Bosanma asamasindayim fikrinize ihtiyacim var

dnznrlu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
32
6
38
Esim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana

Esim benden habersiz kredi cekmis. Hatta o kadar cekmis ki borcu borcla kapatmis ve simdi vermiyorlar ve ben bunu 2. Cocuguma 8 aylik hamileyken ogrendim yani mecbur kaldi soylemeye. Daha oncede bircok kere hakaret kufur horgorme sebebiyle bosanmadan donduk. İsten habire girer cikar zaten bundan dolayi cekmis ya kredileri. Sordugumda ben kazaniyorum sana ne derdi. Azarlar laf soylerdi bende alistim ama biktim. Bu son darbe oldu biri 8 digeri 1 aylik bebekle ayrilmaya karar verdim. Kendince cozum yolu bulmus. İcra takibine dusecekmisde maasin 4te 1ini kesebiliyolarmis evdeki zorunlu kullanilacaklar haricindekileri haczedebiliyolarmis zamanla kessinler odenir birc dio. Ailem arkamda babam ben bakarim size dedi ama benim kimseye yuk olma gibi bi niyetim yok bebek biraz buyusun calisicam. Demem o ki bu adamla cok yoruldum bununla cilemin hic bitmeyecegi belli. Onume bakmak bu tarz seyleri artik dusunmek istemiyorum. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Tek dusuncem kizim ve yenidogan oglum. Siz olsaniz napardiniz okumak iyi gelecek bana
Üzgünüm ama eşiniz düzelmez bir an önce boşanın kurtulun

Çocuk 3 mu biri 8 biri 1 ve 1 aylık hamilesin öyle mi yanlış mi okudum

Yanı 3 çocuksa dört olmadan boşan 2 ise 3 olmandan boşan

Sonuçta boşan geç bile kalmisin

bir de çakallık düşünüyor. Krediyi ödemezmiş de maaş hacziyle maaşının dörtte biri kesilirmiş. Öyle olmuyor o işler. üç kuruş maaşından kesin 1/4 oran o borcun ancak icrada her ay işleyecek faizine gider ve ölene kadar da bitmez borç.

Benim böyle borçlularım vardı. Atıyorum maaşından kesilen 750 lira ama borcuna her ay bin lira faiz yürüyordu. Borcu azalacağına artıyordu.

Aslinda 2.yi hic istememistim Allah biliyor ya cocugumun gunahina girmek istemem. Kuzucugum gelmek istemis diyebiliyorum sadece

Parayı nereye harcamış?

Boşayın bu çakal Carlos’u. Krediyi ne için çekmiş de bunca sıkıntıya zincirleme borç batağına girmiş?

Her şey bir yana bu kadar maddi sıkıntı var. Eşinizle aranız problemli gerçekten 8 aylık küçücük bir bebek varken arkasından 2. çocuk neden?Bu nasıl cesaret.1 iken 2 çocuğu birden üzmeye hakkınız yoktu.

bir de çakallık düşünüyor. Krediyi ödemezmiş de maaş hacziyle maaşının dörtte biri kesilirmiş. Öyle olmuyor o işler. üç kuruş maaşından kesin 1/4 oran o borcun ancak icrada her ay işleyecek faizine gider ve ölene kadar da bitmez borç.

Benim böyle borçlularım vardı. Atıyorum maaşından kesilen 750 lira ama borcuna her ay bin lira faiz yürüyordu. Borcu azalacağına artıyordu.
Haciz isleri nasil oluyo bilginiz var mi esimin hayal aleminde oldugunu dusunuyorumda

Her şey bir yana bu kadar maddi sıkıntı var. Eşinizle aranız problemli gerçekten 8 aylık küçücük bir bebek varken arkasından 2. çocuk neden?Bu nasıl cesaret.1 iken 2 çocuğu birden üzmeye hakkınız yokt

Her şey bir yana bu kadar maddi sıkıntı var. Eşinizle aranız problemli gerçekten 8 aylık küçücük bir bebek varken arkasından 2. çocuk neden?Bu nasıl cesaret.1 iken 2 çocuğu birden üzmeye hakkınız yoktu.
Kizim 8 yasinda oglum 1 aylik . Aslinda hakkisiniz bende diyip dururken neden dikkat etmedim diye kendime kiziyorum

Kizim 8 yasinda oglum 1 aylik . Aslinda hakkisiniz bende diyip dururken neden dikkat etmedim diye kendime kiziyorum
Anladım.Allah yardımcınız olsun iş bulup çalışmanız lazım bebek büyüyünce.Eşiniz zaten size faydası olmayan biri gördüğüm kadarıyla.

Siz bu konuyu daha önce de açmamış miydiniz? Bakın sizi kırmak istemiyorum ama eşiniz asgari ücret alırken 2.cocugu düşünebilidiyseniz biz bu para ile nasıl geçiriyoruz acaba diye dusunmediyseniz borç olunca boşanmayi düşünmeniz sorunun tek taraflı olmadığını dusununduruyor.

Siz bu konuyu daha önce de açmamış miydiniz? Bakın sizi kırmak istemiyorum ama eşiniz asgari ücret alırken 2.cocugu düşünebilidiyseniz biz bu para ile nasıl geçiriyoruz acaba diye dusunmediyseniz borç olunca boşanmayi düşünmeniz sorunun tek taraflı olmadığını dusununduruyor.
Ben luks yasamadim simdiye kadar ondan fark etmedim. Ozur dilerim esimede habire ben gir cik dedim ise

Ben luks yasamadim simdiye kadar ondan fark etmedim. Ozur dilerim esimede habire ben gir cik dedim ise

Bakın lüks yaşayıp yaşamadığınız ya da eşinizin ise girip çıkmaları sizin sorununuz. Ben diyorum ki asgari ücretle lüks yaşamak değil hayatta kalabilmek bile lüks. Kaldı ki siz bu şartlarda 2.cocugu dusunmussunuz. Her seyi geçtim eşinizin bu işe girip çıkmaları ve diğer sorunlar 2.cocuk olunca olmadı değil mi? amacım sizi kırmak ya da yargılamak değil eski konunuzda lohusayim demiştiniz kırmayı hiç istemem ama gerçek de bu kusura bakmayın.

2004 senesinden beri eşimle birlikteyiz..2015 yılında evlendik.evlendikten sonra çoçuk istedik fakat olmadı 7 kez tüp bebek tedavisi gördüm yine olmadı..eşim son iki yıldır psikolojik şiddet uygulamaya başladı..haftanın 3-4 günü alkol alıp bazı geceler beni evden kovardı..evde olduğum her gecenin sabahında da onurumu grurumu zedeleyen notlar bırakırdı …en son nisan 2021 yılında tüp bebek tedavisi gördüm ve yine olumsuz sonuçlandı..mayıs 2021 de doğal yolla hamile kaldım…bizim için süpriz oldu çok sevinmiştik..perşmbe günü dr a gittik keseyi ve bebeğimizi gördük..cumrtesi günü tatile gittik ve tatilin 2.günü yine çok içip beni odadan kovdu.o gece başka oda tuttum..ertesi gün özürdiledi affetim..tatilin 5.günü yine çok içti ve gözümün önünde başka bi kadınla el ele gördüm..otelde bağırdım ağladım..ve o gece otobüse binip Ankaraya döndüm..sabah dr a gittiğimde bebeğin gelişiminin durduğunu öğrendim fakat dr bir hafta daha gözlemleyelim dedi..eşim benden sonra iki gün daha tatiline devam etti..döndüğünde bebek varsa evlilik devam yoksa boşanıçam dedi…ben çaresiz bebeğime mi yoksa eşimin böyle davranmasına mı neye üzüleceğimi şaşırdım..aradan bir hafta geçti ve dr a gittiğimizde kürtaj ilaçlarını verdi ve 24 saat içinde düşüğün gerçekleşeçeğini söyledi…bir hafta geçti ama ben düşük yapamadım ve dr kürtaj için tarih ve saat verdi..kürtaj gününe 2 gün kala eşim yine hakaretler etti ve benden boşanacağını söyledi..ben de evi terkettim…kürtaj olmama yarım saat kalmışken bana istersen gelirim diye mesaj attı cevap vermedim..sonuç olarak kürtajıma da gelmedi o gün hayatımın en zor günüydü sinir krizi geçirdim..sonra boşanma davası açtı üstelik çekimşeli ağır ithamlar ve iftiralar var..ben de karşı davamı açtım ama haftalardır toparlanamıyorum..evden dışarı çıkmıyorum, yemek yemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum…

Eşiniz iddia gibi birşey oynuyor olabilir mi?
Ablamın eşiyle de benzer bir durum yaşandı da o yüzden merak ettim. Nereye gittiği belli olmayan yüz binlerce liralar... Bitmek tükenmek bilmeyen borçlar .. ama ne alınıyor o paralarla derseniz elde dikili bir ağaç bile yok...
en sonunda alacaklılar ablamı bulmaya başlamışlardı. Çok sıkıntı bir durum. En sonunda da 600 bin liralık borç çıkarınca ablam tek celsede boşandı. 3 yıllık evlilik bitti. Ablam hala şahsın kendisine çektirdiği kredileri ödüyor.

X