• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma annemin ameliyatı :(

Ayrılmak çok zor seni anlıyorum belki de derin bir yalnızlık çekiyorsun ama hepsi geçici zamanla gecicek hep kendine böyle de ve atlatamazsan psikolojik yardım al. Ve şunu unutma belki de ondan ayrılmak senin için en iyisi olacak belki de hayal bile edemeyeceğin bir hayata sahip olacaksın. Hani bir söz vardır hayatında kötü olarak adlandirdigin olayların iyilik ve mutluluk getirmeyeceğini nerden bilirsinki. Bu bir süreç sen bunu yaşıyorsun ve zamanla biticek bunu unutma
İnşallah 🙏

Merhaba kk üyeleri
Biliyorum son zamanlarda benden sıkıldınız, Bi boşanamadın gittin diyorsunuz belki, öncelikle diğer konularda da bahsettiğim üzere boşanma benim tarafımdan istemilmedi, diğer konularımda da istemeyerek evimden ayrıldım, ve ağlayaya boşanıyorum üzerindeydi, 2 haftadır ailemin yanındayım, ben evden ayrıldıktan sonra daha doğrusu evden kobulduktan sonra eşimin 1 hafta içerisinde boşanma davası açması (bu cuma mahkemem var) ve bu süre içerisinde beni bir kere bile merak edip aramaması, ve duyduğum hakkımda yalan yanlış (evde yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor) ve bunun gibi sözler, evden ayrı oluşum, kendimi istenmiyor ve biran önce boşanılmak istenilen kişi olmak beni derinden etkiledi, annemin ameliyatına gelince, annem 5 ay önce bypass ameliyatı oldu, Allaha şükür iyi geçti, tabi bu süreçte de eşimden iyi zaman zaman annemin yanına sürekli gitmek istiyorum diye arabanın yaktığı yakıtın hesabını da yaptı, bu arada ikimizde çalışıyoruz ve maddi sıkıntımız yoktu, bunların hesabını yaparken, nitekim arkadaşlar annemin başka damar tıklandığında bugün tekrar annemi işleme aldılar ve ben bunları yazarken hastanedeyim annemin yanında refakatçi, kendimi çok yalnız hissettim, annemin işlem olduğunu biliyor ve bir geçmiş olsun araması yada mesajı yapması gerekmezmiydi, ben ona ihanet etmedim ki bu şekilde ayrılmayı hiç haketmedim, yani demem o ki kk üyeleri atlatamıyorum, ve ben böyle süreçler yaşarken eş kişisinin mutlu paylaşımları beni üzüyor, biliyorum dicek siniz ki bakma, ama elimde değil, çok yeni daha, yani kk üyeleri annemin böyle rahatsızlığı varken boşanma derdine düşmek çok mu önemliydi, ben annemin yanından çıkıp adliyeye gideceğim, böyle olmaması gerekiyordu, yani ben böyle olmasını gerektirecek bir şey yapmadım, ve bunları yazarken ağlıyorum, annem duymasın diye sesimde çıkaramıyorum, inansın göz yaşlarım içime akıtıyorum, çok üzülüyor çok etkilendim, geceleri sürekli çarpıntıyla uyanıyorum, kalp krizi geçiriyorum sanıyorum, uyumaya korkuyorum :KK43: neyse kk üyeleri öyle işte içimi dökmek istedim... İyi geceler, bana ve anneme dua edin, Allah razı olsun hepimizden...
Ne kadar iğrenç bir insanmış gerçekten. Anneniz hastayken nispet yapar gibi fotoğraf atmak, aramamak, beklememek... Dediklerinizde haklısınız. Yanlış yaptığınız nokta böyle pislik bir adam için gözyaşı dökmek. Annenize geçmiş olsun öncelikle. Lütfen annenizle ilgilenin sadece. Düşünmeyin onu. Arasa bile açmamalısınız zaten. Bu adam nefretten başka birşey haketmiyor.

Öncelikle annenize geçmiş olsun..sizin durumunuza gelecek olursak neden hala bi atak bekliyosunuz ki hala tiksinmediniz mi bu adamdan. Belli ki istemiyo sizi siz neden bekliyosunuz.Sanki gel dese gidecek gibisiniz kendinize saygınız olsun öncelikle siz kendinize değer verin ki karşıda ki değer versin güçlü durun hayatın sonu değil nihayetinde. Belki boşanınca daha iyi olacak sizin için sanki ucunda ölüm zulüm olacakmış gibi boşanmayı dert ediyosunuz.Tavrınızı koyun sağlam durun karşısnda beklemeyi de bırakın

Nedenlere takılmayın. Sonuca bakın. Artık boşanıyorsunuz. Bundan sonra olacak şeylere odaklananın. Yoksa ömür geçmez.

Sevgili arkadaşım,
yazılan tüm "senin kendine saygın yok, hala neden bu adamı istiyorsun" vb vb gibi acımasız yorumlara karşı, bil ki, hepsini hissedebilirsin. Tüm kötülüğüne rağmen düzenini bozmamak için boşanmak istemeyebilirsin, hatta hala seviyor da olabilirsin... hepsi olabilir. Çok benzer süreçten geçen biri olarak sana tek söyleyeceğim şey, bekle, sakinleş. Sakinleş ki mantığın ve kalbin aynı hizaya gelebilsin. Boşanmak her ne yaşanmış olursa olsun, kolay bir süreç değil. Kimisi kolay atlatır, kimi de bizim gibi daha içselleştirerek yaşar, bunu da kimse yargılayamaz. Kendine zaman tanı. Zaman tanı ki, burada söylenmek istenen ama biraz fazla ileri gitmiş yorumları, hem kalp hem de mantık gözüyle gör... bana dersen ki, "sen yapabiliyor musun", yanıtım : her zaman değil ama deniyorum. :)) dinlenmeye bak. bu konuda okuduğum tüm yazılarda hep aynı söylem var: boşanmak yas sürecine benzer. yasını tutun. henüz yasın bitmemişken kendini yorma. Anneciğine sağlıklar diliyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşsun. Ve emin ol, eğer ki annenin yanından çıkıp da adliyeye gidebiliyorsan, sen yazılanlar gibi güçsüz değil, aksine çok ama çok güçlü bir kadınsın. Yolun açık olsun...

Seni çok iyi anlıyorum, yaran çok taze Hayal kırıklığın yok büyük o sebeple böyle olman normal, çok haklısın... Yaralarını biz iyileştiremeyiz sadece biraz moral verebilirirz sana. Bu süreci yaşa “yasını” tut Ve şuna inan GEÇECEK...
Kendini oyalayacak bişeyler bulmaya çalış. Birde şanslısın çocukların yok, insan anne olunca kendinden çok onlar için üzülüyor...
Beterin beteri vardır diye kendini teselli etmeye çalış, mesela aldatılablirdinde, hemde yıllarca defalarca, aldatıldığın yetmiyormuş gibi güvendiğin adam sana hastalık bulaştırabilirdi... hastalanabilridi kötü bir hastalık çaresi olmayan... trafik kazası geçirip bazı uzuvlarını kaybedebilirdin gibi gibi....
Bende son bir kaç ay çok kötü bir süreçten geçtim geçiyorum, ama zamanla daha iyiye gidiyorum hamd olsun...
bu süreçte en önemli şeyin ilk önce sağlık olduğunu sonrada kendimin değerini anladım...
Geçecek zamanla geçecek kendini buna inandır... ❤
Allah içine ferahlık versin en yakın zamanda herşey hayırlısı ile gönlünce olur inşAllah ❤
çok şükür ki, biri iç ferahlatan bir yanıt verebilmiş...

Bi başkası bana anlatsa bende böyle tepki veririm, kimseye gidipte neden demiyorum zaten ç, sadece kendimce muhasebe yapıyorum, haketmediğim için konduramamak bu, bekara karı boşamak kolay misali, neyse, içimi dökmek için yazmıştım size yargılamak çok kolay geliyor,
Yargalamk degl kovuldum diye sizsiniz. İftira attı diyen sizsiniz mutlu paylaşım yaptı diyen sizsiniz zerre üzülmem byle biri için aşkımdan olsemmmm yinede gurur denen bişey var bizde sevdik terkedildik ağladık. Ama biri beni evden kovacak üzuluyorsn diyelm ama.niye beni aramadi degl arada acmamam lazm bence adam sizi bildiği için umursamyr zaten ne yapsma gelir diyor değeriniz kalmamış ki kendi degerinizi kendiniz bitiriyorsunuz

çok şükür ki, biri iç ferahlatan bir yanıt verebilmiş...

😊 keske herkes empati kurabilse!
Belkide bu tarz aci yasamadiklari icin böyle sert „acimasiz“ yargi / yorum yapabiliyorlar.
Sende güzel motive edici yazmissin ❤️ Keske Insanlar birbirini incitmeden kirmadan yorum yapsa...

😊 keske herkes empati kurabilse!
Belkide bu tarz aci yasamadiklari icin böyle sert „acimasiz“ yargi / yorum yapabiliyorlar.
Sende güzel motive edici yazmissin ❤ Keske Insanlar birbirini incitmeden kirmadan yorum yapsa...
empati kurmak kolay bir iş değil, çalakalem yazmak ise en kolayı... sevgiler.

Back
X