Boşanma annemin ameliyatı :(

İnşallah

Ne kadar iğrenç bir insanmış gerçekten. Anneniz hastayken nispet yapar gibi fotoğraf atmak, aramamak, beklememek... Dediklerinizde haklısınız. Yanlış yaptığınız nokta böyle pislik bir adam için gözyaşı dökmek. Annenize geçmiş olsun öncelikle. Lütfen annenizle ilgilenin sadece. Düşünmeyin onu. Arasa bile açmamalısınız zaten. Bu adam nefretten başka birşey haketmiyor.

Öncelikle annenize geçmiş olsun..sizin durumunuza gelecek olursak neden hala bi atak bekliyosunuz ki hala tiksinmediniz mi bu adamdan. Belli ki istemiyo sizi siz neden bekliyosunuz.Sanki gel dese gidecek gibisiniz kendinize saygınız olsun öncelikle siz kendinize değer verin ki karşıda ki değer versin güçlü durun hayatın sonu değil nihayetinde. Belki boşanınca daha iyi olacak sizin için sanki ucunda ölüm zulüm olacakmış gibi boşanmayı dert ediyosunuz.Tavrınızı koyun sağlam durun karşısnda beklemeyi de bırakın

Nedenlere takılmayın. Sonuca bakın. Artık boşanıyorsunuz. Bundan sonra olacak şeylere odaklananın. Yoksa ömür geçmez.

Sevgili arkadaşım,
yazılan tüm "senin kendine saygın yok, hala neden bu adamı istiyorsun" vb vb gibi acımasız yorumlara karşı, bil ki, hepsini hissedebilirsin. Tüm kötülüğüne rağmen düzenini bozmamak için boşanmak istemeyebilirsin, hatta hala seviyor da olabilirsin... hepsi olabilir. Çok benzer süreçten geçen biri olarak sana tek söyleyeceğim şey, bekle, sakinleş. Sakinleş ki mantığın ve kalbin aynı hizaya gelebilsin. Boşanmak her ne yaşanmış olursa olsun, kolay bir süreç değil. Kimisi kolay atlatır, kimi de bizim gibi daha içselleştirerek yaşar, bunu da kimse yargılayamaz. Kendine zaman tanı. Zaman tanı ki, burada söylenmek istenen ama biraz fazla ileri gitmiş yorumları, hem kalp hem de mantık gözüyle gör... bana dersen ki, "sen yapabiliyor musun", yanıtım : her zaman değil ama deniyorum. :)) dinlenmeye bak. bu konuda okuduğum tüm yazılarda hep aynı söylem var: boşanmak yas sürecine benzer. yasını tutun. henüz yasın bitmemişken kendini yorma. Anneciğine sağlıklar diliyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşsun. Ve emin ol, eğer ki annenin yanından çıkıp da adliyeye gidebiliyorsan, sen yazılanlar gibi güçsüz değil, aksine çok ama çok güçlü bir kadınsın. Yolun açık olsun...

çok şükür ki, biri iç ferahlatan bir yanıt verebilmiş...

Yargalamk degl kovuldum diye sizsiniz. İftira attı diyen sizsiniz mutlu paylaşım yaptı diyen sizsiniz zerre üzülmem byle biri için aşkımdan olsemmmm yinede gurur denen bişey var bizde sevdik terkedildik ağladık. Ama biri beni evden kovacak üzuluyorsn diyelm ama.niye beni aramadi degl arada acmamam lazm bence adam sizi bildiği için umursamyr zaten ne yapsma gelir diyor değeriniz kalmamış ki kendi degerinizi kendiniz bitiriyorsunuz

çok şükür ki, biri iç ferahlatan bir yanıt verebilmiş...

keske herkes empati kurabilse!
Belkide bu tarz aci yasamadiklari icin böyle sert „acimasiz“ yargi / yorum yapabiliyorlar.
Sende güzel motive edici yazmissin Keske Insanlar birbirini incitmeden kirmadan yorum yapsa...

keske herkes empati kurabilse!
Belkide bu tarz aci yasamadiklari icin böyle sert „acimasiz“ yargi / yorum yapabiliyorlar.
Sende güzel motive edici yazmissin ❤ Keske Insanlar birbirini incitmeden kirmadan yorum yapsa...
empati kurmak kolay bir iş değil, çalakalem yazmak ise en kolayı... sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…