ben bir süre acaba kendimi çimdiklesem uykumdan uyanır mıyım kabus mu bu modunda dolandım ve kimseye söylemedim ama bir kaç kez çimdiklediğim oldu kendimi,denedim belki diye ama benim sadece boşanma değil birkaç şey ardı ardına geldi ve kızım daha minnacık bebekti.çevreyi hiç düşünme,o kadar çok yaşanıyor ki artık malesef çok da yadırganmıyor,istediklerine detay girersin istediklerine anlaşamadık der geçersin.benim tecrubelerime göre boşanmak gerçekten mutsuz bir evlilikten daha zor değil,hatta omuzlarından kalkan yükü hissediyorsun,tabi ki boşanma sonrası yaşamını idame edebileceğin olanakların varsa aile,iş vs gibi.şartlar çok iç açıcı olmasa da sonradan kendi kendine yürümeye başlayan çok kadın hikayesi biliyoruz tabi.çocuğun hayat arkadaşın gibi bişey oluyor zaten ,ondan güç alıyorsun.umarım hayırlısı olur sizin için,ayrılsanız da çocuğunuza iyi ebeveynler olursunuz inşallah..evlilikler gerçekten bir kaosa giriyor bazen ve tek çare boşanma oluyor çünkü adım atacak yer kalmamış gibi bişey bu durum.benim öyle olmuştu.şimdi çevremdekiler bebeğim de küçük olduğundan ve medeni şekilde ayrıldığımız için ileri de tekrar bir araya geliriz dye düşünüyorlar,tabi yaşadıklarımı ben biliyorum..herşeyin hayırlısı inşallah