Boşanma, boşanan kadınlar yorum yapsın tecrübeleriyle lütfen

Hayatta hepimiz bu tür hatalar yapıyor kimisi aşk konusunda yapıyor kimisi iş konusunda kendini suçlu hissetme .Hayatta hepimiz sınavlar veriyoruz bu hayat imtihan yeri zaten senin suçun yok .İnsanız hepimizin hayatında bu hatalar var .Ama o adamdan kurtul seni haketmiyor .Kendine çok güzel bir hayat çiz umarım bundan sonra çok mutlu olursun

Orası kesinlikle öyle. Ama şöyle birşey var öz anneye iki kelam edemeyen insanlar bunlar normalde. Ama bana gelince aslan kesiliyorlar kendilerinden daha fazla sorumluluk görüyorlar benim için. Hal böyle olunca zamanla eşimmi diyim eski eşimmi ona göre tutum aldı ve bu şekilde soğukluğa bağlı kötü şeyler haksızlıklar yaşadım

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bin katı sizi bulur inşallah

Bırakın ayrıykeni evliyken de herkes tekti ki. Herkes kendi parasını harcardı ödü kopardı bişey isterim diye

Farkında mısınız bilmiyorum, ama ortada bir evlilik yok sadece boşuna kaybedilen bir zaman var. Size birşeyler almaktan ödü kopan biriyle ne zamana kadar devam edebilirsiniz onu düşünün. Yaşınızda genç ise hiç vakit kaybetmeden yol verin derim çünkü yaş ilerledikçe kadınların hayatını yeniden kurması daha zor oluyor.

30 yaşındayım ama inanın bu insanlar hayatıma girdiğinden beri 50 gibi hissediyorum.

Evet vardı şiddet ayrılıyorum boşanıyorum dediğimde bıraktı bana vurmayı
Niye vuruyordu peki sana adi ne yapmissin da? Yazımından akli basinda bir kadin oldugun cok belli nasi bi akil tutulmasi yasadin da onca zaman cektin bu ortami ilginc. Ve ne kadar kısa bir sürede evlendin de bu ucuz adam kendini gosteremedi basta?

Hatta burnundan getirdikleri o tatilden yola çık bunu düşünürken. Insan hayatinda kac kez tatile gider? kac yaz yaşar nihayetinde? Çok sayılı. Hele bir baskasiyla birlikte daha da az. Orda bile rahat vermemisler.

Ben burdaki cocuklu kadinlarin soylemlerine katılmıyorum. Babasi tabi bakacak durumu degil bu. Resmen Derya bakar kafasiyla evlenmis. Senin üstünden babacilik oynayacak akli sıra. Bu kadar pinti bencil bir mahluk nemalanacagi bir sey olmasa niye evlenir. Sahi evlenirken nasil masraf etti bu nişana dugune gelinlige bu cebindeki akreple?

Destan yazmışsınız.Detaylar boğuyor.Hatayi sekuler ve muhafazakar evliliğinde baştan yapmissiniz.
İkincisi de çocuklu bir adamla evlenirken o adamın baba olduğunu unutmayın.
Üçüncüsü hiç nisan sevgililik dönemi olmadı mı bu adamın cimriligini görmediniz.

Ayril ve kurtul baska bir söz yok

Kuzum lütfen böyle umutsuz olma. Benim 3.evliliğim. Eşimin ilk eşiyim, hamileyim. Meslek sahibi olmasaydın boşanamazdın bile. Burada ev kadınlığını güzelleyen zavallılar acaba kocişleri kendilerinden vazgeçtiğinde ne yapacaklar şu hayatta neyin garantisi var yarına çıkacağımızın senedi yok..babalarından abilerinden dilenirler boşanma aşamasında..ama şu da var evi erkek geçindirmek zorunda. Doğanın kanunu evrimsel biyolojiye göre erkek dışarıda avlanır eve yemek getirir. Bazı erkekler prenses modunda şaka gibi. Kadınlar da iyice maskülenleşti. Kadınların iş hayatına ara verdiği çalışamadığı süreler oluyor mecburen doğum, kadınsal hastalıklar v.s..bir erkek nasıl eşinin maaşına tenezzül eder delikanlılığın raconuna ters yahu !

Kıyamam sana ben ya..3.evliliğimi yaptım ve hamileyim. Umudunu kesme.

Hayır lütfen aşka kendini kapatma üzülme. Olması gerekiyordu ve oldu. Kendini suçlamak faydasız. 2 kez yanlış tercih yapmak seni zavallı yapmıyor. Sen yuva kurmak sevmek sevilme aile olmak istedin. Yanımda olsan sarılırdım sana forumdaşım. Ne olur üzülme. 3.evliliğimde doğru adamı bulduğumu düşünüyorum. Sevmek sevilmek güzel şeylermiş. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Umutsuzluk insanı yer bitirir. Meslek sahibi olduğun için kapıyı çarpıp çıkabiliyorsun..bugün bir ev kadını babası olmasa avukat bile tutamaz. Çaresizlikten boşanamıyorlar. Baba parası koca parasıyla ömür geçer mi ya ! Sen doğru olanı yaptın.

Bırakın ayrıykeni evliyken de herkes tekti ki. Herkes kendi parasını harcardı ödü kopardı bişey isterim diye

Ne demek kendi parasını harcardı ! Erkek eve bakmak zorunda. Kadın çalışırsa kendine çalışır. Herkes kendi parasını harcayacaksa kendime kadar yemek yapayım kendi çamaşırlarımı yıkayayım sadece yatakta da kendimize ait yorgan olsun. Evlilik bu değil ki ! Şirket mi kuruyoruz allah aşkına iyice materyalist olmuş bu erkekler, aile kurmak nedir ne değildir anlayamamış bir de adamın 2.evliliği .. kadınların iş bulması erkeklere göre çok daha zordur erkek dişisini korur kollar hayvanlar aleminde bile bu böyledir..bu adam seninle eve para getir hem de çocuğuna bak yemek temizlik yap diye getirmiş ahh hemen boşan anlaşmalı bitir kurtul bas totosuna tekmeyi

Gitsin kızıyla otursun. Sen haklısın. Sen evlenmişsın ama destek gorememısın. Tabıkı kızını yok saysın hep benımle ılgılensın demıyorsun. Ama hem evlılıgını hemde sorumluluğunu bılmelı. Gerçekten terbıyesız. Boşanmak kötü bısey deıl. Bu 2. Evlılıgın mı?

2 sene sevgililik süremiz olmuştu. Ailesinin kuralları bizi paramızı yönetme diktatörlüklerine karşı çıkıp tavır aldığım için bide kızını içten içe çok kurar içer içer kavga çıkarır döverdi. Sabahta köpek gibi olurdu

Yok hayır ilk evliliğim. Boşanmak kötü değil tabi ailemdende boşanan çok insan var benim. Bu süreçte psikolojim zaten cok bozuk ve ugraşacaklar benimle biliyorum gücüm yok sadece onlarla aşık atamam sessiz sedasız sonuca ulaşmak istiyorum aslında herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın.

Yemin ederim sağamadığı için böyle köpek gibi saldırıyordu. Manipule etmeye çalışıyordu yemiyorum diye sinir öfke dayak. Erkekler zeki kadınları gercekten sevmiyor semer vurabilseydi cok iyiydim onun gözünde. Yönetmek tek bildikleri o ve ailesi ne derse o olsun istiyorlardı kendi kuralları. Kendi paranızla tatile çıkmak bile yasak cunku israf. Oğullarına o kadına yatırım yapma alma deyip engel olup sonra babamın aldığı arabayla kendilerini aldırıp bayram gezmeleri yapıyorlardı..

Böyle yapmıyordu o süreçte asla. Bütün cimriler öyledir inanın çevrendede cok duydum varyemezlerin huyu bu önce kendini gizliyorlar

Yani herkes gibi şeyler aldık abartmadan gayet normal bir adamdı. Ailemin maddi durumu iyi sayılacak seviyede. Sonrasında gözü cok babama dikti parasız kaldığımız zamanlarda yok borç versin şunu alalım bunu yapalım ama ben istemedim babamdan. Bilmiyorum cok pazarlıkçı kestiremiyorum bile onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…