- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Ben 20 yaşındayım 7 aylık evliyim..
Kaynanamin ve gorumcemin yaptıkları artık sabrımi taşırdı.
Sürekli hakaret laf sokma olayı var.
Hadi yüzlerini gormesem neyse evimiz ayrı da olsa hergün sabah oraya gidip gece dönüyoruz 12 gibi. Yemeklerimiz bir çünkü. Esimde asla ayrılmak istemiyor ve olanlar konusunda beni haksız görüyor. Diğer konularmdaki arkadaşlar beni hakli gördü. Katlanma dedi ki haklılar.
Beni sevmeyen değer vermeyen bir koca için daha ne kadar sabredecegim bilmiyorum.
Zaten dün sabah esim babamın evine bıraktı. Ne benim evime ne de annemin evine gel. Sittir gitt dedi.
Ne ses var ne seda. Sabah ve öğlen annesi aradı teyzesi mesaj attı ama cevap vermedim.
Ailesinin beni ezmesine rıza gösterdi.
Onu sevsemde yapacak bişey yok.
Duzelmezler.
Bugün evimin ordan otobüsle geçerken kaynanamin evimin balkonunda çamaşır astigini gördüm.
Eşyalarımı alma konusu
Bekleme konusu
Hala gündemde...
Ne edeceğimi bilmiyorum.
Baro bana avukat verir mi.
Bankada sadece 5 bin liram var.
Kaynanamin ve gorumcemin yaptıkları artık sabrımi taşırdı.
Sürekli hakaret laf sokma olayı var.
Hadi yüzlerini gormesem neyse evimiz ayrı da olsa hergün sabah oraya gidip gece dönüyoruz 12 gibi. Yemeklerimiz bir çünkü. Esimde asla ayrılmak istemiyor ve olanlar konusunda beni haksız görüyor. Diğer konularmdaki arkadaşlar beni hakli gördü. Katlanma dedi ki haklılar.
Beni sevmeyen değer vermeyen bir koca için daha ne kadar sabredecegim bilmiyorum.
Zaten dün sabah esim babamın evine bıraktı. Ne benim evime ne de annemin evine gel. Sittir gitt dedi.
Ne ses var ne seda. Sabah ve öğlen annesi aradı teyzesi mesaj attı ama cevap vermedim.
Ailesinin beni ezmesine rıza gösterdi.
Onu sevsemde yapacak bişey yok.
Duzelmezler.
Bugün evimin ordan otobüsle geçerken kaynanamin evimin balkonunda çamaşır astigini gördüm.
Eşyalarımı alma konusu
Bekleme konusu
Hala gündemde...
Ne edeceğimi bilmiyorum.
Baro bana avukat verir mi.
Bankada sadece 5 bin liram var.