Boşanma kararsızlığı..

Yeniigeliin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.076
911
26
Merhaba kızlar benim konularımı hatırlayanlar vardır belki. Neler yasandi neler tam bosaniyordummm ki geri baristim barismaz olaydim ama oldu iste hem cocuklarin baba hasreti bende kör ölünce bademli gözlü olur misali kötü herseyi unuttum özledim seviyorum dedim. Tabi bunda ailemin babamin beni cok sikmasininda etkisi var tek basima sokaga yurumeye bile salmiyordu. 2 sene acik ceza evi gibi yasadim. Herseyimizle ilgilendi eksigim yoktu ama özgür degildim.

Şimdi artık esimi gram sevmiyorum asiri sogudum yaptiklarini dediklerini anlatmama bile gerek yok eski konulara bakanlar tahmin eder zaten. Her gun hakaret beddua bazen siddete varabiliyor. Sorun su ki henuz yeni aciktan okumaya basladim 3 cocukla calismam zaten suan mumkun degil. Ailemede donmek istemiyorum gercekten cok zor orda yasamak. 3 cocuk ve benim tum masrafim yine babama kalicak bosansam. Esimlede olmuyor... afedersiniz cinsel olarak asla istemiyorum onu mecburen bazen kabul ediyorum benim icin eziyet gibi oluyor. Bunlarin haricinde bide duygusal olarak kotu hissediyorum deger verilmek sevmek sevilmek istiyorum.

Dogru karar nedir ne yapabilirim cok cikmazda kaldim. Bosansam ayri bir dert bosanmasam ayri dert. Sövsenizde ses etmicem haklisiniz cunku hanimlarrr.

O
Super. 7 yasindaki ilkokula baslayacak, 5 yasindaki anaokuluna gider. Kucuge aileniz bakar. Sizde ise girer calisirsiniz. Boylelikle Cocugun masraflari babaniza kalmaz. Hem nafakada alacaksiniz. Gecinir gidersiniz
kadar guzel diyosunuz ki tam hayalim babami nasil ikna edebilirim izin vermez calismama ne desem nasil konussam

Bosanmadan önce işe girin yavaş yavaş para biriktirin . Aldığınızı kenara koyun . Tam anlamıyla ayakta kalabilirim dediğiniz an evi ayırıp bosanin
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyin ,yani kocayı bi şekilde idare edin ama baba evine dönmeyin. Ne demek çalıştırmaz babam falan ,kimsenin sizin hayatınız üzerinde bu kadar söz hakkı olmasına izin vermeyin .
Sadece birazcık cesaret ve şans...
Allan yardımcınız olsun

Bosanmadan önce işe girin yavaş yavaş para biriktirin . Aldığınızı kenara koyun . Tam anlamıyla ayakta kalabilirim dediğiniz an evi ayırıp bosanin
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyin ,yani kocayı bi şekilde idare edin ama baba evine dönmeyin. Ne demek çalıştırmaz babam falan ,kimsenin sizin hayatınız üzerinde bu kadar söz hakkı olmasına izin vermeyin .
Sadece birazcık cesaret ve şans...
Allan yardımcınız olsun
Sağolun ne guzel seyler soylediniz aminnn sabretmem lazim kendimi gecindirmeyi basarana kadar...

Boşanmayın, bir süre daha katlanmaya çalışın çocuklarınız için.
Madem bir sorumsuzluk yapıp böyle bir adamdan üç çocuk yaptınız, cezaniza razi olun.
Bu sürede çalışmanın yolunu bulun, baba evi üç çocukla olmaz; sizin ve eşinizin hatalarının vebalini ne aileniz ne de çocuklar çekmeyecek, çok sıkıldım bu konulardan artık.
Bu arada da boşlukta hissedip olmadık erkeklere tutulmayin, arama halinde olmayın, kararli olun çalışmayı geçinmeyi, para kazanmayı ve parayı tutmayi öğrenin.
Geçmiş olsun

Merhaba.Üc çocukla yeniden hayat kurmak malesef çok zor.Hepsi de çok küçük.Sadece maddiyaa da bitmiyor.Psikolojileri, ödevleri vs hic bitmiyor.Ama sonuçda siz karar verdiyseniz boşanmaya ailenizi ikna etmelisininiz.Mecburiyetten yataga girmek bir kadının başına gelebilecek en kötü şey bence.Size bunu yaşatmasina daha fazla izin vermeyin.
Altin, taki, evlilikte alınmış ev araba vs haklarınız var.Esinizin durumu iyiyse nafaka fazla alıp ona göre planlama yaparsınız.Allah yardımcın olsun.

Merhaba kızlar benim konularımı hatırlayanlar vardır belki. Neler yasandi neler tam bosaniyordummm ki geri baristim barismaz olaydim ama oldu iste hem cocuklarin baba hasreti bende kör ölünce bademli gözlü olur misali kötü herseyi unuttum özledim seviyorum dedim. Tabi bunda ailemin babamin beni cok sikmasininda etkisi var tek basima sokaga yurumeye bile salmiyordu. 2 sene acik ceza evi gibi yasadim. Herseyimizle ilgilendi eksigim yoktu ama özgür degildim.

Şimdi artık esimi gram sevmiyorum asiri sogudum yaptiklarini dediklerini anlatmama bile gerek yok eski konulara bakanlar tahmin eder zaten. Her gun hakaret beddua bazen siddete varabiliyor. Sorun su ki henuz yeni aciktan okumaya basladim 3 cocukla calismam zaten suan mumkun degil. Ailemede donmek istemiyorum gercekten cok zor orda yasamak. 3 cocuk ve benim tum masrafim yine babama kalicak bosansam. Esimlede olmuyor... afedersiniz cinsel olarak asla istemiyorum onu mecburen bazen kabul ediyorum benim icin eziyet gibi oluyor. Bunlarin haricinde bide duygusal olarak kotu hissediyorum deger verilmek sevmek sevilmek istiyorum.

Dogru karar nedir ne yapabilirim cok cikmazda kaldim. Bosansam ayri bir dert bosanmasam ayri dert. Sövsenizde ses etmicem haklisiniz cunku hanimlarrr.
Valla benim annemde çalıştırmam diodu çocuguna bak diodu. İnat ettim girdim para tatlı geldi. Çıkacam işten die aklı çıkıyordu. İnsanlar değişebilir. Ama o süreci kontrol etmek önemli.
3 çocukla iyi cesaret boşanmak

Boşver sen boşanma

Valla benim annemde çalıştırmam diodu çocuguna bak diodu. İnat ettim girdim para tatlı geldi. Çıkacam işten die aklı çıkıyordu. İnsanlar değişebilir. Ama o süreci kontrol etmek önemli.
3 çocukla iyi cesaret boşanmak
Boşanmıyim mı yani bi iki kisi daha demis yanlus karar mi bosanmak

X