BOSANMA KARARI :( KAFAM COK KARISIK

Kararınızdan asla dönmeyin. Ailesine sahip çıkmayan, eşini döven, çalışmayan, sorumsuz ve üstelik ailesi de bu kadar tuhaf bir adamla nereye kadar evlilik yürütebileceksiniz? Hadi sizi geçelim, o çocuk da bu şiddete maruz kalmış ve kalacak. Sadece çocuğunuz için bile bitirmeniz en hayırlısı. Aileniz size destek oluyorken hiç geri adım atmayın. İnsan hayatında boşanma gibi bir değişiklik çoğu kez ürkütücüdür. Ama kâr zarar hesabı yaparsanız geleceğinizin bugününüzden daha kaliteli olacağını görebilirsiniz. Yaşınız çok genç, istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz. Kendinize ve ailenize güvenin.

evet cok haklisiniz bende biliyorum bosanmanin en dogru yol oldugunu ama icimdede bi garip his var. acaba gecermi bu his? yani nasil anlatsam böyle bazi güzel günlerim geliyo aklima icim sizliyo ondan sonrada yaptigi tüm pislikler geliyo aklima nefret ediyorum. nasil hissedecegimi sasirdim resmen. kizima bakiyorum aciyorum güzel anneyle babayla büyüemiyecek diye. ben istemezmiydim herkes gibi kocamla anlasmak. ay bunalimdayim resmen :KK14::cry:

Degisecek adam simdiye kadar degisirdi. Simdiye kadar niye beklemis? Kalici vatandaslik alana kadar duzelir gibi yapar sonra yine eskiye doner. Daha neyine inaniyorsunuz?

g*tü tutusunca degiscekmis güya bende inanmiyorum ki zaten bende sizin gibi düsünüyorum ama iste o öyle seyler yazinca benim kafam dahada ucuyo. bosanmak istiyorum ama olacaklardan gelecekten bu sürecten korkuyorum piskolojikmen hic iyi degilim bu aralar. icimi bosaltayim dedim...:KK1:

bosanin.
kizinizi krese verin ve calismaya baslayin.
annenizle ele ele verin hayata devam edin.
buyuyun.
yeniden sevin ama olgun ama akli basinda ama saglamca.
o vakit yeniden yuva kurun, ilk kez kuruyormus gibi.
mutlu olun.

aman yok almim bidaha evlenmem biktim resmen :KK12:

Valla ilk bikaç satırı okudum gerisini okumaya gerek duymadım.hala eşim diye yazmışsınız , kahrolasıca pislik falan yazmalıydınız.cnm ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.

canım 45 yaşında kocasının aşırı cimriliği,ilgisizliği,pısırıklığı yüzünden boşandı bi tanıdığım.ömrüm düzeltmeye çalışmakla geçti hata etmişim dedi o yaştan sonra iş buldu huzuru da buldu bence hiç tereddüt etme yeniden başla :emir_bebek:

Valla ilk bikaç satırı okudum gerisini okumaya gerek duymadım.hala eşim diye yazmışsınız , kahrolasıca pislik falan yazmalıydınız.cnm ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.

hahaha bu cok iyidi :KK48: valla öyle yazcaktim ban yerim diye korktum acikcasi .. yoksa oohooooooo saydirirdim durmadan

canım 45 yaşında kocasının aşırı cimriliği,ilgisizliği,pısırıklığı yüzünden boşandı bi tanıdığım.ömrüm düzeltmeye çalışmakla geçti hata etmişim dedi o yaştan sonra iş buldu huzuru da buldu bence hiç tereddüt etme yeniden başla :emir_bebek:

evet bende öyle düsünüyorum zaten. kizimi 3 yasinda krese verip meslegimi elime alip calismak ehliyet almak gezmek tozmak ohhh anali kizli :)

g*tü tutusunca degiscekmis güya bende inanmiyorum ki zaten bende sizin gibi düsünüyorum ama iste o öyle seyler yazinca benim kafam dahada ucuyo. bosanmak istiyorum ama olacaklardan gelecekten bu sürecten korkuyorum piskolojikmen hic iyi degilim bu aralar. icimi bosaltayim dedim...:KK1:

Ohooo daha ne yalvarmalar ne ozurler ne iltifatlar gelecek. Az sabret sonra o ozurlerin iltifatlarin nasil hakarete tehditlere dondugunu gorup verdigin kararin ne kadar dogru oldugunu goreceksin.

hepiniz cok haklisiniz. ama ilk önce galiba kendime zaman tanimaliyim ki tam böyle rahat bi kafayla kararimi yerine getireyim. simdi olaylar daha 1 gün oldu kafam hala cok karisik pazartesi acaba o randevua gidebilirmiyim ki.. kendimi sanki hazir hissetmiyorum daha... ilk önce piskolojikmen kendime gelmeliyim sanirim:KK14::KK43:

Altınları al ,onlar senin hakkın,kızının da hakkı. Uyanık davran biraz,istemem deme,lazım olacak ileride...
Bir kaç ay sıkıntı cekeceksin, sonra oh be dünya varmış diyeceksin emin ol..

Altınları al ,onlar senin hakkın,kızının da hakkı. Uyanık davran biraz,istemem deme,lazım olacak ileride...
Bir kaç ay sıkıntı cekeceksin, sonra oh be dünya varmış diyeceksin emin ol..

iste vermiyoki o pis kaynana yok neymis benim hakkim yokmus. kesin yedikleri icin öyle diolar pislikler. ama annem gilde bana baya takti onlari alcam onlardan

hepiniz cok haklisiniz. ama ilk önce galiba kendime zaman tanimaliyim ki tam böyle rahat bi kafayla kararimi yerine getireyim. simdi olaylar daha 1 gün oldu kafam hala cok karisik pazartesi acaba o randevua gidebilirmiyim ki.. kendimi sanki hazir hissetmiyorum daha... ilk önce piskolojikmen kendime gelmeliyim sanirim:KK14::KK43:

Kizinin babasindan siddet gormesine veya kocan olacak adi adam seni doverken kizinin bunlara aci icinde seyirci kalmasina raziysan bosanma pazartesi avukatla gorusmeyede gitme... kimse degismez bu adam sans hakedecek biri degil... bosuna kandirma kendini... yedigin dayaklara doymadin mi her seyi gectim bebegine yazik.... esimle sakalasirken canim acidi (benim de 1 yasinda kizim var) kizimin bize bir bakisi vardi öyle üzüldüm ki nasil tedirgin oldu korktu yavrum... düşünsene bi kizin bunun gerceklerine seyirci kalacak. Guzel günlerin dayak yerkende aklina geliyor muydu nolur uzak dur böyle Bi adamdan

Kizinin babasindan siddet gormesine veya kocan olacak adi adam seni doverken kizinin bunlara aci icinde seyirci kalmasina raziysan bosanma pazartesi avukatla gorusmeyede gitme... kimse degismez bu adam sans hakedecek biri degil... bosuna kandirma kendini... yedigin dayaklara doymadin mi her seyi gectim bebegine yazik.... esimle sakalasirken canim acidi (benim de 1 yasinda kizim var) kizimin bize bir bakisi vardi öyle üzüldüm ki nasil tedirgin oldu korktu yavrum... düşünsene bi kizin bunun gerceklerine seyirci kalacak. Guzel günlerin dayak yerkende aklina geliyor muydu nolur uzak dur böyle Bi adamdan

haklisiniz en iyisi bi danismak gerisi zaten gelir. tskler

Bak guzel anne biz kadınlar kafayi calistirmiyoruz.adamın o kadar yaptığı kötülükleri dayaklari kucağındaki bebeğine acımadan senin caninin yakmalarını unutup adamin ayy siz benim canimsiniz lafina kaniveriyoruz.
Faydası olacaksa köşedeki üç bes guzel anıyı değil yediğin dayaklari canin yanmalarini bebegin aglayislarini aklina getir nefret et ondan..senin bayram yapman kurtulduguna sevinmen lazim...bunlar sana isaret duzelmez..sen don eve uc gun sonra bilemedin bes gun sonra yine dayak yine hakaret..adamin fitrati bozuk..gercekten mutlu ol hic uzulme hicbi kadinda kendisini doven adami sevmez aliskanlik onunki.. bir tokatla yuvasını yıkanlar var sen canini yolda bulmadin seven adam el kaldırmaz..guclu olkararli ol bebegine sen yetersinde artarsin varsin karaktersizin biri olmasin hayatinda.dayak yok hakaret yok ohhh huzur var.keyfine bak kendine yeni sayfa ac.teline cvp verme yazmada.. seni aldatmak kandirmak icin suslu laflari siraliyacak akilli ol.kanma asla.

Bak guzel anne biz kadınlar kafayi calistirmiyoruz.adamın o kadar yaptığı kötülükleri dayaklari kucağındaki bebeğine acımadan senin caninin yakmalarını unutup adamin ayy siz benim canimsiniz lafina kaniveriyoruz.
Faydası olacaksa köşedeki üç bes guzel anıyı değil yediğin dayaklari canin yanmalarini bebegin aglayislarini aklina getir nefret et ondan..senin bayram yapman kurtulduguna sevinmen lazim...bunlar sana isaret duzelmez..sen don eve uc gun sonra bilemedin bes gun sonra yine dayak yine hakaret..adamin fitrati bozuk..gercekten mutlu ol hic uzulme hicbi kadinda kendisini doven adami sevmez aliskanlik onunki.. bir tokatla yuvasını yıkanlar var sen canini yolda bulmadin seven adam el kaldırmaz..guclu olkararli ol bebegine sen yetersinde artarsin varsin karaktersizin biri olmasin hayatinda.dayak yok hakaret yok ohhh huzur var.keyfine bak kendine yeni sayfa ac.teline cvp verme yazmada.. seni aldatmak kandirmak icin suslu laflari siraliyacak akilli ol.kanma asla.

cok güzel yazdiniz. icimi az da olsa ferahlattiniz. bende aslinda kararimi vermisim ama arada bi haller oluyo kendime kiziyorum bu sefer ama elimde degil. ama ne olursa olsun yolumdan dönmicem

Üüldüm hak etmemissin esrar içen eve gelmeyen esini döven adamdan hayır gelmez

tek ben degil kimse hak etmez. helede 23 yasinda dul kalmak hic kimsenin hakki degil. gitti gencligim bosu bosuna. okadar zaman, fedakarlik, caba, sabir vs vs hepsi bosa gitti en cokta ona yanarim. kizimin nrmal aile sartlarinda büyümemesine yanarim. aksama babasi isten eve geldiginde BABACIMMMM diyemeyecegine yanarim, yanarimda yanarim
keske hic bunlar olmasaydi keske essek kafali kocam adam olsaydi

benim en üzüldügüm sey.. bir gün ayri eve tasindigimda kizimla.. izim yatinca yanimda sohbet edecek kimsem yok. bi cay icecek kimsem yok tv izleyecegim kimsem yok. kizimin babasiz büyümesine vicdanim el vermiyor ama baska carede göremiyyorum. en zoruda o ya zaten. millet derdini yaziyo 100 tane care buluyor. bende tek care bosanmak

cok güzel yazdiniz. icimi az da olsa ferahlattiniz. bende aslinda kararimi vermisim ama arada bi haller oluyo kendime kiziyorum bu sefer ama elimde degil. ama ne olursa olsun yolumdan dönmicem
Gel gitler elbet olacak.herseyden once kendini dusuneceksin.yavrunun mutlulugunu istiyorsun once kendin.sen mutlu oldugunda o yavruda mutlu olacak.dusunsene yavrun buyuycek.adam seni dovecek kizin bunu gorecek hep korku içinde buyuycek geceleri ağlayıp uyuycak.adamda herturlusu var.dayak tek basina yeter ayrilmak icin.yarina guzel uyan lutfen Allah bi kapiyi kapatir diger kapiyi acar dasen bile inanamazsin mutluluguna..

X