Boşanma aşması

denizzzzz3465

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
92
25
25
Öncelikle herkese merhabalar sizlere sormak istediğim seyelr var bilgisi olan yazabilirm?
Ben boşanma aşamasındayım babamın evine geri döndüm eşime dava acicam evlendigimizde altinlarimi aldı onları dilekçede yazabiliyormuyum ekstra oturduğumuz ev bizimdi ama eşimin abisinin adına onun adinada dilekçede evin yarısını talep edersem onaylanirmi yoksa eşimin adına değil diye redmi edilir

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hakkınızda en hayırlısı en güzeli olur bundan sonra.
Altınlarınızı boşanma dilekçenizde tabiki talep edebilirsiniz. Mutlaka da edin. Düğün videoları ve fotoğraflarını da delil olarak koyabiliyorsunuz dosyaya.
Ev konusunu daha detaylı anlatırsanız sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.
Bir avukatla görüşseniz çok daha iyi olur. Şu an maddi gücünüz yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.

Teşekkür ederim
Oturduğumuz ev kendi evimizdi ama kayinimin adına alındı onun adına kredi çıktığı için ben baba evindeyim eşim o evde oturmaya devam edicek yada saticak
Eğer satarsa bana tek kuruş vermiyecek bende bunu dosyada yazarsam bir sonuç çıkarmı diye sormak istedim
Avukat içinde maddi gücüm yok barodan nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor ücret talep etmiyomu barodaki avukatlar

Kayniniz almis evi, krediyi de o cekmis, tapu da onun ustune, nasil hak iddia edebilirsiniz ki?
Krediyi siz ödediniz sanirim, odeme hesaplarından bir sey cikar mi acaba ama zor is ya

Altınları alırsın sanırım ama ev işi olmaz.

Tapu eşinin üzerine değilse hak talep edemezsin. Zaten evlilik birliği içinde alinmadiysa da hak talep edemiyorsun diye biliyorum.

Kayniniz almis evi, krediyi de o cekmis, tapu da onun ustune, nasil hak iddia edebilirsiniz ki?
Krediyi siz ödediniz sanirim, odeme hesaplarından bir sey cikar mi acaba ama zor is ya
Bende onu merak ettigimden sordum
Altinlarimi da aldı elimde hiç delil yok zaten sorumsuz ama yanına da bırakmak istemiyorum benim güvencemdi onlar zorla aldi

Altınlar için de elimde delil yok verdigime dair sıkıntı çıkarmı
Ya bilmiyorum ki. Sana iyi bir avukat lazım maalesef. Ben hiç anlamıyorum bu işten. Bi kere düğün videosu izlenmiş mahkemede takılar öyle hesaplanmış ama verdiğini nasıl kanıtladı bilemiyorum.
Daha önce yaptıklarından darp raporun var mı? Aldatma kanıtın var mı? Sen bunlar için maddi tazminat peşine düş bence

Elimde hiçbir delilim yok o kadar bunalimdaydim ki sadece ağlıyordum sevgilileriyle konuşurken yakaliyordum ama yan yana görmedim
Oğlum 5yasindayken söyledi anne babam bir kızla galatanin önünde resim çekmiş çocuğun aklı sarmaz diye yanında açıp bakmış oğlumda geldi bana söyledi

Sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama hiç tutar bi yan yok gibi be gülüm.
Darp raporu ?

Altınları alırsınız size takıldığına dair video varsa malum artık karar değişti. Kimin üstüne ne takıldıysa o onun. Bilezikler kadının her türlü ama.

Evin yarısını almamanız için zaten kayın üzerine yapılmış.Kayna kredi çektirilmiş. ( evet erkekler boşanmadan önce boşanma planı yapıyorlar )

Çocuğuna nafaka alırsın kesin, sen sigortasız işte çalışıyorsan ya da hiç çalışmıyorsan sana da nafaka verilir.

Artı yaptığı şiddet vs varsa tazminat alabilirsin.

Düğünde çekilen fotoları eşten dosttan toplarsınız altınlar gözüküyordur.Ödemeleri de düzenli yaptıysanız ödediğiniz kadarın yarısı sizin olabilir avukata danışmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…