- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 42
- Konu Sahibi Hayatzor24
Kocan da o kafa, kv de o karaktersiz oğul olduktan sonra çooook gelin değiştirir. Sen hayatına devam et,tedavini ol,önüne bak. Allah iyi insanı mutlaka karşına çıkarır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ne guzel guzel bir hayat kur kendne tabiki hemenn toparlanamazssin ama dik dur emin o kaynananda kocanda hakketigni yasar :)Amin canim çok tessekur ederim Rabbim cumlemize guzel hayat nasip etsin
Hayir cocugum yok
Merhaba kizlar, (Kusura bakmayin yanlislik olursa fransadan geldim )bende size yine gundemde olan problemlerden birtanesi olan kayinvalide problemim anlatmak istiyorum. . Aslinda çok uzun ..
Kizlar fransada oturuyordm dogumà buyume orda tanistim esimle 1 sene ciktik sonra nisan sonra dugun
En basta basladi problemlerimiz ama hep altan alan taraf oldum olsun insanlik oldumu hem esimi de seviyordum. .
Kizlar benim esim onceleri çok iyiydi iyi davraniodu sevdigini gosteriordu
Ama bastan annesi sevmemis bni neden bilmiyorum turkleri pek sevmezlermis tuhaf oda ayri konu ama diyecegim o ki su an bosaniyoruz esimle.Iki senelik bir evliligimiz oldu o surecte çok aci cektim
Ailesiyle yakin oturmuyoruz ama onlara gittigimizde 2 3 hafta kaliyorduk ve o surec cehennem gibiydi
Her firsatda kayinvalidem laf sokuyordu asagliyordu bni esim hiç birsey demezdi hiç te demedi kadin bni aglatiodu artik onlara gidemiodum panik atak olmussun
Esim bnimle ilgilenmiyor oraya ailesine gittigimizde bir degisik oluyor kayinvalidem iftira bile atti bana demedim seyleri dedi yaa bana dediki seni oglumdan ayiracam goreceksin benim icin çocuk oyuncagi ben oglumu senden fazla taniyorum dedi
Herseferinde onu opuyor yanimda gelin begeniyor kiz gosterior esime bak su kizin bacaklari nasil guzel mi
Sonrada ben kiskanc oluyorm..surekli kayinvalidem oturuyor oglunu yaninda surekli bizle gelir ve oglunu alir alis veris yaparlar ben onlari magzanin onunde beklerim olur olmadi yerde boyuna opération sonrada kiskanma der beni kovdu kac kere ve inadina gitmedim
Bunu esimle paylastim ama esim kesinlikle mudahele olmadi senin problemin beni baglanmaz dedi
Kizlar o kadar seyler olduki kadinin sesini duydummm an bogazim dugumlenior. Okadar psikolojimi bozdular ki su an bir terapiste tedavi goruyorum. Esime kac kere anlattim soyledim ama hiç bir sey yapmadi
Ve gittikce tartismalarimiz buyudu geceler uyuyamaz oldum o bnm esim halden anlar sandim hiç halden anlamiom. Surekli agliyordum bilemk istemiodum ben ne yaptim bu eziyetleri Hak etmek için diye her seferinde birsey dedigim zaman defol memnun degilsen defol git hep kovuyodu beni bn ona sikayet etmedim hani kendisi esim ya arkadasim care olur dinler diye ama hiç bir zaman gozyaslarimi dindirmedi sonradan ilgi de gostermiodu bagirip cagiriordu surekli ben onunla mutlu olmak istedim sadece esimi asik oldukda evlendil ki gelinlik bile almadilar kendileri almislar bnde giydim ama hiç begenmemistim. Mutsuzdum
Isterdim ki beni korusun kollasin sorsun ne alip veremedigin var esimle diye ama kortungundan olsa gerek demedi
Ve gittikce tartismamiz artti ve artik onun bnim icin bisey yapmamasi supheye dustum artik bni sevmioyordu ilgi ve sevdigini belli etmiyordu aksine
Bu arada ailem gecen sene temmelli donus yaptilar 1 sene oluyor kardeslerimle beraber ve temmuz 2015
Kardesimin dugunune geldim esim yine alakasiz sen git de ozleyim seni biraz dedi bn gidip gitmemekle kararsizdim bana sen git ben 15 güne kadar gelecem dedi isleri yuzunden ve gidis o gidis 3 hafta boyunca ne aradi ne sordu ucak indimi geldin mI hiç biseyyyyy
Yine ben yazdim ona ne yazmion canim ya fln ozlemion mu bni ozlemiom dedi sen gittin kafam dinledi kimse sikayet etmio annemi ben yalniz devam etmek istiyorum seni eskisi gibi sevmiyorum dedi oysa ben onun için ne eziyetlere katlandim ne aci ben yalniz yasamak istiyorum boyle daha iyiyim dedi telefondaa ve bitti birdaha ne aradi ne sordu sonra adres istedi iste bosanma için beklettirdik ve ben çok hasta oldum sonradan sevmemis dedim zaten annesi de diomus at gitsin anne bulnmaz ama es bulunur bana bile dedi ben cocuklarimi oyle yetistirdim kimsenin kahrini cekme sikinti mi var Sal gitsin zaten seviodu bni isabet olmus halay cekiordur ama onunda kizi var. .
Ve en son adres almak için tekrar yazdi bana 6 ay sonra ve ona sordum beni sevdin mi sevdim dedi ama simdi sevgi yok dedi inanmiyorum sana seven kisi esini ortada koymaz kotuuu kollar sana sevgim biteli ama ne oldu ben sana ne yaptim dedim ozledin mi dedin ozlemedim gayet mutluyum ama seni dusunuyorum arada ama sayfayi kapatmak lazim ama bilki seni sevdim ve tartismalar yuzunden sogudum
Ama sende bisey yapmadin mutlu olmamiz için cabalamadin dedim ben ondan bni korusun kollasin sevsin istedim baska bsiey istemedim
Ama bana verdigin hediyeler hala bnde atmayacam dedi iste ama o bnim icin bisey yapmadi çok sevdimde evlendim keske cabalasaydI seni unutmayacam sende unutma dedI iste sana bisey olursa çok uzulurum dedi seni gercekten xok sevdim dedi dedimki bana inanmismiydim ailen bana eziyet edior deyince inanmistin ama neden bisey demedin bilmiyorum bence soyleseydi bu durumda olmazdik .. su an bosaniyoruzz iste ..ben hep inu suclamiyorum bnde de var suc
Keske kafasini agritmasaydim ama ne yapim sorunu cozebilecek oydu cunku .
Çok üzgünüm ve birden kendimi turkiyede buldum esyalarim orda
Bunada çok sukur ..
Kizlar ne dusunuyorsunuz
Bn su an 24 "esim" 28 yasinda
Psikolojik olarak çokuk durumdayim
Ha bide ben bsiey yapmadim sana dedi hep yardim etim sana evde dovmédia
Hersey yardim degildi ki keske etmesiydi ve sahip ciksaydI ama pisman degilmis bana yasatiklarindan
Insallah yasadigimi yasa sonra bni anlarsin dedim
Kizlar, iyi aksamlar esim tekrar yazdi
Neden beni koruyup kollamadin dedim bana neden sahip cikmadin neden tavrini koymadin mutlulugumuz icin oysa ben senin için o kadar seylere katlandim seni sevdigimden.
Oda bana dediki nerden biliorsun bisey demediimi sen yoktun dedigimde
Biktim annemle senin aranda kalmaltan
Ikiniz de bni deli ediyordunuz
Sende beni anla ailemi birakamazdim dedi
Beni artik sevmedigini soyluyor bu sebeplerden oturu artik yalniz olmak istiyormus beni artik sevmedigini soyluyor ama unutamiyormusda hediyelerimi sakliyormus ben seni çok sevdim dedi
Anlamiyorum sevgi by kadarmi basit
Bnde ona okadar fedakarlik yaptim bir inSan neden gormezki aciom kendime
Sevdim diyor ama inaniyim mi bilmiyorum
Sizler ne dusunuyorsunuz ?
simdiden tessekur ederim ❤