- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Bence sizde çok takintilisiniz. Birçok kisinin kocasi benimkide dahil durup dururken dudaklarina yapismaz. Cunku insanlarin tek derdi şehvet değil. Çok ciddi problemleri var herkesin.Sizce normal bişi mi hanımefendi ben evliliğimde sabırlı sahip çıkan bi insanım büyük olaylarında çözümlerim hemen kocamda aslında ilişkisinde çok mantıklı biri ama tek derdim artık evet sevişmiyor olmamız git gide uzaklaştı artık kanka gibiyiz yA da iki yabancı aşk bitti sevgide uçuyor onun bu anlamsız takıntısı yüzünden
Başkalarına gözü kaymamı her hafta alışveriş merkezlerinde penti kadın çamaşır mağazasında naylon çorap giyiyor die kadınlar orda kendine pembe penti artık çıkarmış ayrıca sürekli öyle video izlerken yakalıyorum.. arkadaşlar çok üzgünümValla hemen boşanın diyemiycem çünkü yuva yıkmak kolay değil. Ayaklarınızdan tiksindirseniz mesela, ne biliyim ayaklarınıza bakım yapmayın. Öyle yapsanız başka kadınların ayaklarına gözü kayma ihtimali var mı? Olmadı terapiste gidin, düzeltirse o düzeltir. Yine aynıysa boşanırsınız çünkü hakkaten mide bulandırıcı
Olmuyor ki en başlarda beni beğenmediğini istemediğini hatta gay olduğunu sandım ama iş bambaşkaymış... ben yoruldum hayatŞey diyin mesela emrediyorum bugün normal sevişcez sjdsh
O neymis oyle ya cahil Kaldm :/
ağzıma içeyi doğru mu okudum ordaki 'ç' harfi 'Ş' değil di mi?
Şey diyin mesela emrediyorum bugün normal sevişcez sjdsh
Hahahah Allah iyiliğini versin ataşli hetakipteyim bu nasıl bir konu ataşlı ataşlı :)))
EDİT : KONUYA İNANMADIM
Dedikleriniz çok doğru daha neler neler var hani normal bi insan için bi yerden sonra dayanılmaz geliyoreşiniz ayak fetişistinin ötesinde bir 'köle fetişisti'
böyle birini tanımıştım.
çok iyi bir bilgisayar uzmanıydı ve 'sahibe' diye seslendiği kadınların köleliğini yapıyordu.
onlar için çalışıp, ihtiyaçlarını karşılıyordu.
'önüme bir kap yemek koysan yerim, istersen tasmayla dört ayak üstünde yaşarım, yerde uyurum' falan diyordu ve sahibesine yapıyordu.
çok ilginç bir şey gerçekten.
daha fazla bilgi edinmek isterdim ama ortadan kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?