- 25 Ocak 2022
- 6
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi balkelebegi
Bende ayni durumdayim kizim daha 20 aylik babasi istiyecek muhtemelen . Ben o dogdundan belli yanimda yatiyor ama onlarda babalari. Ve bilemem ama belki canini yakmaya calsiiyodur sen kabul etsende bir alir ikincisine almaz en enazindan benim eski eşimden eminim 20 ay boyunca cocukla alakasi olmayan adam cocugum cocugum diye tuturuyor ama verecem ben istedigi zaman yoksa inatlasma icin almaya caliscagini dusunuyorumMerhabalar;
Boşanma aşamasındayım. Her ikimizde protokolleri birbirimize yolladık. Eşime uymayan maddeler varmış. Avukatı arayıp bildirdi. Ben de düşüneceğimi söyledim ve hala karar verip durumu netleştiremedim. Kafama takılan konu; çocugumun baba ile görüşme günün de yatılı kalma konusu ve de yaz tatillerin de. Cocugum üç yasını yeni tamamladı. Anlaşamadığımız konu da bu o cocugun yatılı kalmasını istiyor ben de yastan dolayı onun psikolojisi açısından istemiyorum. Hakimin kararı hangi yönde olur yaş küçüklüğünde lütfen yardımcı olun. Kararımın netleşmesi gerekiyor artık.
Allah sizin de yardımcınız olsun. Sizin ki daha da küçük muhtemelen mahkeme yatılı vermeyecektir. Benim de öyle sıfır ilgiydi üç yıldır ve şuan onunla vakit gecirmek istediğini söylüyo. Koskoca bir ay başında durabilecekmiş gibi.. sadece inat ve hırs.. zaaflarımızdan yaralıyorlar resmen..Bende ayni durumdayim kizim daha 20 aylik babasi istiyecek muhtemelen . Ben o dogdundan belli yanimda yatiyor ama onlarda babalari. Ve bilemem ama belki canini yakmaya calsiiyodur sen kabul etsende bir alir ikincisine almaz en enazindan benim eski eşimden eminim 20 ay boyunca cocukla alakasi olmayan adam cocugum cocugum diye tuturuyor ama verecem ben istedigi zaman yoksa inatlasma icin almaya caliscagini dusunuyorum
Seninde Allah yardimcin olsun canim. Insallah tez zamanda baska kadinlar bulurlarda ozaman ne biz ne cocuklar umurlarinda olmaz tek dilegim o.Allah sizin de yardımcınız olsun. Sizin ki daha da küçük muhtemelen mahkeme yatılı vermeyecektir. Benim de öyle sıfır ilgiydi üç yıldır ve şuan onunla vakit gecirmek istediğini söylüyo. Koskoca bir ay başında durabilecekmiş gibi.. sadece inat ve hırs.. zaaflarımızdan yaralıyorlar resmen..bir tek kişisel ilişkide anlaşamıyoruz.mecbur çekişmeli olacak gibi..
Ayy inanırmısınız aynı şeyi diliyorum ben de.. umarım öyle olur. Allah onlara bizi unuttursun inş.. bu arada Elde etmiş oldugum bazı bilgiler dahilinde ufaktan bi tehditvari konuşmuş olabilirimSeninde Allah yardimcin olsun canim. Insallah tez zamanda baska kadinlar bulurlarda ozaman ne biz ne cocuklar umurlarinda olmaz tek dilegim o.
Turk medeni kanunu bilemem ama ben bebegim 6aylikken ayrildim basindan beri yatili kalacak diye anlasmali bosandikMerhabalar;
Boşanma aşamasındayım. Her ikimizde protokolleri birbirimize yolladık. Eşime uymayan maddeler varmış. Avukatı arayıp bildirdi. Ben de düşüneceğimi söyledim ve hala karar verip durumu netleştiremedim. Kafama takılan konu; çocugumun baba ile görüşme günün de yatılı kalma konusu ve de yaz tatillerin de. Cocugum üç yasını yeni tamamladı. Anlaşamadığımız konu da bu o cocugun yatılı kalmasını istiyor ben de yastan dolayı onun psikolojisi açısından istemiyorum. Hakimin kararı hangi yönde olur yaş küçüklüğünde lütfen yardımcı olun. Kararımın netleşmesi gerekiyor artık.
Bana göre sizin yatılı olayı çok çok erken.. ben hele ki kız çocugunun yatılı kalma olayını istemelerini anlamıyorum.. sizinkini bilmem ama benim ki maddiyat dışında hiçbir kişisel ihtiyaçlarını karşılamıyordu.. dolsyısıyla bu durumda insan güvenip uzun süre bırakmak istemiyor.. tabi kide babalarına ihtiyaçları var. Zaten onun içinde görüşmeler düzenleniyor. İnsan nasıl kıyar küçük bebeği koparmaya. Küçük desekte büyüyünce suçlar sorar hesabını..ama bebek yaşlarda bence çok yanlışTurk medeni kanunu bilemem ama ben bebegim 6aylikken ayrildim basindan beri yatili kalacak diye anlasmali bosandik
Cocuk sutten kesilene kadar (22) yatili kalmadi
Sonra yatili kaldi
3 yasindaki cocugun anneye ihtiyaci oldugu kadar babayada ihtiyaci var
Cocugu nekadar babadan esirgerseniz okadar baba inatlasiyor.Bana göre sizin yatılı olayı çok çok erken.. ben hele ki kız çocugunun yatılı kalma olayını istemelerini anlamıyorum.. sizinkini bilmem ama benim ki maddiyat dışında hiçbir kişisel ihtiyaçlarını karşılamıyordu.. dolsyısıyla bu durumda insan güvenip uzun süre bırakmak istemiyor.. tabi kide babalarına ihtiyaçları var. Zaten onun içinde görüşmeler düzenleniyor. İnsan nasıl kıyar küçük bebeği koparmaya. Küçük desekte büyüyünce suçlar sorar hesabını..ama bebek yaşlarda bence çok yanlış