Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
valla bacım boşanırsan babası olmayacak diye bişey yok babalıktan istifa etmiyor adam ama dönersen pskokisi bozulmuş bir annesi olur hatta çocuğuna bile faydan olmaz dik dur sakın eğilme de dönmede normalde boşan diyen bir insan değilim ama parmak kırmak nedir bugün parmaklarını kıran yarın kolunu kırar Allah korusun sakat kalırsan çocuğuna faydan olacakmı adam pskopat sakın atmışsın bi adım gerisini getir
Kafanızda o kadar kurup dramaya bağlamışsınız ki, zaten ne dersek diyelim boşanmayacaksınız belli ki. Çocuğa da bağırmaya başlamış sadece ona üzüldüm yazık, nesilden nesile devam edecek belli ki.
Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
gereksiz dramalara gerek yok.. adam çocuğunun gözü önünde seni öldüresiye dövdüğünde ve hatta öldürdüğünde çocuğun ay nasılsa babam başımda demeyecek.. adam 3 aylık bebeği varken kendine hakim olamayıp ayak parmağını kırabiliyorsa daha neler yaşayabilirsin bunun farkında mısın.. çocuk doğurmuş olman onun hayatı için yaşayacağın anlamına gelmiyor.. sen mutlu olmazsan çocuğun da mutlu olmaz.. bu arada çok has baba ise sen boşanınca babalığını bırakmaz.. karısını döven adamdan has babalık da beklemiyorum orası da ayrı.. geri dönersen sakın burda yazma en azından..
13 aylık bebeğe nasıl bağırıyor? Ayak parmağınızı kıran adam ciddi bir tedavi almadan düzelmez. Hatta tedaviyle bile mümkün müdür bilmiyorum. Dönerseniz ayak parmağınızdan başka yerlerin de kırılabileceğini aklınızda tutun.
döverek öldürülen bir bebek vardı hatırladınız mı sizin ayak parmağınıza zerrece acımadım o öldürülen çocuğun annesinin arkasından çok beddua ettim biliyor musunuz gidecektim gidemedim arayacaktım arayamamdım yapacaktım yapamadım sizin gibi kadınları çocuklarına çok yazık!
Bence böyle bir evlilikte böyle bir insansan çocuk yapmak büyük hata yazık günah değil mi o miniğe daha şimdiden nelere şahit olmuş. Ama madem şu an ortada bir çocuk var en önemli nokta onun fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması. Çocuğunuz ayaklarınıza yapışmışken sizi dövmüş öfke kontrolü yok çocuğa da bağırmaya başladı diyorsunuz ya o sinirle çocuğa vursa bir şey olsa Allah korusun. Ayak parmağınızı kırmış ne bekliyorsunuz böyle bir insandan. Bir anda vahiy mi indi de her şeyden pişman bir daha asla yapmayacakmis vs vs. Siz buna inanıyor musunuz gerçekten. Eş ailesinin söylediği hiç bir söze de inanmayın sonuçta siz varken siz uğraşıyorsunuz kendileri daha az muhatap oluyor tabii ki isterler.
Konu yazma seklinizden sanki bosanmayacakmışsınız gibi anlaşılıyor ama umarım her şeyden önce çocuğunuzu düşünür ve onun için en sağlıklı ortamı oluşturmaya çalışırsınız. Eşiniz şiddet olan bir ortamda büyümüş ve sonuç ortada bunu kendi çocuğunuza yapmak istiyor musunuz gerçekten?
öfke problemi çok ciddi boyutta. bebeğe bağıracak kadar . ileride çocuklara eli kalkacak. eli yine yumruk olacak . o zaman ayrılmadığına pişman olacaksın hiç normal değil yaşadıkların. haftada 1-2 kavga çok fazla. yeni evlisin . çocuklar küçük . şimdiden anlattıkların normal değil. ilerisini hiç düşünemiyorum. eş ile yaşadıklarını sen bilirsin . ailesi ne yapabilir sanki. kavga anında eli yumruk olunca . o yumruğu çocuğa indirmeyeceği ne malüm. çocuklara travma üstüne travma yaşatmayın. arayın avukatı. üzüldüm gerçekten . Sonu güzel olacaksa neden boşanmayasın. hayr bildiğinde şer , şer sanılanda hayr vardır.
Birşey diyeyim mi cocugunuz büyüyünce ona senin için bosanmadim çektim derseniz,keşke çekmeyip bosansaydin da bunu benim ömrüme maletmeseydin diyecek. Çocuğunuzu bu kadar düşünüyorsanız ayak parmağınızı kıran o ayıdan bosanin. O yine babası olarak kalacak,bosandiniz diye anne babalıktan da bosanmiyorsunuz. Su gördüğü manzaradan hoşnut musunuz yani?
Cocugunu düşünmuyorsun zira öyle olsaydı çoktan avukattan randevuyu alirdiniz. Şiddet ve kavganin eksik olmadığı bir cehennemde büyücegine ayri anne babasi olsun daha iyi.
Ezik bir anne görmez büyüyünce mutlu olmadigi değer görmedigi hiç bir yerde hiç kimseye katlanmak zorunda olmamayi sizden öğrenir yinede siz sevdiginiz ''kopamadiginiz'' kocanizla bosanmamaya bahane bulun karar sizin.
sen hala boşanmamak için böle bahaneler üretmeye devam edersen 3. sayfa haberlerinde okuruz seni şiddet parmak kırmayla başlamış ve bir kere affedersen katlanarak devam eder aklınızı başınıza toplayın bu böle olmaz boşanınca eşler boşanıyor anne ve baba olmaktan boşanılmıyor bildiğim kadarı ile şiddeti asla affetmeyin size yönelen şiddetin bebeğinize yönelmeyeceğinin garantisini size kimse veremez bebeğiniz için boşanın daha geçen gün babası tarafından öldürülen dövülen bebek haberleri izledik lütfen biri de siz olmayın .
Çocuk büyüyecek size yaptıklarının aynısını ona da yapacak. Daha şimdiden başlamış. O çocuğun Ergenlik dönemini falan düşünemiyorum. Çocuk için ayrılmanız lazım asıl. Çocuklar bazen neyin neden olduğunu anlayamıyorlar. Babasıyla az görüşürse kafasında filmlerdeki gibi bir baba hayel edebilir. Sonra elinin altındaki siz olduğunuz için acısını sizden çıkarabilir. Yani neden boşandın gibisine. Bunlar olmaz demiyorum. Olur. O yüzden çocuğunuza durumu anlatmanız lazım. Anlayabileceği yaştan itibaren anlatmalısınız ki. Sizi suçlamasın. Nedenini o zaman bilir.
sen ayrılmazsan bi gün o bebeğinin babasının elinde kalacaksın.bugün ayak parmağını kıran yarın seni sokak ortasında.allahım koru.babasız kalmasın diye üzüldüğün evladın annesiz kalınca mı aklına başına toplayacaksın ?
Yapmaliyim yapmaliyim diyorum hergun evet ama o kdr sindirmiski beni kendi degerimi kaybettim. Surekli aglama krizindeyim kimse ile konussam aglamak tutuyor .umarim iyi haberler veririm gelecekte