Boşanma kararsızlığı..

Buyuk 7 yasinda anaokuluna gidiyor digeri 5 yasinda. 2 yasindada ufak var.
Bu kadar cocuk nasil oldu bu evlilige . Cözüm bulamadım bagımsız bir kadın olmanız çok zor. Aile evinde djrup ise girme şansınkz varsa onu yapın. Beraber yatmak istemediginiz es yerine baskici aile daha tercih edilesi duruyor

Merhaba.Üc çocukla yeniden hayat kurmak malesef çok zor.Hepsi de çok küçük.Sadece maddiyaa da bitmiyor.Psikolojileri, ödevleri vs hic bitmiyor.Ama sonuçda siz karar verdiyseniz boşanmaya ailenizi ikna etmelisininiz.Mecburiyetten yataga girmek bir kadının başına gelebilecek en kötü şey bence.Size bunu yaşatmasina daha fazla izin vermeyin.
Altin, taki, evlilikte alınmış ev araba vs haklarınız var.Esinizin durumu iyiyse nafaka fazla alıp ona göre planlama yaparsınız.Allah yardımcın olsun.
Bu tarz gorduklerim hep aldatiyor esini. Konu saglhibibyaomaz umarım

Suan cok para biriktirmen gerek kaba bi hesapla bile icerden yiyecegin cok zaman olcak
Kira en kotu yer 3000 5000 arasi
Kres 2500 3500 arasi
Faturalar 1500 2000 arasi
Yeme icme kiyafet hastane vs 4000 5000 en kotu.
15 20 bin arasi gelir lazim size .baglanan nafaka esinizin isi nedir bilmem bizde 12 bin maasa . bize 1500 baglandi neye yetecek para bilmiyorm. benim ayri eve cesaretim yok suan yasadigim yerin kiralarindanötürü . sitede beğenirsem 6000 7000 kiralar aidat haric
Allah yardimciniz olsin 3 cocukla ciddi birikim yapin

Buyuk 7 yasinda anaokuluna gidiyor digeri 5 yasinda. 2 yasindada ufak var.
Zaten gorünen köy belliyken neden bu kadar çocuk ? Allah verdi diyeceksiniz ,Rabbim cok sukur akilda verdi hepimze . Açiktan okusaniz ne değisecek(okumayin demiyorum ama başka bir yolda lazim) çocuklar büyuyunce şirketler sizi havada kapmayacaklar ,gerçekci olalim. Çocuk gelişimi okumuş gencecik kız sabahın soğuğunda okul kapısında bekleyip tüm oğrenciler girince sınifa yardimcı abla olarak giriyor malesef bu kadar zor artık herşey. Şahsen çocuklar buyuyene kadar bir iş bulup çalısana kadar sabredin. Baba evine gidince sizin kör yine badem gözlu olup 2 cocuk daha yaparsiniz. Korunun 2 _3 yontemle hemde . Ve gizliden gizliye mumkunse para biriktirin .

Şiddetin olduğu yerde zaten sevginin olması mümkün değil ki.
Öte yandan bu adamdan adam olmaz o belli.
Sizin de başka çıkar yolunuz olmadığı belli, size iyi davranmak için bir sebebi de yok. Belli ki kötü birine düşmüşsünüz.
Terapi merapi ikna olmaz zannediyorum ki.
Babanız sokakta yürütmez, çalıştırmaz ama sizin evin içinde dayak yemenize gönlü el verir. Babanız da gerçekten kötü biri.
Size çıkar yol tavsiyesini arkadaşlar vermişler bir şekilde eşinizi ikna edip işe başlayacaksınız. (anaokulunda temizlik, yardımcı ablalık gibi bakarsanız belki kendi çocuklarınızda orada eğitim alır.)
Yada dua edecekseniz biri ölsün de rahata erebileyim diye. Kötü bir girdaptasınız.
Şu andan itibaren yapacağınız tek şey iyice korunmak ve çocuklarınızı en güzel şekilde büyütmeye çalışmak.

Serbest meslek edinseniz bu terzilik ve kuaforde acayip para var
Kuofor guzellik bolumu veya cocuk gelisimi okumayi dusunuyorum zaten. Belli bi muddet sabredersem ilerde cocuklarimda buyumus olunca kendi yerimi acar veya bir guzellik merkezinde calisabilirim. Suan mumkun gorunmuyor calismak belki ama imkan oluncaya kadar gelistirmeyi dusunuyorum.

• Beğen
Reactions: Cac
Merhaba kızlar benim konularımı hatırlayanlar vardır belki. Neler yasandi neler tam bosaniyordummm ki geri baristim barismaz olaydim ama oldu iste hem cocuklarin baba hasreti bende kör ölünce bademli gözlü olur misali kötü herseyi unuttum özledim seviyorum dedim. Tabi bunda ailemin babamin beni cok sikmasininda etkisi var tek basima sokaga yurumeye bile salmiyordu. 2 sene acik ceza evi gibi yasadim. Herseyimizle ilgilendi eksigim yoktu ama özgür degildim.

Şimdi artık esimi gram sevmiyorum asiri sogudum yaptiklarini dediklerini anlatmama bile gerek yok eski konulara bakanlar tahmin eder zaten. Her gun hakaret beddua bazen siddete varabiliyor. Sorun su ki henuz yeni aciktan okumaya basladim 3 cocukla calismam zaten suan mumkun degil. Ailemede donmek istemiyorum gercekten cok zor orda yasamak. 3 cocuk ve benim tum masrafim yine babama kalicak bosansam. Esimlede olmuyor... afedersiniz cinsel olarak asla istemiyorum onu mecburen bazen kabul ediyorum benim icin eziyet gibi oluyor. Bunlarin haricinde bide duygusal olarak kotu hissediyorum deger verilmek sevmek sevilmek istiyorum.

Dogru karar nedir ne yapabilirim cok cikmazda kaldim. Bosansam ayri bir dert bosanmasam ayri dert. Sövsenizde ses etmicem haklisiniz cunku hanimlarrr.
Yanlış anlamayın ama sorunlu bir evliliğiniz varken neden 3 çocuk yaptınız Ve yaşları da küçük
Çocuklarınızı düşünün huzurlu bir ortamda büyümek en doğal hakları
boşanın ailenizin yanına gidin düzen oluşturup para biriktirene kadar sabr edin en azından orada baskı var fiziksel şiddet küfür beddua yok

Suan cok para biriktirmen gerek kaba bi hesapla bile icerden yiyecegin cok zaman olcak
Kira en kotu yer 3000 5000 arasi
Kres 2500 3500 arasi
Faturalar 1500 2000 arasi
Yeme icme kiyafet hastane vs 4000 5000 en kotu.
15 20 bin arasi gelir lazim size .baglanan nafaka esinizin isi nedir bilmem bizde 12 bin maasa . bize 1500 baglandi neye yetecek para bilmiyorm. benim ayri eve cesaretim yok suan yasadigim yerin kiralarindanötürü . sitede beğenirsem 6000 7000 kiralar aidat haric
Allah yardimciniz olsin 3 cocukla ciddi birikim yapin
Suan ki kiram 1500 tl fatura toplam 1000 tutsa evin gideri 2000 desek toplam 4500. 5000 tl maas alsam geriye 1000 tl kaliyor 300tlsi cocugun anaokuluna gitse. 700 tlde diger masraflar. Bence idare ederim. Ama calismak mumkun gorunmuyor suan 2 3 sene daha bekleyip 2sinin okula gitmesini ufaginda anaokulan gitmesini beklemem gerekir. Yani bana yine sabretmek dusuyor.

Suan ki kiram 1500 tl fatura toplam 1000 tutsa evin gideri 2000 desek toplam 4500. 5000 tl maas alsam geriye 1000 tl kaliyor 300tlsi cocugun anaokuluna gitse. 700 tlde diger masraflar. Bence idare ederim. Ama calismak mumkun gorunmuyor suan 2 3 sene daha bekleyip 2sinin okula gitmesini ufaginda anaokulan gitmesini beklemem gerekir. Yani bana yine sabretmek dusuyor.
Eşinizden nafaka tazminat almayı neden düşünmüyorsunuz

Aileniz yakinsa onlar baksin siz maas biriktirin soz calisirken okuldan sonra onlara sahip çıkacak bakici lazim serbest meslek olursaniz kuaforde falan büyürler bizim burda terzi var 3 cocugum var diyor cocuk terzide yiyor iciyor kapida oyniyor en küçügu evide ustte yasayip gidiyor

X