Ablam ikinci evliliğini son derece yalancı biriyle yaptı..yalanlarını evlenince anladı ama iş işten geçmişti,aralarında 14 yaş fark varmış ama adam ilk evlenirken 10 yaş varmış gibi söyledi sonra ortaya çıktı falan hayatı yalan.herneyse ablam çiti pıtı çok güzel bir kadındı kocasinin bazı psikolojik baskılarına dayanamayıp ilaçlarını kesti ve psikolojik olarak rahatsızlığı tekrar etti.agir depresyondan hastanede yattı sonrasında ilaçların iştah açma etkisiyle kısa sürede 30 kg aldı ve o çıtı pıtı kadın gitti yerine baya kilolu ama her haliyle yinede cokguzel bir kadın vardı.adam bu durumu hazmedemedi sürekli kilosuyla ilgili rencide edici sözler söyledi ve seni beğenmiyorum senden tiksiniyorum,kokuyorsun,midemi bulandırıyorsun demeye başladı hatta artık aynı yatakta ters yattıkları için ablam daha fazla sevgisizlige dayanamayıp evi terketti.sadece terk etme sebebi bu durumda degil.asiir derecede hakaret aşağılama ve atıyorum arabadalar birseye kızdı diyelim,arabayı ölümüne sürüyor kızı korkutuyor.yemekte biseye kızdı diyelim sofrayı deviriyor.elbiselerini yırtıyor çok uzun hikaye.bana göre onceden bosanmaliydi ablam gelince hepimiz onu bagrimiza bastık.fakat boşanma davasını ilk biz açmak istemiyoruz.bunun sebebiyse adam okadar cimri ve kurnaz bı tip ki evlendiği günden beri bosanalim diyen zaten o.bide ilk davayı açınca belli bir miktar para ödeniyormus sanırım.bu parayı biz ödemek istemiyoruz.parasinda pulunda olduğumuz için değil.adamin yeğeni bizi aradı nezaman davayı açacaksınız amcam bekliyorda deyince biz bi durduk,yoksa acacaktik.adam sırf o parayı biz ödeyelim diyemi bekliyor diye düşünüyoruz.aslinda ablam en yakın zamanda kurtulmak istiyor ama adamın davayı bizim acmamizi merakla bekliyor olması çok rahatsız etti.ne yapalım hanımlar fikir verin.