eee yuh artik pardon birde esinin kimligini kullaniyor pess rezil.!!
kesinlikle haklisin :) bende diyorum hic uzulme! birde gercek kimligini gkstermeseydi ne olucakdi
kurtulduguna dua et..
nasil bukadat yuzsuz oluyorlar hayret..
çocuk falan yoktur bari dimi olsa dahada dert. bunada şükür
Kardeşim bosaniyor 4yillik bir evliliyi geride birakicak..
esinin istememesi uzerine ayriliyorlar.
Iki yuzlu nedemek oldugunu simdi daha iyi anliyoruz su son 2ayda adamin tanimadigimiz bir yonuyle tanisdik
uzatmayayim saka gibi olan olaya geleyim..
gecenlerde aileler toplandi aile arasi mahkeme gibi dusune vilirsiniz deneme deger tarzinda konusmalar oldu
sonuc negativ..
saygi deger! damadimiz altinlarin yarisi geri istedi kardesimden :)))
kendi amcasi olmaz onlar gelinin hakkidir ziynet esyalari mihirde bizim ona olan borcunuz vunlari vericez diyerek kapadi agzini adam helal olsunki tam bir adammis..
ama damat beyler baya bir cimri suan zaten evde o kaliyor kardesimi kibarca kovdu kapinin anahtari degistirdi esyalari almaya mecburwn onunla muhattap olup gitmemiz gerekiyor.. ama sorarsan guzelligiyle ayriliyor bizim.saygi deger damadimiz..
neyse konusuldu yazildi cizildi anlasildi..
anlasmali bosabilcak!
avukata gittik..
bu dosyayla gelmis.. kardesimle ikisi girdi ben ve babam bekle odasinda bekliyoruz.. babam disari cikmisdiki kardesim odaya cagirdi
altinlari konuyor bir yuzsuk mevsusu.... anlamadim tabi .. neoluyor anlamadim dedim??
acikladilar durumu..
meyer bunlar evlenirken platin yuzsuk istemis babam almamis onu istiyor!!!
sakami bu dedim?! kardesimde demezmi "yuzsugun icine yazida istermisin"
neyse babamda girdi oda bi sasirdi tekrar altin mevzusu adam konuyu bastan aldi yarisini istiyor...
babam bunlari konusduk sorun ne dedi :))) traji komik bir olay gulermisin aglarmisin
bana platin yuzsuk almadiniz dedi yatak odasina yardim edicekdin etmedin dedi babam
duramadim ... bizimle dalgami geciyorsun ev sende esya sende kizi kapiya koyup birde ustune parami istiyorsun dedim..
saygi deger adam edepsiz durmuyor... babam dedi nekadardi sukadar tamam dedi ya vereyim
kardesim delirdi baba bu edepsize bakip sussun diye verme bisey!
Avukatin bir bakisi var damat beye oan aklindan gecenleri okumak isterdim..
bizim bu yasadigimiz gibi sacma seyler yasayanlar varmi??
2gun gecdi hala dusundukce hep sinir oluyorum hemde guluyorum :))
adam yuzsuk istiyor ya sasirmis sanki nikah kiymaya gittik!!
Mevlam herkezin karsisina Allahdan korkan helal sut emmis insanlarla karsilasdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?