• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma annemin ameliyatı :(

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
886
1.437
113
Kocaeli
Merhaba kk üyeleri
Biliyorum son zamanlarda benden sıkıldınız, Bi boşanamadın gittin diyorsunuz belki, öncelikle diğer konularda da bahsettiğim üzere boşanma benim tarafımdan istemilmedi, diğer konularımda da istemeyerek evimden ayrıldım, ve ağlayaya boşanıyorum üzerindeydi, 2 haftadır ailemin yanındayım, ben evden ayrıldıktan sonra daha doğrusu evden kobulduktan sonra eşimin 1 hafta içerisinde boşanma davası açması (bu cuma mahkemem var) ve bu süre içerisinde beni bir kere bile merak edip aramaması, ve duyduğum hakkımda yalan yanlış (evde yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor) ve bunun gibi sözler, evden ayrı oluşum, kendimi istenmiyor ve biran önce boşanılmak istenilen kişi olmak beni derinden etkiledi, annemin ameliyatına gelince, annem 5 ay önce bypass ameliyatı oldu, Allaha şükür iyi geçti, tabi bu süreçte de eşimden iyi zaman zaman annemin yanına sürekli gitmek istiyorum diye arabanın yaktığı yakıtın hesabını da yaptı, bu arada ikimizde çalışıyoruz ve maddi sıkıntımız yoktu, bunların hesabını yaparken, nitekim arkadaşlar annemin başka damar tıklandığında bugün tekrar annemi işleme aldılar ve ben bunları yazarken hastanedeyim annemin yanında refakatçi, kendimi çok yalnız hissettim, annemin işlem olduğunu biliyor ve bir geçmiş olsun araması yada mesajı yapması gerekmezmiydi, ben ona ihanet etmedim ki bu şekilde ayrılmayı hiç haketmedim, yani demem o ki kk üyeleri atlatamıyorum, ve ben böyle süreçler yaşarken eş kişisinin mutlu paylaşımları beni üzüyor, biliyorum dicek siniz ki bakma, ama elimde değil, çok yeni daha, yani kk üyeleri annemin böyle rahatsızlığı varken boşanma derdine düşmek çok mu önemliydi, ben annemin yanından çıkıp adliyeye gideceğim, böyle olmaması gerekiyordu, yani ben böyle olmasını gerektirecek bir şey yapmadım, ve bunları yazarken ağlıyorum, annem duymasın diye sesimde çıkaramıyorum, inansın göz yaşlarım içime akıtıyorum, çok üzülüyor çok etkilendim, geceleri sürekli çarpıntıyla uyanıyorum, kalp krizi geçiriyorum sanıyorum, uyumaya korkuyorum :( neyse kk üyeleri öyle işte içimi dökmek istedim... İyi geceler, bana ve anneme dua edin, Allah razı olsun hepimizden...

Anneniz için çok geçmiş olsun diyorum öncelikle.Eşinizle bu kadar çirkinleşmişken neden hala beklenti içerisindesiniz? Bitti ama bunu kabullenmek istemiyor gibisiniz.Eşinizin olmaması sizi güçsüz,yalnız yapmaz.

Elbette zor bir süreç.Bittiğini kabul edip ayaklarınızın üstünde durmaya bakın.Güçlü olmaya çalışın.Ancak bu şekilde daha kolay atlatırsınız

Anneniz için geçmiş olsun.
Hala neden neden neden deyip duruyorsunuz.
Adam kovmus.
Adam iftira atmis
Adam adam değilmiş zaten.
Sen hala niye aramadi, geçmiş olsun demedi, bu süreçte boşanmak çok mu onemliydi diyorsun.
Kendinize saygınız olsun biraz.
Bi başkası bana anlatsa bende böyle tepki veririm, kimseye gidipte neden demiyorum zaten ç, sadece kendimce muhasebe yapıyorum, haketmediğim için konduramamak bu, bekara karı boşamak kolay misali, neyse, içimi dökmek için yazmıştım size yargılamak çok kolay geliyor,

Bi başkası bana anlatsa bende böyle tepki veririm, kimseye gidipte neden demiyorum zaten ç, sadece kendimce muhasebe yapıyorum, haketmediğim için konduramamak bu, bekara karı boşamak kolay misali, neyse, içimi dökmek için yazmıştım size yargılamak çok kolay geliyor,
Yahu adam değilmiş işte daha neyin bekara karı bosamasi kolay olayına getiriyorsunuz.
Kıymet verin kendinize diyorum.
Adam evden kovmus var mı ötesi ?
Adam olmayanlardan öyle ince davranışlar beklemeniz fazla hayalperest bir tavır değil mi sizce de ?

Merhaba kk üyeleri
Biliyorum son zamanlarda benden sıkıldınız, Bi boşanamadın gittin diyorsunuz belki, öncelikle diğer konularda da bahsettiğim üzere boşanma benim tarafımdan istemilmedi, diğer konularımda da istemeyerek evimden ayrıldım, ve ağlayaya boşanıyorum üzerindeydi, 2 haftadır ailemin yanındayım, ben evden ayrıldıktan sonra daha doğrusu evden kobulduktan sonra eşimin 1 hafta içerisinde boşanma davası açması (bu cuma mahkemem var) ve bu süre içerisinde beni bir kere bile merak edip aramaması, ve duyduğum hakkımda yalan yanlış (evde yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor) ve bunun gibi sözler, evden ayrı oluşum, kendimi istenmiyor ve biran önce boşanılmak istenilen kişi olmak beni derinden etkiledi, annemin ameliyatına gelince, annem 5 ay önce bypass ameliyatı oldu, Allaha şükür iyi geçti, tabi bu süreçte de eşimden iyi zaman zaman annemin yanına sürekli gitmek istiyorum diye arabanın yaktığı yakıtın hesabını da yaptı, bu arada ikimizde çalışıyoruz ve maddi sıkıntımız yoktu, bunların hesabını yaparken, nitekim arkadaşlar annemin başka damar tıklandığında bugün tekrar annemi işleme aldılar ve ben bunları yazarken hastanedeyim annemin yanında refakatçi, kendimi çok yalnız hissettim, annemin işlem olduğunu biliyor ve bir geçmiş olsun araması yada mesajı yapması gerekmezmiydi, ben ona ihanet etmedim ki bu şekilde ayrılmayı hiç haketmedim, yani demem o ki kk üyeleri atlatamıyorum, ve ben böyle süreçler yaşarken eş kişisinin mutlu paylaşımları beni üzüyor, biliyorum dicek siniz ki bakma, ama elimde değil, çok yeni daha, yani kk üyeleri annemin böyle rahatsızlığı varken boşanma derdine düşmek çok mu önemliydi, ben annemin yanından çıkıp adliyeye gideceğim, böyle olmaması gerekiyordu, yani ben böyle olmasını gerektirecek bir şey yapmadım, ve bunları yazarken ağlıyorum, annem duymasın diye sesimde çıkaramıyorum, inansın göz yaşlarım içime akıtıyorum, çok üzülüyor çok etkilendim, geceleri sürekli çarpıntıyla uyanıyorum, kalp krizi geçiriyorum sanıyorum, uyumaya korkuyorum :( neyse kk üyeleri öyle işte içimi dökmek istedim... İyi geceler, bana ve anneme dua edin, Allah razı olsun hepimizden...
Hayatin alt ust oluyor dayan sıkı durr belki alti üstunden daha iyidir.Agla evet icini bosalt ve ac gözlerini nasil bir adamlaymissin gör mantikli dusunmeye baslaman yakindir.Esinizde simdi sahnede ama inecek sira size gelecek ama inanin bu size bagli.Hayat guzel anneniz ins iyilesecek en azindan sacinizi oksayacak bir el ustunuzde olacak sizde artik varliginizin hakkini verin.Ne kadar zor olsada sizi istemeyen birinden vazgecin.Her sey guzel olacak özgûr kalacaksiniz her gun acaba yarin ne olacak ya da yarinlarda ne olacak demeyeceksiniz.Asalanmayacak,cimri,dusuncesiz bir adamin yaninda yer almayacaksiniz.Olumlu dusunun biraz ya

Siz böyle düşünmeye devam ederseniz bu evliliğin travmasını birkaç yıl atlatamazsınız. Neden ben ,neden hala bunlar oluyor, neden yanımda değil ,neden neden neden...

demenin bir faydası yok zaman ileri işler geriye değil. Şu an annenize odaklanın. Yavaş yavaş alışkanlıklarınız değişecek şu an her şey çok yeni o yüzden bu kadar canınınız yanıyor bu da geçecek

Annenize çok geçmiş olsun.
Siz henüz tiksinme aşamasına gelmemişsiniz. Ben çok çabuk gelirim insanlar bende kredisini bitirdiğinde ama siz zannediyorum daha geniş gönüllüsünüz.
Şöyle bir gözlerinizi kapatın ve geleceğinizi düşünün. Mutlusunuz, istediğiniz zaman istediğiniz yerdesiniz. Size denk bir insanla ilişkiniz var.
Şu an özür dileyerek yazıyorum amacım kırmak değil ama ayrılmanın adabını çözememiş, sizi paçavra gibi atmış üstüne kendini haklı çıkarmak için iftiralara ve karalamalara başvurmuş o adam geliyor, size dokunuyor. Tiksinmez misiniz? Yüzünüz buruşur, istemezsiniz böyle birini hayatınızda.

Adam size büyük bir iyilik yapmış, kısa sürede çapını göstermiş. Size düşen toparlanmak, mutlu olmak bundan sonra. Ayrılık acısı geçer, ne ilk boşanansınız ne de son. İnşallah ileride denk bir insanla bir yastığa baş koyarsınız.

Merhaba kk üyeleri
Biliyorum son zamanlarda benden sıkıldınız, Bi boşanamadın gittin diyorsunuz belki, öncelikle diğer konularda da bahsettiğim üzere boşanma benim tarafımdan istemilmedi, diğer konularımda da istemeyerek evimden ayrıldım, ve ağlayaya boşanıyorum üzerindeydi, 2 haftadır ailemin yanındayım, ben evden ayrıldıktan sonra daha doğrusu evden kobulduktan sonra eşimin 1 hafta içerisinde boşanma davası açması (bu cuma mahkemem var) ve bu süre içerisinde beni bir kere bile merak edip aramaması, ve duyduğum hakkımda yalan yanlış (evde yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor) ve bunun gibi sözler, evden ayrı oluşum, kendimi istenmiyor ve biran önce boşanılmak istenilen kişi olmak beni derinden etkiledi, annemin ameliyatına gelince, annem 5 ay önce bypass ameliyatı oldu, Allaha şükür iyi geçti, tabi bu süreçte de eşimden iyi zaman zaman annemin yanına sürekli gitmek istiyorum diye arabanın yaktığı yakıtın hesabını da yaptı, bu arada ikimizde çalışıyoruz ve maddi sıkıntımız yoktu, bunların hesabını yaparken, nitekim arkadaşlar annemin başka damar tıklandığında bugün tekrar annemi işleme aldılar ve ben bunları yazarken hastanedeyim annemin yanında refakatçi, kendimi çok yalnız hissettim, annemin işlem olduğunu biliyor ve bir geçmiş olsun araması yada mesajı yapması gerekmezmiydi, ben ona ihanet etmedim ki bu şekilde ayrılmayı hiç haketmedim, yani demem o ki kk üyeleri atlatamıyorum, ve ben böyle süreçler yaşarken eş kişisinin mutlu paylaşımları beni üzüyor, biliyorum dicek siniz ki bakma, ama elimde değil, çok yeni daha, yani kk üyeleri annemin böyle rahatsızlığı varken boşanma derdine düşmek çok mu önemliydi, ben annemin yanından çıkıp adliyeye gideceğim, böyle olmaması gerekiyordu, yani ben böyle olmasını gerektirecek bir şey yapmadım, ve bunları yazarken ağlıyorum, annem duymasın diye sesimde çıkaramıyorum, inansın göz yaşlarım içime akıtıyorum, çok üzülüyor çok etkilendim, geceleri sürekli çarpıntıyla uyanıyorum, kalp krizi geçiriyorum sanıyorum, uyumaya korkuyorum :KK43: neyse kk üyeleri öyle işte içimi dökmek istedim... İyi geceler, bana ve anneme dua edin, Allah razı olsun hepimizden...
Anneniz için çok geçmiş olsun öncelikle. Siz biz fazla büyütüyorsunuz içinizde bu olayı. Ben de boşanmış biri olarak yazıyorum bunu. Ki ben annemi kaybettim evliliğimin en cehennem zamanları da bu zamanla birleşti. Annem vefat edeli 4 ay olmusken ailesi ile bir olup agzıma s. lar resmen. Dayanamadım evden ayrıldım. Annem vefat etmişken bide bu boşanma acısıyla ıgrastım yani inanın hayatta neler neler var. Beterin beteri var, bakın cok şükür anneniz hayatta inşallajj sağlığına da kavusucak. Adam bosanma davası acmıl old.eşinin annesine gecmiş olsun demez heralde, acıkcası ben aramasını da beklemezdim.ben dava actıgımın eşimin annesi hastanede olsa aramazdım da, benden uzak Allaha yakın olsunlar derdim. Bi bırak düşünmeyi yaa kolay değil biliyorum amaa imkansız değil.

Bence artık onu düşünme , şeytan görsün yüzü , insan değilmiş , karekter sahibi hiç değilmiş bence kurtulduğuna sevin her bitiş yeni bir başlangıçtır henüz genç bir kadınsın
Yeni bir hayata odakla kendini , anne de geçmiş olsun

Böyle bir adamdan geçmiş olsun dilemesini beklemeniz büyük hata. Bu arada nerden biliyor annenizin hastanede olduğunu?
Bu günler geçecek daha cok yeni olduğu için canınız yanıyor her ayrılık uzer insani kolay değil o kadar emeklerle evleniyor insanlar.
Güçsüz durmayin ve neden neden diye sorgulamayın öncelikle.
Bu adam boyle malzeme ortada. Sizi evden kovmuş dava açmış mutlu mesut rakılı story atıyor. Siz güçlü olmalısınız. Kendiniz için olmasa bile anneniz içinn
Annenize geçmiş olsun Allah şifa versin insallah

Bunlar birer sinav. Sabredin dua edin. Annenizin sağligina odaklanin, boşanmak zor evvet ama hiç aramamasi filan bir daha hayatinda istemiyor belli. Akişina birakin allah iyilerle beraber zalimlerin karşisindadir

Bu benim yaşadıklarına çok ama çok benziyor .kadın da olabilir bunun sebebi ...özelliklerde anlaşmalı olsun deyip hemen biran önce bitmesi için ugrasirsa .. s
essizce ve sabırla bekleyin bakalım

Boşanma döneminde bazı çiftler aykırı söz ve davranışlar sergiliyor eşinizde onlardan biri
Demek ki adamın aslı bu

Adam senden vazgeçmiş ve seni istemiyor bu beklenti niye hala. Bence bunu kabullenmelisin artık o dediklerini sana değer verseydi yapardı demek ki değer vermiyor ve biran önce kurtulma derdinde. Bence sen de artık ondan bir şey bekleme üzülen sen olursun boşan ve önüne bak

Sızın kendınoze saygınız yokkı onun sıze olsun emınımkı sız agladıkca bıseyler bekledıkce o sızı hıc takmıcak. Erkekler kaybettıklerıne uzulurler bunuda sız aglamadan onu takıp etmeden gayet mutlu ve kendıze guvenlı bı sekılde yasarsanız ozaman kaybettıgını anlar ozaman pısman olur etrafınızda doner ve sızde bu ayrılıgı ozman kabullenırsınız. Cogu ınsan boyle kendını umursamayana kaybettım gozuyle bakar pısman olur gıden kısı kalan kısıde karsıdakının pısmanlıgını gorene kadar uzulur suan sızı umursamadıgı ıcın sızın aklınız onda pısmanım dese bıter o ıcınızdekı uzgunluk. Ama tabı bıde hayat amacı tek kocası olan tıpler var kocası olsun baska hıcbısey olmasın modundakıler oyleysenız uzulmeye devam edersınız

Sana gecmis olsun dese ne olacak? Ne faydasi var sende onune bak annesi hasta dur bosanmayi erteliyim diyecek biri zaten degil karaktersizmis sizde kendi hayatiniza bakin gerekirse detek alin haketmedim demenin bir faydasi yok adam istemiyor bunu kabullenin

Öncelikle, annenin sağlığına odaklan.

Eşine gelince. Sevmemiş seni. Ya hiç sevmemiş ya da sonradan sevgisi bitmiş. İnsan düşman olsa böyle davranmaz. O yüzden yoluna bak. Sorunun cevabı bu: sevilmiyorsun. Çok üzgünüm inan ama bu gerçeği kabullen artık. Yoksa sen de hasta olacaksın.

Geçmiş olsun.

Hala eşinizle barışmak istiyorsunuz. Küçük bir etkileşim ya da yaşanan bu zor durumun üstesinden birlikte gelmenizin her şeyi askıya alacağını ya da iyileştireceğini umuyorsunuz bence. Ummayın. Bitti.

Bana şöyle yapmalı, böyle yapmalıydı diyeceğiniz şeyler "normal, olması gereken şeyler" ama sizin evliliğiniz malesef normal seyrinde devam edemedi ki nihayete eriyor. Umarım normal, merhametli, vicdan sahibi bir insanla karşılaşırsınız 🙏

Back
X