Boşanma avukatı önerisi

neva12

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
413
446
33
Merhabalar,

Boşanma asamasindayim. Bana sağlam bir boşanma avukatı gerekiyor. Bu konularda gram bilgim yok. Dava nereye açılır? Nasıl yapılır? Hakkım neler onu bile bilmiyorum. Karşı tarafta her türlü cirkeflige yatıyor. Bu süreçteki bilgilerini paylaşmak isteyen var mı? Ya da avukat önerisi olan var mı?

Kardeşim Avukat Funda Dilara Arıkan

Merhaba ben avukatım hangi şehirde yaşıyorsunuz ben de yardımcı olabilirim.

Instagram'da bir kadın takip ediyorim burcu karatas Metin galiba emin değilim. Niyeyse bir gün böyle bir şey başıma gelirse ona ulaşırım gibi geliyor. Hem kadına bakış açısıni ,hem cevvalligini seviyorum . Bir bakın isterseniz .

Merhaba. Ben siteye yeni üye oldum. Boşanmadan sonra mal paylaşımı davası konusunda araştırma yaparken başlığa denk geldim. Boşanma davam Mersin'de oldu. yeni kesinleşti. Mersin'de Avukat Reyhan Kayışlı davamla ilgilendi. Kendisinden çok memnun kaldım. Şimdi İzmir'de yaşadığım için başka bir avukat bakıyorum. Reyhan hanım Adana ve Mersin çevresine bakıyor. Eğer o civardaysanız tavsiye ederim. Belki faydalanmak isteyen olur.

Keşke bizlerle yaşadığınız bölgeyi ve şehiri de paylaşmış olsaydınız.
Daha sağlıklı öneriler gelebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…