• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Zaten pek uzun bir evlilik değilmiş hamilelik de yalnız geçmiş aşk keyif birliktelik pek yokmuş galiba tek fark bir çocuk sorumluluğu olmuş hayatınıza . Tecrübe dediğin biraz sorumluluk olarak ağır olsada artık o çocuğun sorumluluğu büyümesi eğitimi terbiyesi sağlığı sizden sorulacagi için siz bir anne evladından daha ziyade artık ayaklarınız üzerinde durup geçim derdine düşmeniz gerektiği için çalışıp cabalayip yaşamak durumundasınız .Size lüks yani duygusal boşluk vs dediğiniz .

Geçte olsa aklım başıma geldi ve fiziksel psikolojik şiddet gördüğüm evliliğimi bitiriyorum bebeğim 2 aylık çok korkuyorum çocuğu da istemiyor ailemin durumu iyi şu an bir işim yok nasıl olacak süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir haftadır ailemin evindeyim ve şikayetçi oldum yarın dava açacağım şu an kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum ilerleyen süreçlerde tökezler miyim psikolojim bozulur mu yalnız hissetmekten korkuyorum çünkü hamileyken bile yalnızdım. Tecrübesi olan arkadaşlar nasıl bir süreç bu süreç
Psikolojimiz evlilik sürecinden daha bozuk olmaz. Biraz zaman tanıyın kendinize. Daha sonrasında çalışır ailenizle gül gibi geçinirsiniz

Hakkım olduğu için almak için uğraşacağım tabi ki ama olmazsa da üzülmem maddi konuda bir sorunum yok sadece düzen normal hayata dönerken zorlanır mıyım toplumsal baskı gibi korkularım var
Sana laf soylemeye kalkana , yasina fln bakmadan okkali cevaplar verip bir iki bozarsan zaten bu kulaktan kulaga yayilir ve kimse yuzune birsey soylemeye cesaret edemez. Arkandan sabaha konussalar ne yazar.
Bundan sonra artik biraz deliyi oynacaksin ki geri dursunlar . Sacma sapan akillarina ilk gelini gelip soylemesinler sana .

Israrla böyle adamları baba yapıp boşanmak mı gerekti ki ?
Eski konularınıza baktım bu adam nişan sürecinizden bu zamana kadar ailesi ile birlikte sizi üzüp yıpratmış, hakaretler etmiş yetmemiş sizi babanızın evine bile bırakmakla tehdit edip durmuş.
Niye tekrar bir çocugu daha bu saçma evliliğe alet ediyorsunuz ki
Daha önce düşük bile yapmışsınız ve size merhametsizce davranıp durmuş.
Böyle bir adam zaten baba olmayı haketmemiş.
Bu arada tabiki boşanın bu pislikten.
Ama öyle deme çocuk olursa düzelir teorisini denemiş belli ki neyseki ikinci çocukla düzeliri duymadi

Toplumsal baskı siz izin verirseniz olur. Hayır demeyi öğrenin, bir kere yaptınız mı gerisi gelir. Kimseye ezilip büzülmeyin, gerektiği yerde tersleyin. O kırılmasın bu gücenmesin derseniz ezerler. Zengin bile olsanız hakkınız olanı alın. Avukat ne diyorsa onu yapın. Ben yerinizde olsam aile evinde kalmam, çocuğumla yeni ev ayarlarım. Maddi durumunuz iyiymiş, yardım lazımsa yardımcı tutun ya da anneniz gelsin ama kendi evinizde yaşayın. Siz artık çocuğunuzla başka bir ailesiniz. Ne kadar o evde büyüdüyseniz kendi evinize düzeninize alıştınız.
Ailemin evi 6 odalı ve annem babam kardeşim tek yaşıyorlar eski odama döndüm bebeğim için bile oda var. İleride fikrim değişebilir ama burada hiçbir eşya alamadan çıkmama rağmen o evden ailem bebeğim için baştan aşağı bir düzen kurdu hemen 3 gün içerisinde o konuda çok şanslıyım Allah’a şikürler olsun 🙏🏻 Evet haklısınız belki ileride özlersem düzenimi ayrışmak istersem ailem yine destek olur diye düşünüyorum

Geçte olsa aklım başıma geldi ve fiziksel psikolojik şiddet gördüğüm evliliğimi bitiriyorum bebeğim 2 aylık çok korkuyorum çocuğu da istemiyor ailemin durumu iyi şu an bir işim yok nasıl olacak süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir haftadır ailemin evindeyim ve şikayetçi oldum yarın dava açacağım şu an kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum ilerleyen süreçlerde tökezler miyim psikolojim bozulur mu yalnız hissetmekten korkuyorum çünkü hamileyken bile yalnızdım. Tecrübesi olan arkadaşlar nasıl bir süreç bu süreç
keşke böyle kötü giden bir evliliğe bebek getirmeseydiniz

umarım bundan sonra güzel olur

bol şans

Back
X