- 28 Haziran 2018
- 41
- 22
- 3
- Konu Sahibi umutsuzsirin
-
evlenmeden önce illaki önemsiz konularımız vardı arada bir tartışacak ama birbirimizi çok seviyorduk ki hala seviyoruz ama hiç bu boyuta gelmemiştik. Çocuk konusunda da böyle bir dşüncesi yoktu evlenmeden önceberaber olduğunuz 3 yıl içinde hiç mi tanımadınız, sonradan mı böyle bi adama dönüştü?
bebek konularını ev konularını konuşmadınız mı hiç?
bi de bankacı adamın kahvede işi ne ?
yanında gitmiyorum çok yakın ve güvendiğim birine defalarca takip ettirdim erkek oldugu için o da girdi kahveye izledi. oyun falan oynamıyormuş sohbet cay maç vsKahve alışkanlığı var ama asla kumar oynamıyor demişsiniz sizde mi gidiyorsunuz yanında?
Bu denli sorunlu bır evliliğe neden bu kdr ısrarla çocuk ?
Bu buyuk bır sorun .eşimi seviyorum aslında sadece beni anlamıyor ısrarla kendini haklı görüyor.
terapist iyi gelebilir, yanlış giden seyleri açıklar.eşimi seviyorum aslında sadece beni anlamıyor ısrarla kendini haklı görüyor.
Bence bu adamin sana da fikirlerine de en ufak saygisi yok. Hic iyi bisey yazmamissin ki kötü seylerle bosan der herkes. Iyi yanlari nedir bu bay muhalefetin?
teşekkür ederim artık bende öyle düşünüyorum zatenBu buyuk bır sorun .
Aranızda problemler tammen bıtmeden sakın çocuk yapma.
Tek başına o çocuga bakamazsın .
evlenmeden önce illaki önemsiz konularımız vardı arada bir tartışacak ama birbirimizi çok seviyorduk ki hala seviyoruz ama hiç bu boyuta gelmemiştik. Çocuk konusunda da böyle bir dşüncesi yoktu evlenmeden önce
idaresi demek istemiştim gelir gider + ev işleriEvin iradesi %70 ben de dediğiniz, gelir gideri mi yani?
Siz kendi paranızı hep eve harcıyorsanız, ne eve ne arabaya para yatırmak istemeyen, en büyük hobisi kahvede pineklemek olan adam kendi kazandığını ne yapıyor peki?
Çocuk da ısrarla istemiyormuş. Bu evlilikte gelecek görmeyip kendi şahsına zula yapıyor olabilir mi?
çok nadir zamanlarda şefkatli ve merhametli olabiliyor :/ canı istediği zaman da diyebiliriz. Birde ev işlerime falan yardımcıdır ütü bulaşık süpürge vs . kısaca onun istediği seyleri yapıp istemediklerini yapmadığımızda (buna bu konularda dahil) ideal koca olur benim eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?