sarılan olmadıgında bi içten söz duymadıgında bu eeliliğin anlamı ne.karsında her seyi zorla yapan her yaptigini konusam bir adam olunca ne anlamı kaldı.pişmanlıgım maddiyata hiç önem bermeden evlenmek oldu. İleride cocugum olursa gelecegi ne olur demedim.sevdigim için maddi durumunu çnemsemedim.evliliğim mutsuşasınca elimde bir sey kalmadı. Gecim sıkıntısı kaldı. ne cinsellık var ne sohbet muhabbrt.boyle evlı kalsam ne olur. Siz cesur davranmıssnız,tebrık ederim.
Her sıkıntının ardından ferahlık vardır.uzulmeyın yenıyse alısması zaman alır. Bı bosanan arkadasım sekız ay falan cok kotuydu depresyondaydı .guzel biş denk geldi. Simdi stroy paylasıyor mutlu arkadaşlarıyla vakıt gecırıyor.cocuguyla gezıyor.parasını kazanıyor.onune de iyi biri cıkar umarım. sizin gibi mıtsuz kadın varsa mutsuz erkekler de var. Umarım karsınıza size deger veren biri cıkar ve cıkacaktir.
Kendınızı salmayın

Hakkınızda hayırlısı olsun. Durumunuz çok yeni ve üzülmeniz normal. Ama ilerde iyiki diyeceğiniz günler gelecektir. Karşınıza yeni bir insan çıkacak ve yeniden seveceksiniz. Umutsuz olmayın, hayırlısını isteyin.

Hic kimse evlendigi kisiyle ölüme kadar bir beraberligin garantisini vermedigi gibi. Bosanmak icinde evlenilmiyor. Ama yolunda gitmeyen bir evliligin bitmesi de hayatin sonu degil. Üzûntünüde yasayacaksin sonrada kendini toparlayip ayaklarin üzerinde durdugunu gosterip. Bosveri cekeseksin.

Sizin su an les bir hayat sürmenizin sebebi esiniz değil kendiniz. Bu hayatı böyle yasamayı siz seciyosunuz. Suc esinizde degil sizde. Adam ayrıldı bosandı cekti gitti önüne bakıyor olması gereken bu. Peki ya siz?
Oturmus bir kösede yasayamadıklarınıza, anne olamadıgınıza, asla olmayan bir yuvaya üzülmüs gelecekten korkuyorsunuz. Cünkü hala bagımlısınız. Degismek istemiyorsunuz hayatınızı melankoli yasamayı siz sectiniz. Asla kafanızda değişimlere yer vermediginiz sürece burada bir üye var o üyenin yıllardır yazdıgı konuları bi 10 senede sizden okuyacagız.

Henüz çok taze olduğu için bu kadar üzülmeniz normal. Eski eşinizin de hemen birilerini takibe alması bence birilerini yara bandı olarak kullanmak...
Boşverin o ne halt ederse etsin "pişman olacaksın" deyipte kapılarda yatanı da gördüm...
Zamanla sizde bu zor günlerinizi atlatacaksınız... Biraz arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirin değişik bir hobi edinin kendinize...
Yeni hayatınızda insallah çok mutlu olun ❤️

O kızları ekliyorsa siz de erkekleri ekleyin o nasıl hayatına devam ediyorsa siz de etmelisiniz bu anne baba gibi yerine konmayan bir şey değil bir sürü yedeği var.Bosandiktan sonra ben de kimseyi sevemem alisamam güvenemem diyordum köpekler gibi başka bir adama aşık oldum hayatımda kimse tarafından sevilmedigim kadar sevildim dünyada tek bir erkek yok sizin duygularınız da tek kullanımlık degil

Sizin su an les bir hayat sürmenizin sebebi esiniz değil kendiniz. Bu hayatı böyle yasamayı siz seciyosunuz. Suc esinizde degil sizde. Adam ayrıldı bosandı cekti gitti önüne bakıyor olması gereken bu. Peki ya siz?
Oturmus bir kösede yasayamadıklarınıza, anne olamadıgınıza, asla olmayan bir yuvaya üzülmüs gelecekten korkuyorsunuz. Cünkü hala bagımlısınız. Degismek istemiyorsunuz hayatınızı melankoli yasamayı siz sectiniz. Asla kafanızda değişimlere yer vermediginiz sürece burada bir üye var o üyenin yıllardır yazdıgı konuları bi 10 senede sizden okuyacagız.
Aynen!
Boşanma ağır bir travma kabul ediyorum da adamın bu ağır cümleleri sarfetmesine nasıl izin veriliyor bir de kendisi stalklamaya devam ediliyor hiç anlamadım.

zordur illaki boşanmak kendim yaşamadım ama yaşayan çok yakınım var kolay değildir elbet. ama sizi sadece bir adamın karısı yada bir çocuğun annesi olmak değerli yapmaz. İllaki ilerde sizde hazır olduğunuzda size gerçekten hakkettiğiniz değeri verecek birileri karşınıza çıkar. hiç bir evlilik hergün güllük gülistanlık değil ama devamlı mutsuz olduğunuz biriyle hayat geçirmek daha zor

Les gibi hayat mı 😄😄
Hangi kadın mutlu yuvasını bozup bosanir, severek evlenmesine rağmen?
Mutlu olsanız zaten boşanmazdiniz, bunu unutmayın.
O kendini paşa torunu zanneden, erkek müsveddesi de gözü dışardaymis heralde, koşa koşa kızları eklemeye başlamış. Zannediyor ki kadının hayatındaki tek şans bendim, tek etmek bendim, benden sonra yıkıldı, hatta bensizlikten ölür.
Eski eşiniz olmasa, bu gidişle hasretinden ölecek misiniz?

Hayatınız kötü olacaksa bile bu sizin negatif enerjinizden kaynaklanacak.
Boşanma süreci zor olabilir evet ama bu kadar öldüm bittim, ne yapacağım moduna girmeniz de çok abartı.
Varlığınız eşinizden, evliliğinizden ibaret mi ki boşaninca herşey bitmiş olsun?

Bu düşüncelerden kurtulmaniz lazım ilk önce. Yoksa en ufak olumsuzluğu kocaman görüp herşey benim başıma geliyor diyerek, ahlanip vahlanarak geçireceksiniz hayatınızı.

daha 28 yaşındaymışsınız yaa
28 yaşında sırf boşandığınız için çocuğum olmayacak ailem olmayacak diye nasıl düşünebiliyorsunuz, inanılmaz.
madem kendinizi bu kadar sevmiyorsunuz ananızı babanızı düşünün
size o kadar emek veriliyor siz de şerefsizin biri yüzünden -çok af edersiniz- yaşama enerjinizi kaybediyorsunuz.
Lütfen yapmayın yaa, hayat bu kadar değersiz değil.

Boşandım. Eski esim bana bosanirsan leş bir hayat yaşacaksın demişti. Vebali sende demişti. Tabi boşanınca hemen kızları eklemeye başladı.

Benimse umudum gitti. Hayallerimi yitirdim. Korku ve endişe sarıyor içimi. Açıkçası gelecekten baya bir korkuyorum.
Evliligimden sadece sevmek ve sevilmek beraber ortak vakit gecirmek beraber eglenmek uzanip film izlemek dizi izlemek sohbet etmek destek olmak destek gormek gibi isteklerim hayallerim vardı. Fakat ilgici bir insan oldum.Benden beklendi cogu sey kadinim diye. Evinde gözü olmayan bir insan oldum.

Evet ben bu evliliği bitirdim 5 aylık evlilikte çoğu şeyi yaşayamadım.

İnsanlar önce çok ilgili düşünceli özenli gösterip kandırıp kendilerini farkli gosteriyorlar diye dusunuyorum. Ve insanlari tanidikca elbet birseyleri cikiyor sanki artik birine nasil guvenirim bilmiyorum.

Resmen evliliğim bir platonik evliliğe dönüştü severek evlenmemize ragmen.

Gerçekten mutlu bir evlilik var mı? Ben çok mu bir şey bekliyorum evlilikten?. Yine uzulucem diye cok korkuyorum. Ve boyle bir secim yaptim evlendim ve evlenmeden onceki adamla evlendikten sonrasi adam asiri farkli oldu diye bosandim diye (konularimi ayrintili bilenler neler yasadigimi bilir ) yalniz olmek anne olamamak yuva sahibi olamamak durumunda kalma ihtimalim geliyor aklima. Umudumu yitirdim. Sadece öylesine yasiyor gibiyim.
canım, bütün konularına yorum yaptım. Bende boşandım. Maddi ve manevi çok zorluklar yaşadım. Benim çocuğumda vardı. Zor günler geçirdim. inanki Hiç bir dert kalıcı değil. Önünde yeni bir hayat var. İlerde karşına sevebileceğin, güvenebileceğin bir kişi çıkar, inşaAllah anne de olursun. Bu günleri unutursun. Ama bu kadar yıpratma şu anda kendini.

O kızları ekliyorsa siz de erkekleri ekleyin o nasıl hayatına devam ediyorsa siz de etmelisiniz bu anne baba gibi yerine konmayan bir şey değil bir sürü yedeği var.Bosandiktan sonra ben de kimseyi sevemem alisamam güvenemem diyordum köpekler gibi başka bir adama aşık oldum hayatımda kimse tarafından sevilmedigim kadar sevildim dünyada tek bir erkek yok sizin duygularınız da tek kullanımlık degil
Yok yok aman sakın eklemesin şu anda erkekleri. Duygusal açıdan zayıf kadınları manipüle eden ve onlara zarar veren çok erkek var. Önce iyice iyileşmeyi beklemeli.

Yok yok aman sakın eklemesin şu anda erkekleri. Duygusal açıdan zayıf kadınları manipüle eden ve onlara zarar veren çok erkek var. Önce iyice iyileşmeyi beklemeli.
Sen kanmak istemedikten sonra kimse bir şey yapamaz sen duygusal açıdan boşlukta olabilirsin bu önüne gelene kapilacagin anlamına gelmez tam tersine dalga gececeksin

Tek yalnız kalmama yolu evlilik mi? Gerçekten bu düşünce tarzı beni çok boğuyor, çevrenizde kan bağınız olmayan insanlardan koca bir dünya yaratabilirsiniz.

Sen kanmak istemedikten sonra kimse bir şey yapamaz sen duygusal açıdan boşlukta olabilirsin bu önüne gelene kapilacagin anlamına gelmez tam tersine dalga gececeksin
Haklısın pry ama bazen olmuyor işte. Sevilmeye çok ihtiyacın olduğu zamanlarda azıcık sevgi kırıntısında bile bire bin katıyorsun, gözünde büyütüyorsun bazı şeyleri. Bu sefer ordan da bir darbe yiyorsun. Ne bileyim korkuyorum. Keşke senin gibi olabilse her kadın, kendim için de diliyorum bunu.

Haklısın pry ama bazen olmuyor işte. Sevilmeye çok ihtiyacın olduğu zamanlarda azıcık sevgi kırıntısında bile bire bin katıyorsun, gözünde büyütüyorsun bazı şeyleri. Bu sefer ordan da bir darbe yiyorsun. Ne bileyim korkuyorum. Keşke senin gibi olabilse her kadın, kendim için de diliyorum bunu.
Çok sevdiğim bir atasözü vardır "Bıyık büküle bukele kaytan insan ............ şeytan olur" derler.Merak etme birine safça inanmayı guvenmyi istesen bile yapamayacaksın hep elin kapıda olacak hep kendini koruma modunda tutacaksın kimin niyeti ciddi kimin laylay anlıyorsun zaten basta

Peki bunlari yaomayip ne yapmam gerek. Degismek nasil degisebilirim yani?

Back