Boşanmış Ve Kızı Olan Bir Adamı Sevmek

Normal değil, hastalıklı düşüncelerdesin.Adamin kizicsevecek tabi canı ciğeri kızı! Kızından nasıl ayırırım peşindesin. Eski karısının estetiksiz fotoğraflarını adama atacağım ne mdjdjfjf ! ay ne tarz insanlar gorecegiz daha umarım o adam yolunu ayırır seninle,psikoloji destek al,asaglik kompleksinden kurtul

Anlattıklarınız karşı tarafın sorunu değil sizin kendinizle ilgili sorununuz. Adam kızını tabi ki çok sevecek bir babanın kızını sevmesi neden sizi ezip garip duygulara sokuyo kendinizi sorgulayın ve en önemlisi profesyonel destek alın. Kendinizle barışık olun. Bir başkasının maddi geliri sizi neden ezik psikolojisine sürüklüyo ?

Ay okurken rahatsız oldum. Hiç normal bir psikolojide değilsiniz. Sizi kandıran oyalayan biri yok. İstemiyorsanız İlişkiye devam etmeyin. Adam kartları açık oynamış. Kızına eşine merak eder de herkes bakar ama bu kadar takıntılı olmanız kıskanmanız vs. hiç normal değil.

Siz kendinizi bile isteye mutsuzluga mahkum ediyorsunuz farkindamisiniz?

Çocuğunuz olmasını istiyorsunuz adam istemiyor
Çocuğunu kıskanıyorsunuz
İki taraf içinde en sağlıklısı bu ilişkiyi bitirmek

Kızı şımarık değil sadece standartları yaşamına yansıyor, varlıklı diye insanların ayrıştırılmasini çok yanlış buluyorum. Baştan aşağı kişilerden bağımsız kendinizle ilgili çözmeniz gereken konular var. Benim erkek arkadaşım bosanmis biri 8 yaşında bir oğlu var. Çok çok ilgili bir ebeveyn. 3 yaşındayken bosanmislar. Çok seviyoruz birbirimizi oğluyla Belki küçükken tanıdı beni 5 yaşındaydı henüz onun etkiside çoktur. Hiç bir sorun yaşamadım 3 yıl olucak diğer ay ilişkimiz başlayalı . Evlenirsek evimde odası olur istedigi zaman gelir kalır bir gün ah demem.

Allah adamı ve kızını sizin gazabınızdan korusun diyorum ben.

bu okuduklarim gerçek mi
ayrılın ve bir psikolojik yardım alın. kızını kiskanmaniz,eski esini takip etmeniz, estetiksiz haline takilmaniz vs hic sağlıklı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…