- 28 Mart 2015
- 56
- 28
Kızlar iyi günler. İnternette baktım avukata soru sormak bile ücretli sanırım. O yüzden buraya yazıyorum. Bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Ben boşanmayı düşünüyorum, ben üniversite mezunuyum ama atanamadığım için işsizim. Evleneli 1.5 yıl oldu. Ben onur kırıcı davranış olarak dava açmak istiyorum. “Seni eşim olarak görmemişim” “Keşke kendime denk çalışan biriyle evlenseymişim” “Git başımdan” “Seni döveceğim” gibi söylediği sözleri var. Bunlar kanıtlı. Bunun dışında daha ağırları da var fakat onları ispatlayamam. Kendisi ben yokken yüzüğünü çıkarıyormuş bunu bugün öğrendim. Fotoğrafını gördüm. Fotoğrafta bende mevcut. Ama yüzük boşanmaya girer mi bilmiyorum. Bunun yanında yurtdışı numarası da var. Gittiğinde açtırmıştı. Şuan kullanmıyorum diyor. Başka telefonu da yok baktım her yere. Ama whatsapptan girdiği saat yazıyor. Onu da ekran görüntüsünü aldım. Bana business hesabı olduğunu ve kapattığını söyledi. Ben boşanma davası açarsam nafaka talep edebilir miyim? Ne kadar talep ediliyor? Atanana kadar beni idare etsin istiyorum. Yoksa istemezdim. Bu yazdıklarım kusur sayılır mı?