Boşanma, boşanan kadınlar yorum yapsın tecrübeleriyle lütfen

çok teşekkür ederim canım benim. Hayata küserek kazanabileceğim bişey yok zaten biliyorum. Ama şuan bu hislerle boğuşuyorum, neye üzüleyim şaşırdım. İstediğim gibi sevilmedim, sayılmadım, değer görmedim. Birde sessiz sakin bir tipim hayatta insanlara kin tutamam kimse zarar görmesin aman ağzımdan kötü bir laf çıkıpta üzülmesinler diye kendimi geri çekerim. Böyle duvara çarpa çarpa hissizleşeceğim ve hayatımdaki insan ve insanlardan vazgeçeceğim. Zaten yüzde 85 vazgeçtimde ah işte yokmu o yüzde 15lik kısım. Acaba düzelirmi, ilişkinin en başındaki o ilgili, aşk dolu adam geri gelirmi diye bekleyiş. En büyük sıkıntı o sanırım hayallerimi geri istiyorum. Şuan karşımdaki adamı değil bana hayl satmış olanı istiyorum sanırım. Atlatabileceğimi biliyorum neleri atlatmadımki hayatım roman gibi anlatsam netflix dizisi olur yaşadığım kayıp ve savaşlardan. Çok şükür sağlığım yerinde, evlatlarım yanımda. Güzel yorumun ve cesaret verişin için çok teşekkür ederim.

amaan boşansan belki şu an bambaşka bi hayatın olacaktı.

uzatmana hiç gerek yok, mutlu evliliklerde şiddetin ş'si geçmiyor, bu normal değil kabul et ve bi anda söküp at bu adamı hayatından, kurtul soyadından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…