Siz daha boşanalı bir kaç ay olmuşken sizce de bu düşünce için fazla erken değil mi? Bir kaç ay içinde 'ay bekar biri beni kabul etmeyecek' diye düşünmek bana çok abartılı bir tepki geldi çünkü haklılar ve siz çok erkenden bu dertlere düşmüşsünüz. Ayrıca 28 mi 31 mi yaşındasınız ? Önceki konunuzla fark var anlatımlarınızda.Şu sıralar bu düşünceler beni fazlasıyla duygusal hissettirir oldu ve farkettiğim bir gerçek de henüz evlenmemiş insanların ( en azından benim çevremdekilerin ) kendi gibi hiç evlilik yapmamış olan biri ile hayatlarını birleştirmek istemeleri. Haklılık payları olduğunu düşünmüyor değilim - keza boşandıktan sonraki ben ile evlilik öncesi ben arasında çok büyük fikir / algı farkı var. Ancak bu durum bir şekilde en azından benzer kafa yapısına sahip insanlarla ciddi bir iletişime girmem konusunda engel teşkil ediyor bunun farkındayım.
Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Farklı konulara da benzer tepkiler verdiğinizi biliyorum. Yazdıklarımın tamamını okuduğunuzu düşünmüyorum o yüzden. Yine de teşekkürler mesajınız içinBir nefes alsaydınız keşke bunları düşünmeden önce.
Kabul edilmemek değil aslında - ön yargı olarak algılandığı konusu beni düşündüren. Aslolan şey karşılıklı birbirini tanıma anlama süreci - yoksa evlilik fikrine hazır zaten değilim.Siz daha boşanalı bir kaç ay olmuşken sizce de bu düşünce için fazla erken değil mi? Bir kaç ay içinde 'ay bekar biri beni kabul etmeyecek' diye düşünmek bana çok abartılı bir tepki geldi çünkü haklılar ve siz çok erkenden bu dertlere düşmüşsünüz. Ayrıca 28 mi 31 mi yaşındasınız ? Önceki konunuzla fark var anlatımlarınızda.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz içinÖncelikle geçmiş olsun, ikinci evliliğini boşandıktan 12 yıl sonra hiç evlenmemiş biri ile yapmış bir kadın olarak, öncelikle bu düşünceler için çok çok çok erken. Öncelikle kendinizi iyileştirin, sürekli bunları düşünmek iyileşme sürecinizi geciktirir. Zamana ve akışına bırakmanız en sağlıklısı. Boşanmış bir kadının hiç evlenmemiş biriyle evlenmesi de artık eskisi gibi bir tabu değil bence. Dert etmeyin kendinize bunları, hayatın neler getireceğini sağlıklı bir zihinle bekleyin, yaşayın.
Herkesin karakter yapısı farklı. Sizin için durum böyle ise ne güzel.daha yeni saçma sapan bir evlilikten çıkmışsın
ortada bir partner adayı bile yokken bunları düşünmek çok yorucu değil mi ya?
hayatı biraz akışına bırak. bunun için kaygılanmak gereksiz
çocuk yoksa boşanmış olmayı hiç sorun etmeyen insanlar var. mesela ben de hiç evlenmedim ama hayat benim karşıma gerçekten yol arkadaşı olabilecek birini çıkarırsa, çocuğu yoksa daha önce evlenmiş mi evlenmemiş mi hiç bakmam, umrumda olmaz
bu şekilde düşünen çok insan var
Teşekkür ederim mesajınız için.hata yapmaya çok meyilli olabileceğiniz bir süreçtesiniz. yaşadığınız travmaları atlatmak sandığınız kadar kolay değil ben 4 sene oldu boşanalı o travmaları atlatabilmiş değilim. o yüzden acele etmeyin derim.
Zaten 2.5 senede ne anladınız o evlilikten yas tutmak zorunda değilsiniz evlilik boşanma olayından çok önce bitiyor zaten kişilerde fiziksel olarakda duygusal olarakda ben ayrı yaşayıp 3 senede bosanani gördüm.Bosanma tarihi baz alınmaz.Valla burası etkeklet kulübü olsa onlar direkt mutluluklar derdi size .Kadın da artık değişti zaten kimse hiçbir şeyi beklemiyor.Zaten duygular bin kere ölmüş oluyor.Eski enerjiyi bitirin ben mutluluklar diliyorum Not.Bir tane yeni iliskiye başlamayın bekliyim diyen erkek yok bu dünyada.Her bekleyiş de bize zimmetli olmamalı .Ön yargı dediğiniz şey ise sizi bağlamasını bakın ele verir talkını kendi yutar salkimi çok severim bu sözü sevgiler
ben demiyorum ki size boşanmanın yasını tutun, kendinizi kapatın diye :)Herkesin karakter yapısı farklı. Sizin için durum böyle ise ne güzel.
Ancak ben iş ve maddiyat odaklı biri değilim ve iş dışında paylaşımlar yaptığım , yeni şeyleri beraber keşfettiğim , anılar biriktirdiğim birinin hayatımı daha doyurucu hale getireceği düşüncesideyim.
Yoo tamamını okudum. Boşanmasının üstünden 3ay geçmiş bir kadının yeni ilişki derdine düştüğünü gördüm. Bana göre sorun yok, ben boşansam muhtemelen 3 gün sonra yeni biriyle birlikte olurum ama duygusal bir insan değilim ben fark burada. Ya da iyi bir ilişki olsun, ciddi olsun, evliliğe gitsin derdim olmaz. Ya da hiç evlenmemiş adamların düşünceleri umurumda olmaz. Siz belli ki bunları düşünen, kafaya takan bir yapıdasınız. O yüzden nefes almanız gerek. Hayatınıza biri girmesi açısından değil, kendinize dönmeniz, kendinizi dinlemeniz ve ruhunuzu dinlendirmeniz gerek.Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Farklı konulara da benzer tepkiler verdiğinizi biliyorum. Yazdıklarımın tamamını okuduğunuzu düşünmüyorum o yüzden. Yine de teşekkürler mesajınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?