Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.789
Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl ilerlediğini kısaca yazabilir mi? Dilekçe mi veriyoruz mal paylaşımı velayet çocukları kaç günde bir görecek vs resmi prosedür nasıl işliyor?

Sorularının cevabini bilmiyorum lakin emin misiniz boşanma konusunda?

İkizler daha çok küçük, oğlun da öyle.

Bu süreç, sorumluluklar zorlamıştır belki sizi.

Hemen karar vermese miydiniz?

Devam edemeyecek kadar büyük sorunlar yoksa çok doğru bir zaman değil sanki şuan boşanma için.

Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl ilerlediğini kısaca yazabilir mi? Dilekçe mi veriyoruz mal paylaşımı velayet çocukları kaç günde bir görecek vs resmi prosedür nasıl işliyor?
Ne diyim bilemedim . 😒

Oturup anlaşma yoluna da elbette gittik. Fakat kendının bu oldugunu degısmeyecegını degısemeyecegını benım sureklı aynı konudan sıkıntı cıkarmamdan sıkıldıgını soyledı. Bende sureklı aynı konu acılıyorsa atla deve degıl bence elınden gelenı yapabılırsın dedım. Elınden gelen buymus. Ben genç kızlar gibi ilgi alaka beklıyormusum ondan. Yahu ılgı alaka ıstemek ustelık bunu ınsanın kocasından beklemesı sadece genc kızlara mı mahsus anlamadım! Ilgı alaka boyut degıstırır ama her yasta vardır. Bende 70yasındakı adamdan benı sabah aksam opucuklere bogmasını beklemedım kı. Gayet 40lı yaşlarında her saglıklı erkek gıbı benımle ılgılenmesını bekledım. Hatam buymus benım. Çekişmeli olacak bir pozisyonumuz yok elhamdulıllah. Her zaman dedım hala da soyluyorum mukemmel bır baba ama berbat bır kocadır. Oturup konustuk ve uzlasmaya varamadık malesef

Sorularının cevabini bilmiyorum lakin emin misiniz boşanma konusunda?

İkizler daha çok küçük, oğlun da öyle.

Bu süreç, sorumluluklar zorlamıştır belki sizi.

Hemen karar vermese miydiniz?

Devam edemeyecek kadar büyük sorunlar yoksa çok doğru bir zaman değil sanki şuan boşanma için.
Bunu atlatamıyoruz. Resmen bana psikolojık sıddet uyguluyor evde yok sayılma ılgısızlık cogu zaman kaale alıp cevap vermeme ve cinsel problemler (bunun ilgisizliğin getiri oldugunu dusunuyorum)

Çocuklarıniz kucuk mu
Adapte olma durumu nasil olur
Oglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagım

Oglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagım
Hakkinizda hayırlısı olsun
Keşke esiniz bir adim atsaydi

Bunu atlatamıyoruz. Resmen bana psikolojık sıddet uyguluyor evde yok sayılma ılgısızlık cogu zaman kaale alıp cevap vermeme ve cinsel problemler (bunun ilgisizliğin getiri oldugunu dusunuyorum)
Çocuklar küçük olduğu için bir süre ev arkadaşı modunda mi yaşasiniz?
Çünkü boşanma sonrası eşin ne kadar ilgilenmeye çalışsa da yükün çok büyük kısmı sende olacak.
Suan çocuklarla ilgileniyorsa, bunun için bir süre daha bekleyebilirsin.

Bütün yük kadinda olacak
Çünkü boşanma sonrası eşin ne kadar ilgilenmeye çalışsa da yükün çok büyük kısmı sende olacak.
3 cocuk kolay değil

Hakkinizda hayırlısı olsun
Keşke esiniz bir adim atsaydi
Bende hep bekledım sureklı ılgısını cekmeye calısmaktan bunu talep eden taraf olmaktan cok yoruldum artık. Bırseylerı akısına bırakınca kendılıgınden ılerlemıyorsa bır sure sonra bıtmeye mahkum oluyor. Agackakan gıbı sureklı ılgılen benımle dokun sev kaale al demek o kadar yorucu kı. Surec dogal olarak ılerlemedıgı ıcın cok gurur kırıcı oluyor. Sankı yuzune bakılmayacak bırıyım de o da benımle mecburı olarak evlıymıs gıbı..

Bende hep bekledım sureklı ılgısını cekmeye calısmaktan bunu talep eden taraf olmaktan cok yoruldum artık. Bırseylerı akısına bırakınca kendılıgınden ılerlemıyorsa bır sure sonra bıtmeye mahkum oluyor. Agackakan gıbı sureklı ılgılen benımle dokun sev kaale al demek o kadar yorucu kı. Surec dogal olarak ılerlemedıgı ıcın cok gurur kırıcı oluyor. Sankı yuzune bakılmayacak bırıyım de o da benımle mecburı olarak evlıymıs gıbı..
Yasadiklariniz kolay degil psikolojik yıpranmışsınız
Esiniz sizi gormeyerek evliliği sonlandırmış
Hep mi boyleidi
Kacyilik evlisiniz
Yada ayrıldıktan sonra yeniden evlilik dusunur musunuz
3cocuklada hayat çok kolay olmayacak
İşlerde yardimci mi
Enazindan cocuk bakiminda vs
Bunlarla tek mucadele mi edeceksiniz
Aileniz arkanizdami

Evet bir süre daha bir aradayız. Zaten yükü calıstıgımız ıcın esıt olarak paylasmıstık evde bakıcı da var nasıl gelısır olaylar bılmıyorum sımdılık

Eşiniz hemen kolayı seçmiş ben değişmem buyum ne demek 3 çocuğu var eşiyle ilgilenmek bu kadar mı zor🙄Hakkınızda hayırlısı olsun ☘
Zormus ıste demek kı adım dahi atmadı sankı agzımdan cıkmasını beklıyormus

Acele bir karar olmuş arka arkaya doğan 3 küçük çocuk ve artan sorumluluklar sonrası problem yaşamanız çok normal , kadınlar çabuk adapte oluyor sorumlulukları çabuk üstleniyor ama erkekler öyle değil,biraz akışına bırakın derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X