Boşanma aşamasına gelip barışanlar var mı?

uuvercinkaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
3
-1
Merhaba,
Eşimle boşanma aşamasındayız 4 aydır ayrıyız bu süreçte çok büyük tartışmalar yaşadık dönüşü olacaksa bile olamaz gözüyle bakıyorum kavgalar vs vs artık burama kadar geldi davayı açacağım ama içimde kalan şeyler var acaba düzelir mi diye o yüzden merak ediyorum bu aşamalara gelip dönen insanlar var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Annemle babam.Annem bana hamile iken ayrılıyorlarmış.1 sene ayrı kalmışlar.Bu arada ben doğmuş 7,5 aylık olmuşum.Barışmışlar

Boşanma aşaması değilde boşanmış olanların barıştığını gördüm, en yakın arkadaşım boşanmıştı eşi hergün yalvarıyordu barıştı ilk birkaç ay iyi sonrası tekrar aynı oldu tamamen ayrıldı

Merhaba,
Eşimle boşanma aşamasındayız 4 aydır ayrıyız bu süreçte çok büyük tartışmalar yaşadık dönüşü olacaksa bile olamaz gözüyle bakıyorum kavgalar vs vs artık burama kadar geldi davayı açacağım ama içimde kalan şeyler var acaba düzelir mi diye o yüzden merak ediyorum bu aşamalara gelip dönen insanlar var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ne yardan Ne de serden vazgeçerim modundasın.
Bu şekilde ilerlemen mümkün değil bence.
Önce kendin net olmalı ve ne istediğini bilmelisin.
Ona göre de rotanı çizersin.
Şimdi bu aşama da bizden ne dememizi bekliyorsun ki ?

Aslında ne istediğimi biliyorum karar verdim ama içimdeki hislere engel olamıyorum maalesef. Bu süreçlerden geçen insanların hikayelerini merak etmiştim.

Yani sartlara ve konuma bağlı kac yillik evlilikler bitiyor cocuk varsa biraz daha zor oluyor surekli muhatap olmak gerekiyor ama ben bosandim cocuk var bazen süreç zorlu geciyor hem cocuk hem benim icin hersey zor sinavlar ama barismam kesin

Kimse değişmiyor huyu her neyse değişmesini bekleme ve şuna karar ver ben bu adamla bu şartlarda bir ömrü geçirebilirmiyim böyle bir sabrım var mı ki şayet böyle bir sabrın yoksa zor olacak hemde çok zor ne yaşadığını bir sen bilirsin ama yokluğuna zamanla alışıcaksın . Tabi şunuda söylerim yeni birini tanımaya yeni bir düzen kurmaya gücün kalacak mı atlatabilecek misin bu süreci

X