- Emoji Skoru
- 987
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi PinkysDream
Niyeyse bana gay’miş gibi geldi. Rol yapmış evlenmiş kendini kamufle etmiş şimdi zoraki sürdürmeye çalışmış kendince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seks suresi için kocamı boşamam. Bu kadar basit değil ve olmamalı kaldı ki konu sahibinin evlenmeden aktif cinsel hayatı var dikkatinizi çekerim.O zaman sizde Boşanın bence
6-7-10 normal olarak kabullendirildiyse size de.
Nesi normal.
Ya kime göre neye , göreSeks suresi için kocamı boşamam. Bu kadar basit değil ve olmamalı kaldı ki konu sahibinin evlenmeden aktif cinsel hayatı var dikkatinizi çekerim.
Ha bence de boşansın böyle basit şeylerde yolda bırakan insan yarın ciddi bir sorunda hayli bırakır şimdiden herkes yoluna baksın. Allahtan şükür çocukları yok
Çok koşmayın bence peşinden, şımarmış eşiniz.Gitsin damda uyusun isterse umursamayın ama evinize dönün.Mesafe koyun konuşmayın.Kadın evini terketmez neden düzeninşzi bozuyorsunuz ki? Hayatınıza o yokmuş gibi devam edin düzelir.Bilmiyorum bende 20yaşında degilim .30 kadın 40erkek mutlu birçok çift var ben yaşa takılmamıştım cünkü sevgiliyken farklı hallerini gösterdi.
Böyle bişey olablrmi gerçekten?peki kendi farkında olmadan kendine bile itiraf edemiyo olablrmi böyle bişey varsa?cünkü böyle bişey varsa kendine bile itiraf edebilicek birisi degil.Niyeyse bana gay’miş gibi geldi. Rol yapmış evlenmiş kendini kamufle etmiş şimdi zoraki sürdürmeye çalışmış kendince
Hani biz evlenmeden önce bu durumu görmedin mi demiyor muyuz bu insanlara??? Başka konu olunca Nişanlanmadan evlenmeden bellidir zaten diyoruz. Konu sahibin aktif cinsel hayatı var dolayısıyla bu konu da bellidirYa kime göre neye , göre
size göre basit bir meseledir başkasına göre olmazsa olmazdır . Siz mutluysanız daim olsun .
Evlenmeden önce böyle degildi işte.Evlenince 180derece değişti.Hani biz evlenmeden önce bu durumu görmedin mi demiyor muyuz bu insanlara??? Başka konu olunca Nişanlanmadan evlenmeden bellidir zaten diyoruz. Konu sahibin aktif cinsel hayatı var dolayısıyla bu konu da bellidir
Bir avukata danışabildiniz mi ?Evlenmeden önce böyle degildi işte.Evlenince 180derece değişti.
Dün beni aradı.Anlaşmalı boşanmadan önce çift terapisi önerdi son kez.Henüz cevap vermedim.Bir avukata danışabildiniz mi ?
Evlendıkten sonra değişen çok insan varHani biz evlenmeden önce bu durumu görmedin mi demiyor muyuz bu insanlara??? Başka konu olunca Nişanlanmadan evlenmeden bellidir zaten diyoruz. Konu sahibin aktif cinsel hayatı var dolayısıyla bu konu da bellidir
evlenmelerinin üstünden de uzun yıllar geçmiş dğeil kiHani biz evlenmeden önce bu durumu görmedin mi demiyor muyuz bu insanlara??? Başka konu olunca Nişanlanmadan evlenmeden bellidir zaten diyoruz. Konu sahibin aktif cinsel hayatı var dolayısıyla bu konu da bellidir
İkinci evliligi.Ama ilk karısı Türk değil ve o da kısa sürmüş.Evet büyük bir iletisim kopuklugu var.evlenmelerinin üstünden de uzun yıllar geçmiş dğeil ki
adam evlenmeden teması çok seven ya da öyle söyleyen biriymiş
demek davranışlarında da bir tuhaflık yokmuş olsa evlenmezdi ya da bile bile yaktım başımı derdi
evlenmişler seks hayatları değişmiş
konuşmuyorlar da
işin ilginç yanı genelde burada gördüğüm etrafta duyduğum
mesela erken boşalma vs cinsel sorunlaır olan adamlar gizli gay adamlar
eşlerin aşırı ilgilidir
böyle admaların eşleri hep der ki "ay o kadar iyi kibar naif biri ki cinsellik de olsa mükemmel koca"
burada o da yok
konuşmuyorlar bile...
adamın ilk evliliği mi merak ettim
hani kaç yaşına geldi evlenemedi demesinler diye evlenen kadınlar gibi evlenmek için evlenmiş bir havası var
Burda çok okuduk bacım evlilikten önce baya azgın vs ilgili ama evlendikten sonra tık yok uzaklaşan veya bi çocuk yapıp onu bahane edip uzaklaşan ve sonunda gay çıkan. Kendine itiraf edemiyor değil sana itiraf edemiyordur olabilir bi kurcala telefonunu bilgisayarını anlarsınBöyle bişey olablrmi gerçekten?peki kendi farkında olmadan kendine bile itiraf edemiyo olablrmi böyle bişey varsa?cünkü böyle bişey varsa kendine bile itiraf edebilicek birisi degil.