Esim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana