Kararınızdan asla dönmeyin. Ailesine sahip çıkmayan, eşini döven, çalışmayan, sorumsuz ve üstelik ailesi de bu kadar tuhaf bir adamla nereye kadar evlilik yürütebileceksiniz? Hadi sizi geçelim, o çocuk da bu şiddete maruz kalmış ve kalacak. Sadece çocuğunuz için bile bitirmeniz en hayırlısı. Aileniz size destek oluyorken hiç geri adım atmayın. İnsan hayatında boşanma gibi bir değişiklik çoğu kez ürkütücüdür. Ama kâr zarar hesabı yaparsanız geleceğinizin bugününüzden daha kaliteli olacağını görebilirsiniz. Yaşınız çok genç, istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz. Kendinize ve ailenize güvenin.
evet cok haklisiniz bende biliyorum bosanmanin en dogru yol oldugunu ama icimdede bi garip his var. acaba gecermi bu his? yani nasil anlatsam böyle bazi güzel günlerim geliyo aklima icim sizliyo ondan sonrada yaptigi tüm pislikler geliyo aklima nefret ediyorum. nasil hissedecegimi sasirdim resmen. kizima bakiyorum aciyorum güzel anneyle babayla büyüemiyecek diye. ben istemezmiydim herkes gibi kocamla anlasmak. ay bunalimdayim resmen